'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 34363 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Bu WebTV'de takımı seçip ona göre mi maçları alıyorsun yoksa 169 TL ile maçlarını verdiği (GS, FB, BJK, TS) takımların maçlarınıda mı alıyorsun ? Yani ben GS'liyim ve canım sıkıldı açıp BJK maçını izlemek istedim. Oluyor mu öyle ? Ayrıca takımın 34 maçıda yayınlanıyor mu ?
Deneyerek çöpe atacak param olmadığı için sormam gerekti
Geçen sezon tüm maçlar 99tlydi.
Yok onu farkettim yorumlarda. Ben işin prosedür kısmını soruyorum. Ben 169 TL vererek yukarıda yazdıklarımı yapabiliyor muyum ? Yapılıyorsa 1 kişi daha bulurum ortak almak için. O da FB'li olsa, FB maçlarını o izler GS maçlarını ben.
Ligtv de yayınlanan tüm maçları izleyebiliyorsun. Satın alırken takım belirtilmiyor ayrıca. Sezonluk paket bu.
O zaman iyimiş. Tabi geçen sezonun fiyatı olsa kimse hayır demez ama şu halde bile maç başı ücret olarak bakarsak gayet uygun. Kahveler, kafeler zaten 6-7 TL alıyor. Derbilerde 10 TL alan var. Aynı anda 2 kişi hesaba bağlanamıyor sanırım ? Deneyen var mı ? Maçlar aynı gün ve saatte olmayacağına göre bi FB'li ortak buldum bile
Evet haklisiniz, ben karistirmisim.
Gecen sene 99 tl olmasi pazara ilk giris yapmalarindandi, gecen sene sistemde gelistirmeler yapmislardi, ben gayet iyi televizyona aktarip izliyordum ben gozu kapali alacam
webtv geçen sene başlamadı. 2006-2007 sezonundan beri faal. yalnız o zamandan beri fiyatlar aynı seyrediyordu. bu sene playoff olsun dolar çok arttı ödemeleri yapamayız diye federasyonu tehdit ettiler ve istedikleri oldu. şahsi kanım aynı alt yapıyla maçı 1 dakika geriden takip ederek izlemek için 170 tl çok uçuk bir rakam. derbileri takılmasız izlemek bir mucize zaten. tek olumlu tarafı yüksek kalitede ve 16:9 görüntü seçeneği de sundular ama onu da donarak verdiklerinden bir esprisi kalmıyor.
şimdi almak hiç mantıklı değil. lig başladıktan sonra fiyatları mecburen düşürecekler. biraz beklemek lazım
Daha once yurt disina yayin yapiyorlardi, 2009-10 sezonun ikinci yarisinda Turkiye icin sistemi actiklarini ve onemli maclari sattiklarini gecen senede ilk defa Türkiyede ki kullanıcılara sezonluk paket sattilar diye hatirliyorum, yanılıyorda olabilirim. Mac basina 56 kurus, statu degisirse mac basina 50 kurusa geliyor, fakat yeni statunun şampiyonluk grubunun her maci derbi unutmayin...
bu saatten sonra indirim yapmaları çok zor bu sefer 170 den alanlar madur olacaklar %70 zam neyin nesi anlamış değilim gerçi geçen sene indirimden faydalanamadım 149 dan almıştım fakat bu sene almayı düşünmüyorum. üstelik yeni Lig sisteminin Tsl kalitesini düşürüp yunan-belçika ligi seviyesine düşeceğinide göz önünde bulundurursak oldukça pahalı.
Geçen sene kampanyalı fiyat 100 Tl idi. Gerçek fiyatı 150 tl idi. Geçen yılki kampanya çok iyiydi. Çoğu kişi bu fiyata aldı. Çok ilgisi olmayanlar bile 10 taksit 100 lira görünce aldılar. Bu sene kampanya yetersiz olmuş.
İlk haftalar bazı yetersizlikler yüzünden maçlarda sürekli donmalar, kopmalar, tekrar bağlanamamalar oldu. Kampanyalı alanların çoğu elinden çıkardı o yüzden.
Derbi maçların neredeyse tamamında problem vardı. Hiç bağlanamadığım derbiler oldu. 5 10 dakika izlediklerimde oldu.
Normal maçlarda ilk haftalar hariç pek problem yaşamadım sayılır.
Derbileri buradan izlememeyi kabul ediyorsanız, bağlantınız en az 3mb ise, anadolu maçlarını genellikle problemsiz izleyebilirsiniz. 1mb hızda bile çok tatmin edici olmasa da izlenebilir.
