Şimdi Ara

GOLD MASTER HD-1050 FULL BOX ( SIRA DIŞI ÖZELLİKLER) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
750
Cevap
10
Favori
126.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fonts değil,font olsun dosya ismi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emfatih

    fonts değil,font olsun dosya ismi

    bi deneyelim bakalım. font değiştirme bölümünde yapılan tarifte öyle yazıyodu da ben de ona göre yapmıştım. umarım olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canisi38su

    arkadaşlar,

    cihazın fontunu değiştirmeyi başaramadım. fat32 flashın içine fonts klasörü içine atmama rağmen cihazı takınca font yükleme ekranı gelmiyor.sadece usb bellek takıldı diyor.

    Bilgisi olan var mı?

    Hocam başka bir flash disk ile yüklemeyi dener misin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Savage99

    Ben SD ve HD kanalların görüntü kalitesinden memnunum. Renkler olması gerektiği gibi. Trt hd kanalında maç seyrettim, çok iyiydi. SD kanallarda pikselleşme olmadı. Yalnız SD ve HD kanallar arasında geçiş yaparken görüntü ekrana tam oturmuyor. Görüntü çözürlüğünü otomatik yaptım ama HD kanala gelince bazen zoom yapılmış gibi logo dışarda kalıyor. HD için düzeltme yaptığımda bu sefer aynı sorun SD için oluyor.

    ilk başta bendede o sorun vardı hd kanallar soldan ve üstten taşıyordu bugün o sorunun çözümünü buldum. Önce tv'nin 16:9 olduğuna emin olun sonra uydu alıcı menüsünden Ayarlar > A/V çıkış ayarlarına girin orada "tv görüntü oranı" "16:9" olsun, "Ekran formatı"da "Tam" olsun. Eğer "Posta kutusu" seçiliyse "SD" yayınlar ortada daralıyor, "Pan Scan" seçiliyse "HD" yayınlar ekrandan taşıyor. Tabi bu sorun her tv'de olmaz bizim tv HD Ready olduğundan sanırım böyle oldu çünkü uydu alıcıyı Samsung B2230HD'ye bağladığımda taşma olmadı.

    ------------------------------------------------------------

    Ürüne ait eksileri yazmak gerekirse;

    -Açılırken ekranda hareket olmuyor bu nedenle açılıp açılmadığını uydu üzerindeki ekrandan görebiliyoruz keşke "açılıyor" tarzında bir yazı ekrana gelseydi.
    -Harici disk okuma konusunda 640 Gb %80 dolu disk taktım okumadan ötürü menüler bi süre işlevsiz kaldı ama yayın o sırada devam ediyor inşallah buna yazılımla bir çözüm olurda dolu boş, ufak büyük tüm disklerde bekletme yaşanmaz.
    -Radyoya geçtiğinizde ekrandaki fon resmi soğuk hareketsiz keşke onun yerine daha canlı hareketli bir resim kullanılsaymış.
    -Datron kablosuz modemi wifi ile ethernet kablosu ile bağladım modem desteklenmediği için uydu alıcı ip alamadı keşke desteklenen modemler arttırılsa.

    Bunlar haricinde bir sorunum yok şükür bu yazdıklarımda çok taktığım birşey değil harici disk için crea joybox var filmleri oradan izlerim olmadı usb belleğe atar bellek ile uydudan izlerim yayınları usb belleğe kayıt ederim yada çok lazım olursa ucuz desteklenen bir modem alırım..

    Uzun süre kaliteli bir HD uydu alıcı alamam diyordum Goldmaster sağolsun onuda hallettik :)

    quote:

    Orijinalden alıntı: Xallez


    @lord.iz
    Hocam öncelikle hayırlı olsun. Cihazı beğenmene sevindim. Çünkü bazı insanlar benim yanlı konuştuğumu düşünüyor ve cihazı kötü olduğu halde övdüğümü söylüyolar. Yani cidden şu cihazı kullanıpda görüntü kalitesinden, işlevlerinden nasıl memnun kalınmıyor gerçekten anlamıyorum. Hele ki görüntü kalitesine laf edenler bence hatayı tvlerinde arasınlar. Çünkü cihazın hem sd hem hd görüntü kalitesi cam gibi :)
    Benden başka cihazı kullanıp da sizin gibi olumlu yorumlar yazanlar arttıkça insanlar bana hak verecektir diye umuyorum :)



    Teşekkür ederim, herşey zevk meselesi BMW kullanan adama Ford Focus sevdiremezsin BMW iyiydi der durur ama bizde de BMW alacak para yok Ford sağlam çalışsın o bize yeter :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord.iz -- 3 Kasım 2011; 16:48:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: canisi38su

    quote:

    Orijinalden alıntı: emfatih

    fonts değil,font olsun dosya ismi

    bi deneyelim bakalım. font değiştirme bölümünde yapılan tarifte öyle yazıyodu da ben de ona göre yapmıştım. umarım olur.

