Şimdi Ara

Bilgisayarcılara güvenmediğim için bilgisayarımı tamir ettirmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet şuan iki bilgisayarım da bozuk . açıldıktan 10-15 saniye sonra pat diye kapanıyor bu olmadan önce 30 dk da açılıyordu ve aşırı yavaştı .
    Ama bilgisayarcıya götürmeyeceğim çöpe atıp yenisini alacağım çünkü artık bıktım bilgisayarcılara yok yere para vermekten . Çok ısınıyor diye getiriyorum işlemci fanımı yine aynısıyla değiştirip format atıp geri veriyorlar. 100 tl de para alıyorlar. Durduk yere kapanıyor diye diz üstü bilgisayarımı verdim. Adam bana geri getirdiğinde 200 tl istedi . Ne yaptınız dediğinde önce söylemek istemedi. Sonra harddisk ayarlarını resetledim (format atmış galiba) fanını değiştirdim dedi hangi fanı aldınız fiyatına bakacağım dediğimde fanın ismini söylemedi ve eğer parayı vermezsem bilgisayarı aldığı gibi yapıp verebilirmiş neyse çirkeflik yapmayayım diyerek bilgisayarı aldım ve bilgisayarda hala aynı sorun devam ediyor.Durduk yere kapanıyor . Şuan 2 bilgisayarım da bozuk ancak yukarıda saydıklarım ve sayısız tecrübelerimden sonra 2 sini de çöpe atmaya karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satukbugra -- 24 Ağustos 2011; 15:25:44 >

• fan temizliği yapmayı öğren
  • Kardeşim afedersin ama yok mu beni düzen diye etrafta gezmişsin ilk önce ne kadar tutar diye soracaksın yada başka bilgisayarcıya olmadı gel teknik yardıma konu aç bakalım düzelecek mi düzelmeyecek mi 7 küsür senede birşey bilmezken internetten sipariş ettiğim parçaları monte edebiliyorum- bağlantıları temiz biçimde yapıp bilgisayar kurabiliyor oldum bu forum sayesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

Kardeşim afedersin ama yok mu beni düzen diye etrafta gezmişsin ilk önce ne kadar tutar diye soracaksın yada başka bilgisayarcıya olmadı gel teknik yardıma konu aç bakalım düzelecek mi düzelmeyecek mi 7 küsür senede birşey bilmezken internetten sipariş ettiğim parçaları monte edebiliyorum- bağlantıları temiz biçimde yapıp bilgisayar kurabiliyor oldum bu forum sayesinde

Eğer uğraşırsan televizyonu da kendin tamir edebilirsin. Ancak benim oturup bilgisayar tamir edecek zamanım yok ki. Şu ülkenin insanlarında çok değil birazcık şeref olsa kimse bunu yapmak zorunda kalmaz. Sadece bilgisayarcılar değil ki kimse görevini doğru düzgün yapmıyor. Sonra ülkemiz neden geride kalıyor sorusuna amerika oyunu diyorlar. Adamların işinin adı bilgisayarcı ancak tek yaptıkları şey milleti dolandırmak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satukbugra -- 24 Ağustos 2011; 15:38:34 >

• önce bırakırsın fiyat tespiti yapıp haber verin, haberim olmadan işlem yapmayın dersin. Adam bakar sana fiyatla ilgili mail atar, telefon eder sende cebine uygunsa yaptırırsın değilse kalsın der 10-20 lira servis ücreti (bazen onuda almazlar) verir olay yerinden kaçarsın...

Ha giderde benim bilgisayarım bozuk al yap dersen, adamda tuttuğunu yapar. (Evet etik değil ama yapar)...
  • İşlemciniz çok mu ısınıyor? Bir de marka/modeli nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.