Şimdi Ara

Digiturkwebtv Superlig Mac Paketi 2011-12 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
4
Favori
54.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • GS ve FB'li iki ikisiyiz..bir ortak daha arıyoruz..

az önce Turkcell VINN'da speed test yapıp goruntuyu actım...test'te Ankara'dan İstanbul'a ping attım..hız 3 mbit cıktı..SD goruntu actım fena degildi...takılma yok rahat izlendi. ama hd goruntu acınca.. yaklasık 30 sn'de bir takılma yaşandı..zaten VINN'dan pek umitli degildim..arada şebeke gidiyor falan filan :)

Orijinalden alıntı: gokhan1500

GS ve FB'li iki ikisiyiz..bir ortak daha arıyoruz..

az önce Turkcell VINN'da speed test yapıp goruntuyu actım...test'te Ankara'dan İstanbul'a ping attım..hız 3 mbit cıktı..SD goruntu actım fena degildi...takılma yok rahat izlendi. ama hd goruntu acınca.. yaklasık 30 sn'de bir takılma yaşandı..zaten VINN'dan pek umitli degildim..arada şebeke gidiyor falan filan :)

kişi başı kaç tutuyor ? bjk'liyim

edit : derbilerde ne olucak birde maçlar aynı saate olursa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knoxville -- 21 Eylül 2011; 16:58:37 >
  • O kadar dedim size parasıyla rezil olmak istemeyen almasın diye. Siz hala bu rezil hizmete para akıtın.
  • şu anda açılmıyor bu yıl ki hız 400 kbs civarında ve görüntü youtube taki 240 p civarında hatta bazen daha kotu oluyor kısaca ben bi salaklık yaptım siz yapmayın gidin adam akıllı kafelerde izleyin daha akıl karı olur

Orijinalden alıntı: turkishwizard04

şu anda açılmıyor bu yıl ki hız 400 kbs civarında ve görüntü youtube taki 240 p civarında hatta bazen daha kotu oluyor kısaca ben bi salaklık yaptım siz yapmayın gidin adam akıllı kafelerde izleyin daha akıl karı olur

ben mükemmel bir şekilde izliyorum diyen dijitürk çalışanları kayboldu nedense ortalıktan
  • biraz da baglantınızla ilgili sanırım.. ben az once Galatasaray-karabük macını çatır çatır izledim.. Üstelik VINN ile.. bulundugum yer Esenboğa.. Stabil bir baglantı yok.. 3 mbit hızı gorunce seviniyorum.. 3 kişi ortak aldık..kişi başı 60 liraya mal oldu.. 60 liraya beni ucurmasını da beklemiyorum.. bana digiTurk calısanı diyebilirsiniz.... çok da umrumda :)

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

GS ve FB'li iki ikisiyiz..bir ortak daha arıyoruz..

kişi başı kaç tutuyor ? bjk'liyim

edit : derbilerde ne olucak birde maçlar aynı saate olursa?

gündüz forumdan bir arkadasımız telefondan ulaştı 3. olarak onu aldık üstad.. saglıcakla..

• GS ve FB'li iki ikisiyiz..bir ortak daha arıyoruz...

Herkes Haddini Bilecek !
  • Turkcell ile ayda sadecee 9.90 tl ligtv

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

Turkcell ile ayda sadecee 9.90 tl ligtv

Nası yani?

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

Turkcell ile ayda sadecee 9.90 tl ligtv

???

forumun operatorler bolumunden turkcell sayfasi altinda ayrintilar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 22 Eylül 2011; 18:16:34 >
  • arkadaşlar. ben fenerliyim.digitürkwep sezonluk paket aldım 169 tl ye yalnızca galatasarayın maçlarını izleyecek kişiye gs ın maçlarını 75 tl ye satıyorum. kadıköydeki fener galatasaray derbisini ben izlerim:)) arenadakinide gs arkadaşım izler. aynı şartlar bkj lı arkadaşlar içinde geçerli. pm atabilirsiniz. eğer hem bjk lı hem gs iki arkadaş almak isterse 3 e böleriz sorun kalmaz 55 tl ye gelir.

kadro tamam beyler pm atmaya gerek kalmadı. herkez bu şekilde paylaşmalı bence yayınını 170-180 tl fazla para bence bu yyına. herkese iyi seyirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerkenez78 -- 26 Eylül 2011; 14:55:34 >
  • tek maç alıp denemek istedim eğer beğenirsem paket alacağım. Galatasaraylı ev arkadaşım ve beşiktaşlı ben. Ama tek maç için 11.90 diyor beşiktaş-antalya için. Çok pahalı ve gereksiz geldi. Yardımcı olacak var mı acaba 5tl ödeyebilirim?

internet hızım böyle gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HmB_SaL -- 25 Eylül 2011; 15:38:39 >

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

tek maç alıp denemek istedim eğer beğenirsem paket alacağım. Galatasaraylı ev arkadaşım ve beşiktaşlı ben. Ama tek maç için 11.90 diyor beşiktaş-antalya için. Çok pahalı ve gereksiz geldi. Yardımcı olacak var mı acaba 5tl ödeyebilirim?

internet hızım böyle gözüküyor

tamam dostum. beşiktaş maçını izletebilirim sana. beğenirsen ortak olabilirsin. msn adresini verirsen ekliyim. konuşalım.

• bu hızla rahat bir şekilde izleyebilirsin
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.