Şimdi Ara

Kasa Mod&Modifikasyon hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben forumda bayağı inceledim arkadaşlar çok güzel şeyler yapmışlar bende özendim
    kasanın birkaç fotoğrafını çektim telefonla çektiğimedn biraz kötü fotoğraftar kusura bakmayın

evet kasamın görünümü

http://imageshack.us/photo/my-images/35/24081980187.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/89/24081980188.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/807/24081980189.jpg/

arkadaşlar bu kasanın üzerinde kasayı kesmeden modifikasyon önerilerinizi bekliyorum :)

şuanda elimde bulunan materyaller

http://imageshack.us/photo/my-images/855/24081980192.jpg/

2 adet 25 cm lik kırmızı şerid led bu ledi sese dıyarlı hale getirmeyi dünüyorum bu konu saolsun
    http://forum.donanimhaber.com/m_51007585/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51032085
    şuanda bunun için tip31c-tip31 veya bd241arıyorum bulamazsam bisiteden getirtecem

BİRKAÇ SORUM DAHA OLACAK

http://imageshack.us/photo/my-images/684/24081980191.jpg/

elimde kasa egzoz fanı var bu fanı nasıl boyayabilirim ?

http://imageshack.us/photo/my-images/718/24081980193.jpg/

bu benim kasanın kapağı ben bu kapağın şeffaf olanlarından almak istiyorum acaba böyle birşey satılıyormudur nerde satılıyordur ?

• arkadaşlar 40 kişi bakmış lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeroplayer06 -- 29 Ağustos 2011; 5:38:07 >
  • Enteresan kasa... Ben senin yerinde olsam aykırı takılırım. Herkes Mersin'e giderken ben tersine giderim. Herkes kasayı full siyah yapar sen full beyaz yap!!! İçini de dışını da beyaza boya kasanın. Ön panelin kenar parçalarını da. Her yeri. O ön paneldeki devasa boşluk dokunmatik ekranlı fan kontrolcü için birebir uygun. Bütçen uygunsa bir tane almak isteyebilirsin. Epey sessizleşir. Kasayı kesmeden yan paneli pleksi yapmak istiyorsan benim imzamdaki konuya bir göz at. Full pleksi yapabilirsin yan paneli.

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Enteresan kasa... Ben senin yerinde olsam aykırı takılırım. Herkes Mersin'e giderken ben tersine giderim. Herkes kasayı full siyah yapar sen full beyaz yap!!! İçini de dışını da beyaza boya kasanın. Ön panelin kenar parçalarını da. Her yeri. O ön paneldeki devasa boşluk dokunmatik ekranlı fan kontrolcü için birebir uygun. Bütçen uygunsa bir tane almak isteyebilirsin. Epey sessizleşir. Kasayı kesmeden yan paneli pleksi yapmak istiyorsan benim imzamdaki konuya bir göz at. Full pleksi yapabilirsin yan paneli.

Kasayfa Fantazi Yaptın Resmen
    || Cooler Master CM690 Full Modding || Cooler Master 650W PSU PLUS 80 || MSİ P67A GD55 B3 || İNTEL i7 2600K 3.4Ghz || ASUS AMD Radeon HD6970 GDDR5 256BİT 2GB || Kingston Hyperx DDR3 1333Mhz CL7 4*4 8GB || Western Digital 7200Rpm SATA 3 640GB || Pioneer Double Layer DVD 24x SATA || Zalman ZM MFC3 Multi Fan Controller || XIGMATEK Balder CPU Cooler || XIGMATEK Blue Led 120MM 7' || XIGMATEK Red Led 120MM 1' || Western Digital My Book 1TB || Samsung 2230N 21.5 Full HD || Microsoft Wireless Desktop 1000 || Logitech F710 Wireless Gamepad || Logitech Z5500 5.1 505W Rms Dolby Digital DTS THX || Sony Ericsson W810i WALKMAN Full Modding ||
  • quote:

Enteresan kasa... Ben senin yerinde olsam aykırı takılırım. Herkes Mersin'e giderken ben tersine giderim. Herkes kasayı full siyah yapar sen full beyaz yap!!! İçini de dışını da beyaza boya kasanın. Ön panelin kenar parçalarını da. Her yeri. O ön paneldeki devasa boşluk dokunmatik ekranlı fan kontrolcü için birebir uygun. Bütçen uygunsa bir tane almak isteyebilirsin. Epey sessizleşir. Kasayı kesmeden yan paneli pleksi yapmak istiyorsan benim imzamdaki konuya bir göz at. Full pleksi yapabilirsin yan paneli.

Benim Dandik Casper Allahından buldu hocam.

