Şimdi Ara

Escape From City 17'nin İkinci Bölümü Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  
         Half-Life 2'nin popüler hayran filmlerinden biri olan Escape From City 17 bundan yaklaşık iki yıl önce ortaya çıkmıştı. Bölümler halinde sunulması planlanan bu kısa filmin ilk bölümünden sonra uzun bir süre haber alamamıştık, bugüne kadar.
     
         İkinci bölümde City 17'de devam eden savaş esnasında iki gencin aralarında gelişmekte olan ilişkileri işlenmiş. Tabii bu esnada ilk bölümdeki gibi Combine askerlerine karşı gerilla savaşı veren isyancılar ve bolca görsel efekt unutulmamış.
     
         Escape From City 17 Part 2, ilk filmden sonra gönderilen bağışlarla 250$'lık bir bütçeyle çekilmiş. İkinci bölümü aşağıdaki YouTube oynatıcısından izleyebilirsiniz. Eğer ilk bölümü kaçırdıysanız ilk baş onu izlemeniz yerinde olur.
     









  • Bütçe kısıtlılığı ve amatör yapımı bir video olduğu düşünülürse başarılı olmuş, en çok HL 2 severlerin hoşuna gidecektir. Seriyi rezil ettiler E3 artık bu saatden sonra çıksada, sadece hikayenin nasıl devam ediceği merak edildiği için oynanır. Bari HL 3'ü yapsalarda günümüz grafikleri ile ağız tadıyla oynasak, tabi senaryo ona müsait olursa.
  • @MoNZaREs
    Adam gibi atsaydın.Burda Valve ve Half Life'dan söz ediyoruz.Valve asla kalitesiz oyun çıkarmaz,özellikle Half Life adını kullanarak.İçin rahat olsun(Episode 3 çıkınca neden kötü grafikler olsunki?Geliştirmek diye birşey yok sanki...)
  • Helikopter Modellemesini türk yapmış :D Mert Mimaroğlu videonun sonunda yazıyor :D
  • 04:18 de g-man gözüküyor
  • Catida G-man var :D dakka 4:15 :D :D:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atahan12

    @MoNZaREs
    Adam gibi atsaydın.Burda Valve ve Half Life'dan söz ediyoruz.Valve asla kalitesiz oyun çıkarmaz,özellikle Half Life adını kullanarak.İçin rahat olsun(Episode 3 çıkınca neden kötü grafikler olsunki?Geliştirmek diye birşey yok sanki...)


    Senin anlama sorununmu var, neyi atmışım ? Ben Valve kötü oyun yaparmı dedim E 3 geciktiği ve hikaye yarım kaldığı için öyle söyledim. Grafikden kastım HL 3'ün source grafik motoru yerine daha gelişmiş bir motor ile serinin devam etmesini isterim, çünkü HL serisini en çok sevenlerden biri de benim. Bu arada Valve'nin oyunlarına baktığımızda hala grafiksel olarak bir gelişme göremiyoruz, bu konuda Valve'nin ciddi atılım yapması lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 25 Ağustos 2011; 20:02:00 >
  • quote:

    Helikopter Modellemesini türk yapmış :D Mert Mimaroğlu videonun sonunda yazıyor :D


    Evet Mert Mimaroğlu' nun sayfasına bakabilrisiniz.
    http://tirido.blogspot.com/
  • 3.01' de de var gman
    250 $'a çekilmişse herkes gönüllü çalışmış olmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.