Şimdi Ara

sıvı deterjanlar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
6
Favori
81.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar çamaşır mak için sıvı det kullana arkaşlar görüşlerini paylaşabilir mi ve hangi markayı önerirsiniz



  • sab matik güzel bir ürün üşenmem derseniz bildiğimiz beyaz sabunu rendeleyin aynı sonucu alırsınız.. ayrıca bir tül kese içerisinde koyarsanız makinenizde erimeyen kısımı rahatlıkla alabilirsiniz. ayrıca çamaşır sodası ile mükemmel bir temizlik yakalarsınız.http://www.bugday.org/portal/haber_detay.php?hid=115 bu linki ayrıca incelemenizi tavsiye ederim. saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seru61

    sab matik güzel bir ürün üşenmem derseniz bildiğimiz beyaz sabunu rendeleyin aynı sonucu alırsınız.. ayrıca bir tül kese içerisinde koyarsanız makinenizde erimeyen kısımı rahatlıkla alabilirsiniz. ayrıca çamaşır sodası ile mükemmel bir temizlik yakalarsınız.http://www.bugday.org/portal/haber_detay.php?hid=115 bu linki ayrıca incelemenizi tavsiye ederim. saygılar

    peki sabmatik 1. sınıf saf sabun mu yoksa içinde yazdığım gibi beyazlatıcı/fosfat vs maddeler var mı? benim baktıgım tüm toz sabunlar (roxy, pakmatik falan) saf değildi.

    verdiğiniz link hakikateen güzel. ama bunları uygulamak için ya ev hanımı olmak lazım ya da evde temizlikçi bulundurmak lazım :)

    ama çamaşır için denilenler yapılabilir de şunu anlamadım. linkte söylenen önce çamaşır sodası ile çamaşırlar yıkansın, durulansın, sıkılsın. sonra 2. posta olarak toz sabunla yıkansın? yanlış mı anladım? yoksa toz sabun+çamaşır sodası karışımıyla tek seferde yıkanabilir mi?

    bir de benim kullandığım makine sıvı deterjanlar için özelleşmiş bir makine (bosch idos) ben bunun deterjan tankına, suyla seyreltilmiş arap sabunu koysam, nasıl olur? yani çamaşırları arap sabunu ile yıkasam sorun olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 28 Ocak 2012; 20:02:39 >
  • Arkadaşlar Persil, Perwoll ve Vernel'in fiyatları iyi gibi;

    http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir.aspx?SolBannerID=3
  • Merhaba,
    SA8 Çamaşır temizleme ürünleri hakkında detaylı bilgiyi buradan öğrenebilirsiniz
    http://www.tekrargel.com/c/9/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-%C3%BCr%C3%BCnleri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: internetisi2008

    Merhaba,
    SA8 Çamaşır temizleme ürünleri hakkında detaylı bilgiyi buradan öğrenebilirsiniz
    http://www.tekrargel.com/c/9/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-%C3%BCr%C3%BCnleri


    Amway SA8'i deneyen var mı? Açıkçası ben de merak ediyorum ama beyaz çamaşırlarda denemeye cesaret edemiyorum. Şu sıralar deterjan fiyatları arttığından aynı hesaba geliyor, bu yüzden elimdeki 4kg kadar Omo bitince almayı düşünmüyor değilim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.