Şimdi Ara

HTC EVO 3D, Sensation, Flyer ve yazılım güncellemeleri hakkında her şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
33.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • HTC ile düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Teknoloji Gündemi programımızın yeni bölümünde, Güneydoğu Avrupa Ürün Müdürü İbrahim Tunçay ile EVO 3D başta olmak üzere Sensation ve Flyer gibi cihazlar ile yazılım güncelemelerini konuştuk. Aynı zamanda Beats Audio ses teknolojisine sahip telefonlar, yeni tabletler, Android 4.0 ve Windows Phone 7'yi sorduk.

     

     

     

     



  • Tutmaz.

    (Bombayı attım sıra sizde)
  • güzel olmuş devamını diliyoruz
    xD XD Xd xxdd
    şimdi izleyeyim bakalım
  • Flayerden kesin alacağım hali hazırda evo kullanıcısıyım, htc işini fazlasıyla biliyor evo için denecek hiçbirşey yok 2d ve 3dsi yeter :) numberone ...
  • htc güncelleme konusunda gerçekten fena değil bazı modellerde gecikme olsada normaldir zırt pırt model cıkarttığı için.
  • Güzel röportaj olmuş, teşekkürler.
  • üç oyunmuş bir an yüz oyun dedi sandım :)
  • HTC hakkında yine çok şey öğrendik. Bu programın yeni bölümleri devam etmesi süper olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

    güzel olmuş devamını diliyoruz
    xD XD Xd xxdd
    şimdi izleyeyim bakalım


    özürlü ergenler gibi her şeye xD koymayı kes..espri yapsan gülünecek bi durum olsa neyse de çok rahatsız edici bir şey bu senin yaptığın.
    ayrıca güzel olmuş devamını diliyoruz deyip sonra da hadi bakalım izleyelim yazmışsın. izlemeden güzel olduğunu yazmışsın, şöyle sırf mesaj yazmak için boş şeyler için yormayın parmaklarınızı...
  • 1899 TL mi dendi, ben mi yanlış duydum. :D
  • Güzel bir röpörtaj teşekkürler Erdi Abi...
    Gerçekten seviyorum bu HTC'yi, bence en kullanıcı dostu firma Samsung gibi cihazı çıkartıp bir daha yüzüne bakmamazlık yapmıyor iş cihazı çıkartmala bitmiyor asıl önemli olan sonrası, HTC ise bunu gerçekten benimsemiş bir firma sadece fiyat olarak biraz yüksek oluyor HTC telefonlar ama onuda sadece cihaza destek vermesiyle bile hk ediyor hak ediyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuBeRK

    Flayerden kesin alacağım hali hazırda evo kullanıcısıyım, htc işini fazlasıyla biliyor evo için denecek hiçbirşey yok 2d ve 3dsi yeter :) numberone ...

    dostum evo 3d den memnunmusun ben s2 kullanicisyim aklimdan evo geciyor ama goruslerini yazar misin
  • arkadaşlar videoyu erdi özüağ abimiz yapıyo ama mesut çevikle teknoloji gündemi diyo :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaTaDoR

    1899 TL mi dendi, ben mi yanlış duydum. :D

    Doğubankta 1500tl çektiler 1350 ye buldum deyince 1330 a bırakıyorlar üstelik kayıtlı
  • Şu fiyatları insancıl seviyelere çeksinler her hafta her videoda dua etmeyelim kendilerine
  • quote:

    Orijinalden alıntı: svideoz



    quote:

    Orijinalden alıntı: MaTaDoR1899 TL mi dendi, ben mi yanlış duydum. :D
    Doğubankta 1500tl çektiler 1350 ye buldum deyince 1330 a bırakıyorlar üstelik kayıtlı