Bi everest kasa alıp ucuzundan modlasam mı?

Ne dersin?

http://tinychat.com/p1ti7

Mikrofonu olanlar gelsin. KONUMUZ TAKSİM OLAYLARI VE 2002 DEN BU YANA OLAN OLAYLAR.

• quote:

Orijinalden alıntı: umt_prds

quote:

Benim Dandik Casper Allahından buldu hocam.

Bi everest kasa alıp ucuzundan modlasam mı?

Ne dersin?

Almayı düşündüğün kasayı ve yapmayı düşündüğün modu yeni bir konuda aç ciddiysen ordan takip edelim. Şimdi yap desem laf, yapma desem laf...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım ben bu foruma yeni geldim aylardır bi mod düşünüyorum sende laptop yapabilirsin
    ek masraflar
    -monitor ama sadece ekran kısmı olacak kasa değil
    -ni cd- ni mh pillerle batarya yapabilirsin bir düğmeyle şarı kesip ac güce geçebilirsin

Arkadaşlar birkaç tane oynama yaptım ön panelde sizce nasıl olmuş ?

ortadaki siyah gösterge kasa içi ısıyı kösteriyo sizce olmuşmu olmamışmı ben arada kaldımda söküp sökmemekle ilgili?

thunderwatcher
    arkadaşım benim bütce bayağı kısıtlı zaten yaptığım işlerde genelde elimdeki malzemelerden yaptım
    boyama işine gelince kasayı karbonfiber kaplama yapmayı düşünüyorum boya hata affetmez

• up++++
  • ses konusunda sorunun yok yani kafam eserse kapatıyorum sadece oyun oynarken açıyorum bide ön panelin geri kalanını parlak siyaha boyayıcağım kasanın geri kalanınıda karbon kaplama yapmayı düşünüyorum ilerde belki plexi yaparım kasada normalde 3 tane fan vardı 8mm psu fanı 8mm kasa egzoz fanı 8mm 8mm işlemci fanı şimdi 7-8 tane fan var baya ses yapıyorlarda dediğim gibi ben sesi pek önemsemiyorum pek rahatsız etmiyor

öndeki küçük fanın üzerinde mobilya pabuçları ve etrafta mobilya vidaları görüyorum mobilyayla alakalı birisin sanırım kapakları rahatlıkla kesebilirsin sadece dikkat etmen gereken arkadan en az 6 cm tırnaklardan 2 cm bırakarak kesersen hata yapma riskin kalmamış olur ve kalan yerlere 2 cm plexiyi monte edebilirsin kasa içerisinde kabloları toplayıp kasa içini boyayabilirsin biraz dikkatli boyayıp çok fazla akıtmazsan kasa içi hata kabul eder birden fazla renk kullanmayı deneyebilirsin

ışıkları kasa dışına yansıtma kasa içine yerleştir egzoz olarak 80lik kullanacağına kullanma daha iyi hem işe yaramaz hemde ses yapar aynı şekilde öndekilerde

tavsiyem ön tarafa 120lik fan ve fan gril al oraya tam sığar arka tarafa yerleştirebiliyorsan en kötü ihtimalle 92lik yerleştir

lcdyi kasa içinde biryerde yerleştirebileceğini düşünüyorum veya ön tarafı keserek daha güzel birşekildede yerleştirebilirsin

kasa dışını kaplayabilirsin veya boyayabilirsin ama bunları herkez yapıyor ve artık basit şeyler daha farklı şetlerde yapabilirsin belki biraz aksesuar olur üste bir pencere ve taşımak için kulplar olabilir altınada küçük tekercikler olabilir

kasa senin zevk senin fantazi senin sana tavsiyem youtubede biraz gezin başka bir tavsiye youtubede bantaboyun kasasına bak ama aynısını yapmaya kalkma üzülürsün hayal gücünü kullan

• az önce kasamın içini tamamen yeniledim muhtemelen yakında kasayıda değiştircem ama sorun şuki kasanın fiyatı deil yani kesme işi beni bayağı uğraştıracak onun için o işlere hiç girişmeyeceğim dediğim gibi mehtemelen satacam kasayı

kasanın içinde biraz oynama yaptım

İLK HALİ

şuanki hali

aydınlatma aracımda şimdilik bu 36 tane beyaz ledli

http://c1109.hizliresim.com/11/9/19/13893.jpg

http://c1109.hizliresim.com/11/9/19/13957.jpg

yan kapağı full pleksi yapmayı düşünüyorum kasa içindeki hard disk yerlerini kırmızıya boyiyacağım birde bir sorum var sizce psu nun kapağınıda kırmızıya boyayayımmı ??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.