Şimdi Ara

Mortal Kombat Kollection < Ana Konu >( Çıktı 9.99$ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
2
Favori
2.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Mortal Kombat Kollection < Ana Konu >( Çıktı 9.99$ )

Yanlış okumadıysam 31 Ağustosta çıkıyor...

If the new Mortal Kombat has left you hungering for more klassic arcade action, you’re in luck, since the Mortal Kombat Arcade Kollection has just been announced.

The new 2011 Mortal Kombat was meant to be a throw back to the series roots, by reintroducing 2D style gameplay along with a large cast of characters from the first three games. However, it’s just not the same as playing the original games themselves, and soon those with this nostalgic craving can find satisfaction on the PlayStation Store. Set to release on August 31st, 2011, the collection with include Mortal Kombat, Mortal Kombat II, and Ultimate Mortal Kombat III, and is the first time these games will be officially packaged together for sale.

The new collection will bring together a host of new features for the classic games, such as leader boards, online play, and trophies/achievements. It’s currently being developed by Other Ocean in conjunction with Neatherrealm Studios, and will also see release on XBLA and PC. The Mortal Kombat Arcade Kollection will be bringing us three of what are perhaps the most famous fighting games ever, so the low price tag of $9.99 for the entire collection is quite reasonable, and hard to resist. Are you ready to defend Earthrealm once more from Shao Kahn and his minions?

http://playstationlifestyle.net/2011/08/23/mortal-kombat-arcade-kollection-announced-for-psn-2/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 31 Ağustos 2011; 2:57:29 >

• Süper haber
  • Snunda çıkıyor ya olan bize olacak
    bugün sf3rd strike çıktı bunu mu oynayacağız onu mu
  • Yazı tura atarız .Ama mk 1 süper olur ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Snunda çıkıyor ya olan bize olacak

sf3rd demosu çıkıcaktı bulamadım çıktımı çıktıysa hangi psnde çıktı hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostxxx07 -- 24 Ağustos 2011; 1:51:17 >
  • İnşallah, lagsız olarak oynanır psn den...
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

quote:

Çıkış tarihi 24 ağustos olarak açıklanmıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekken 8 vs Mortal Kombat 1
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Çıkış tarihi 24 ağustos olarak açıklanmıştı.

bende onu aradım tekrardan ama daha düşmemiş psn'ye yarın sabahtan gelmeye başlar yeni demolar

• Şu yeni nesilde istediğim 3 oyun vardı çıkmasını 3üde çıktı arkadaş

1. Marvel vs Capcom 2

2. Sf 3rd Strike

3. Mk: Ultimate

• quote:

quote:

us psnye geldi demo sf3rd strike
  • Hiç çıkacağından ümitli değilim ama büyük sürpriz olur. Bayram sürprizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

İnşallah, lagsız olarak oynanır psn den...

Dövüş oyunlarının hepsinde pingten kaynaklanan yavaşlama haraketi gecikmeli yapması gibi problemler oluyo bunun acilen çözülmesi lazım. diger oyunlarda single oynar gibi akıyoruz cok zor olmasa gerek
  • Süper paket olmuş mk4 de olsaymış benim için süper olurdu Reiko ile oynamayı özledim Mk9 için bi gelmedi dlc olarak zaten
    arkadaşlar görüntü HD mi yoksa psn den satılan oyunlar gibimi bilginiz varmı
  • hele şükür sonunda çıkacak,haber için teşekkürler coşkun bu arada şunuda belirtmeden edemeyeceğim,oyunu sd olarak çıkarmaları hangi akla mantığa sığar bilemiyorum resmen aptallık tüplü tvde ps3 kullanan kaç kişi kaldıki full hd büyük ekran bir tv de oyunu oynamak ciddi göz rahatsızlığı yaratır,yıllardır böyle bir collection bekledik yapa yapa kenarlarından kırpılmış çamur gibi bir oyun çıkardılar allah belalarını versin

• quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

hele şükür sonunda çıkacak,haber için teşekkürler coşkun bu arada şunuda belirtmeden edemeyeceğim,oyunu sd olarak çıkarmaları hangi akla mantığa sığar bilemiyorum resmen aptallık tüplü tvde ps3 kullanan kaç kişi kaldıki full hd büyük ekran bir tv de oyunu oynamak ciddi göz rahatsızlığı yaratır,yıllardır böyle bir collection bekledik yapa yapa kenarlarından kırpılmış çamur gibi bir oyun çıkardılar allah belalarını versin

yapa yapa kenarlarından kırpılmış çamur gibi bir oyun çıkardılar allah belalarını versin

Baba sinirlenme yaw daha belli değil ne şekilde çıkacağı hatta kimse bilmiyor herkes atıp tutuyor. Ama dediğin gibi çıkarsa yazdığında haklısın..Bekleyip görelim

• Umarım remastered gelir hd olarak.
  • Nasıl cıkarsa cıksın alıcam bu paketı. Lıve`da lagsız olur hem. Super haber.
  • yok kardeşim malesef belli yabancı mk sitelerinde oyunların caps ları paylaşılmış malesef hd değil
  • SS alabılırmıyız o zaman ?
  • Location sorunu verirse o zaman sıyırırım. SD HD farketmez ne varsa eskilerde var.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.