Şimdi Ara

Capcom, Resident Evil Anılarınızı İstiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Siz de benim gibi Resident Evil serisinin eski hayranlarındansanız mutlaka bu seri ile ilgili korkunç, komik veya ilginç anılarınız vardır. Kim Nemesis'in aniden karşısına çıkması ile ürkülmedi ki? Resident Evil 2'de camlardan aniden fırlayan zombilerden korkmayan var mı?
     
         Eminim aranızda Resident Evil serisi ile ilgili hayalleri olan, kısa öyküler yazan da olmuştur. Şimdi bu anılarınızı ve hikayelerinizi değerlendirmeniz için karşınıza harika bir fırsat çıktı. Capcom, Resident Evil 4 HD ve Resident Evil Code Veronica HD için hazırlayacağı filmler için bu hikaye ve anıları satın almak istiyor.
     
        Eğer Resident Evil ile ilgili kısa hikayeleriniz, fotoğraflarınız, videolarınız veya işe yarayacak herhangi birşeyleriniz varsa bunları http://residentevil.com/rehd adresinden Capcom'a ulaştırabilirsiniz.
     







  • O anıları mahfettiniz resident evıl 5'den sonra hepsi kül oldu.
  • aynen kardeşim ya4 ne güzeldi ya ben gönderdim yinede :)
  • resident evil 3 ilk gördüğüm re oyunuydu o zamana kadar haberim yoktu 10 yaşındaydım bi abimiz bana oyun sordu yeni varmı diye bende bi oyun var dedim aldık re 3'ü oynamaya başladık o kadar kormuştum ki oynamaya yeltenmedim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.