    Klasör adını fonts değil de font yapınca oldu. yükledim fontları. gayet hoş oldu. cihazın fontunu değiştirmek isteyenlere tecrübe olsun bu da.

    İlgili arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Akşam cihaz şifresiz kanalda iken kanal değiştirerek şifreli kanala geçtim ancak yayın yok açmadı arka usb de olan çoklayıcıya takılı wifi ve orj webzeal usb . takılı iken çoklayıcının ışığının yanmadığını gördüm. Çoklayıcıyı ön usb ye taktım fakat çalışmadı usb çoklayıcı arızalımı acaba dedim fakat tek tek çoklayıcı olmadan taktığımda yine wifi çalışmadı bende cihazı arkadaki on off tuşundan aç kapa yaptım usb ler çalıştı tekrar usb çoklayıcıyı taktığımda sorun yoktu. Peki sormak istediğim çalışan cihazda nasıl olupta usb ye gelen akım kesilebilirmi yada usb ler neden sustu bilgisi olan ustalar yardımcı olabilir mi.
  • Arkadaşlar eski bir Goldmaster kullanıcısı olarak (9400CI) 1050 için fiyat araştırması yaparken (Bulabilgiğim en uygun fiyat vatan'da 424TL)
    1070 modelini daha ucuza satan bir yer buldum (375TL) çoğu yerde 1070 daha pahalı.
    Teknik özelliklerine baktım 1070 te optik ses çıkışı yok, buna karşın + bazı özellikler var.
    Bu durumda hangisi alınmalı? Tecrübeli Arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
    Teşekkürler.

    Düzeltme: İşlemci farkı varmış.
    1070 STİ 7101 320Mhz.
    1050 STİ 7110 450Mhz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 6 Kasım 2011; 1:42:52 >
  • herkese iyi bayramlar
  • arkadaşlar

    airties wus-201 wifi adaptör aldım.cihaz tanıdı ve çalışıyor.sorunum şu:
    nokia 5800 telefonumdan Joikuspot programı ile hattımda bulunan interneti kablosuz olarak paylaşıyorum ama uydudan ağa bağlanamıyorum.webzeal eklentisi network is not activated hatası alıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba?

    Herkese hayırlı bayramlar
  • arkadaşlar trt hd ve şifresiz yabancı hdlerde ses gelmiyor neden olabilir atv hd ve ahaber hd de sorun yok
  • Aynı soruyu bende soracaktım geçen trt hd GS- Mersin İY. maç özeti vardı görüntü var ses yoktu fakat hemen arkasından diğer bir maçta ses vardı bu nasıl oluyor.
  • BEN SORUN YAŞAMIYORUM SANIRIM SİNYAL GÜCÜNÜZDEN KAYNAKLANABİLİR.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canisi38su

    arkadaşlar

    airties wus-201 wifi adaptör aldım.cihaz tanıdı ve çalışıyor.sorunum şu:
    nokia 5800 telefonumdan Joikuspot programı ile hattımda bulunan interneti kablosuz olarak paylaşıyorum ama uydudan ağa bağlanamıyorum.webzeal eklentisi network is not activated hatası alıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba?

    Herkese hayırlı bayramlar

    bana yardım edecek kimse yok mu???




  • Sinyal sorunu olsa az sonraki maç özetinde niye ses geliyor. Kanal aynı arada 1-2 dk. var.
  • Sanırım herkes ya uydudan memnun yada elini kolunu çekti herhalde
  • yani evet sorunyok çatır çatır kullanıyorum.
  • Acaba bizim server dan mı kaynaklanıyor bu ses olayı akşam astradaki sky HD leride denedim görüntü var ses yok tu. Ama TRT HD de şifre olayı varmıki akşam F1 izlerken aniden yayın gitti antende yayın var görünüyor ama bizde görüntü yoktu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 35scenic

    Acaba bizim server dan mı kaynaklanıyor bu ses olayı akşam astradaki sky HD leride denedim görüntü var ses yok tu. Ama TRT HD de şifre olayı varmıki akşam F1 izlerken aniden yayın gitti antende yayın var görünüyor ama bizde görüntü yoktu.

    naklen yayınlarda trt hd kapanıyor uydu alıcıyla ilğisi yok
  • nedendir hocam
  • arkadaşlar selam.bende dün aldım cihazı, bugün kurulumunu yaptırıcam.çift çanak kurdurucam.
    hangi kanalları hd olarak izleyebilirim bu uydu alıcısıyla?
    ayrıca star tv falan şifreli olmayacak değilmi?
    birde national ve discovery gibi kanalları izleyebilecekmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.