    :D
  • Kulaklıklarda güncelleme istiyoruz. iem + müzik çalar kontrolü + müzik kontrolünün ardına 3.5mm jak olursa müzik keyfi mükemmel olur (Bkz: Nokia). Malum dokunmatik telefonları görmeden kullanmak mümkün değil ve müzik dinlerken her seferinde cepten çıkarıp şarkıyı değiştirip geri cebe koymak pek pratik bir şey değil. Bazen her 3.5- 4 dakikada bir telefonu cebe sokup çıkarmak gerekebiliyor:) Yeri geliyor ruh halimize göre slow dinliyoruz yeri geliyor ruh halimize göre rock dinliyoruz, tüm şarkıları yürütürken doğal olarak o an dinlemeyeceğimiz şarkılar sıraya giriveriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 23 Ağustos 2011; 23:48:06 >
  • yaa admin yada mesut abi birisi htc ye söylesin sensation da bu ses nedir mono ayrıca sense arayüzü harika ama telefon galaxy s 2 ye göre yavaş biraz takılıyor gibi internet yeterli ama flash desteği mi yoksa işletim sistemiindeki uyumsuzluktan mı yine galaxy s2den yavaş..tasarım materyal ve arayüzü olarak süper ama eksikleri var..üreten kişiler görmüyormu eksikleri özellikle bazı uygulamaların yavaşlığını...galaxy s2 ile bi karışım yapılsa süper olacak mesela;süper amoled plus 540*960 qhd ekran sense 4.0 arayüz mali 400 cpu tamamen aliminyum gövde 1.2 ghz exynos işlemci nfc ve stereo ses..dadından yinmez valla
  • EVO 3D kullanmış biri olarak şunları söyleyebilirim;

    - Telefonu elinize aldığınızda verdiği doygunluk hissi çok iyi.
    - Genel donanım performansı Sensation ile çok benzer ancak düşüncem tarayıcı performansının bir adım önde olduğu yönünde.
    - Nintendo 3DS'i mağazada deneme şansı bulmuştum, HTC EVO 3D'nin gözlüksüz 3D deneyimi bana kalırsa ciddi şekilde daha önde.
    - 3D içerik çok rahat izleniyor.

    Beats Audio noktasında HTC'nin Vigor isimli model hazırladığı biliniyor. Yepyeni bir ses işlemcisi, DR. Dre kulaklık, 1.5GHz çift çekirdekli işlemci ve en az qhD hatta 720p ekranı ile müthiş bir telefon gelebilir.

    Tablet içinse bence HTC bir iki aya kadar Puccini'Yi çıkartır ve 10. inç tablet pazarına adım atar.

    Video hakkında da düşüncelerimi söylüyeyim. İbrahim bey konusuna çok hakim, tıkır tıkır konuşuyor. Ayrıca "geç kaldık" gibi özeleştri ile başlayan cümleler kuracak kadar da mütevazı.

    Donanım Haber ise şaşırtmıyor, her zaman olduğu gibi standartları çok yüksek çalışmalar ortaya koyuyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chaghatai

    quote:

    Orijinalden alıntı: Klasör.:X:. güzel olmuş devamını diliyoruz xD XD Xd xxdd şimdi izleyeyim bakalım
    özürlü ergenler gibi her şeye xD koymayı kes..espri yapsan gülünecek bi durum olsa neyse de çok rahatsız edici bir şey bu senin yaptığın. ayrıca güzel olmuş devamını diliyoruz deyip sonra da hadi bakalım izleyelim yazmışsın. izlemeden güzel olduğunu yazmışsın, şöyle sırf mesaj yazmak için boş şeyler için yormayın parmaklarınızı...


    Ayrıca devamı dilenmez devamı beklenir.Devam etmesi dilenir.Bu arada Erdi bey (Fx57) in telefon röportajlarını ve incelemelerini başarılı buluyorum.1e1 gündem gibi (donanımcı vs oyuncu gibi telefoncu vs multimedyacı yada Erdi özüağ ve mesut çevik ikiliside çok iyi olur)bir video programı bekliyoruz.
    En azından ben bekliyorum.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.