Şimdi Ara

SATILIK - 320 GB Slim Ps3 -Sony Garantili - 600 TL - 6 Oyun Hediye - Resimler Eklendi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Cihazın 17 ay garantisi kaldı. Kutusu,faturası herşey mevcut.Herhangi bir arıza geçirmedi.Alalı fazla olmadı zaten.Fazla da kullanamadım.Cihazı kırmadım, şuanki sürümü 3.70.

Cihazın içinde Sony'nin verdiği orjinal oyunlar yüklü.Bunlar Dead Nation ve Little Big Planet.Ayrı olarak ben Battlefield 1943 almıştım o da yüklü cihazda.Kutulu oyun olarak cihazı alana, Fifa 11+God of War 3+İnfamous veriyorum.Oyunların hepsi orjinal.Ayrıca yanında sony'nın orjinal kolu hariç birde yan sanayi oyun kolunu hediye olarak veriyorum.

Fiyatı 600 TL.

İstanbul için elden teslim edebilirim.Diğer illere kargo ile uğraşamam.

Edit: Fiyat 600TL'ye düştü!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ps3 ve 2 kol
     SATILIK - 320 GB Slim Ps3 -Sony Garantili - 600 TL - 6 Oyun Hediye - Resimler Eklendi !

Fifa 11 ve İnfamous

God of War 3

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZacDoUrden -- 27 Ağustos 2011; 19:12:41 >

• PM attim.

Orijinalden alıntı: mertozan93

PM attim.

pm cevaplandı

3 Eylül 2011; 16:58:08 tarihinde, edacsac' dan 1GB VTX3D HD6950 EKRAN KARTI aldim.

GG Profilim = darkk
    Facebook= saintlydarkk
    Steam= saintlydarkk
    XboxLIVE= saintlydarkk
  • pm atıldı
  • pm
  • pmler cevaplandı
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.