Paylaşımlı üyelikler daha ucuza mal edilebilir. Derbiler zaten hiç izlenemediği için eğer bütün maçları izlemeyi düşünmüyorsanız güvendiğiniz kişilerle ortak almayı düşünebilirsiniz.
ben geçen sene aldım kesinlikle uzak durum 1m kullananlar için adamı kanser eder.bu sene dreambox takılıyorum doya doya maç izliyorum realmadrid barcelona maçını 4 kanaldan izledim örnek verirsem.
derbi ve Fenerbahçe nin maçlarında takılıyor bu sistem nasıl dandik bir serverleri varsa , özellikle Fenerbahçe Galatasaray maçını izlemeniz imkansız giriş bile yapamazsınz. Fenerbahçe eğer şampiyonluğa oynuyorsa anadolu takımlarıyla yaptığı maçlarda da bile takılma oluyor, normal anadolo maçları veya Gs nin Bjk nin maçlarında sorun yok. Fenerbahçelilere kesinlikel tavsiye etmem.
Geçen sene bende kullandım 1 mbit kablonetle bağlantıya göre pekte fena olmayan bir görüntüyle izleyebiliyordum , derbi maçlar hariç . Adsl ile denediğimde durum vahimdi . 169 lira fazla bu sistem için . Statü falanda öyle pat diye zor değişir diye tahmin ediyorum .
http://www.digiturkwebtv.com.tr cogunuz biliyorsunuzdur, digiturkun resmi internet aracılığıyla macları canlı izlettirdigi platform, gecen sene kullanmistim fiyatı 100 tl idi bu sene zamlanmis 9 eylule kadar 169,99 ve bir çok kredi kartına 10 taksit imkanı sunmuslar, bence sicak bir firsat, ligin statusu degisiyor dedikoduları var ekstradan lig bitiminde olusturulacak gruplardanda 24 mac gibi ekstra bir sey cikiyor, bu sene superlig baska guzel olacak, ben gecen seneden tecrubeliyim bi galatasaraylı akrabam var birde fenerbahceli bir arkadasimiz var 3 kisi ortak alacagiz taksitli guzel guzel izleyecegiz (: tavsiye ederim... Laptoptan TVye aktarmasıda ayrı bir tad oluyor :D
dostum sanırım yenisin sen bu digiturk web tv olayında.biz 2 yıldır kahroluyoruz sen övmüşsünde övmüşsün.ayrıca geçen yıl 2. yarıda bir sistem geliştirdiler belli bir inç üstünde goruntu aktardıgında takılmalar teklemeler oluyor.milleti yanlış yönlendirme bence
bu paketi satın alırsak sadece bilgisayardan mı izleyebiliriz yoksa ipad den de izleyebilir miyiz? biri cevap verirse ona göre satın alacağım
evet pc den izliyorsun varsa hdmi kablo ile lcd ye bağlarsın yada tv out ile fakat internetin 1gbit ise sakın bulaşma paran boşa gider en az 2gbit olması gerekiyor izlediğinden birşey anlaman için 2de yaklaşık 1200kpbs veriyor oda max.
bu paketi satın alırsak sadece bilgisayardan mı izleyebiliriz yoksa ipad den de izleyebilir miyiz? biri cevap verirse ona göre satın alacağım
evet pc den izliyorsun varsa hdmi kablo ile lcd ye bağlarsın yada tv out ile fakat internetin 1gbit ise sakın bulaşma paran boşa gider en az 2gbit olması gerekiyor izlediğinden birşey anlaman için 2de yaklaşık 1200kpbs veriyor oda max.
pc de izlendiğini biliyorum ben ipad den izlenebiliyor mu diye sormuştum? internet hızım 8mb
pc de izlendiğini biliyorum ben ipad den izlenebiliyor mu diye sormuştum? internet hızım 8mb
Geçen sene ios üzerinden izlenmiyordu, verilen yayının kalitelisi silverlight, o da iosta desteklenmiyordu. Şu anda durum nedir bilmiyorum, afişte iphoneda da göstermişler ama yanıltıcı değildir inşallah.
izleniyodur herhalde yoksa böyle yazamazlardı: "Lig heyecanı hep yanında. İster bilgisayar, ister Iphone, ister Ipad’den maçları canlı izle"
http://www.kimseyokmu.org.tr/ TÜRKİYE SÜPER ŞİKE LİGİ CAHİL HERŞEYİ BİLDİĞİNİ, ALİM İSE HİÇBİR ŞEY BİLMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜR. Kullandığımız kopya program, mp3, oyun, film vb herşeyin arkasında bir emek olduğunu unutmayalım
ben gecen sene 99 liradan almıştım bir maç haricinde sıkıntısız kullanmıştım ama bu fiyata almam... gecen seneki fiyattan yapsınlar hemen alayım...
Nikon D90 | 18-105 VR | 50 mm 1.8d nikkor | Metz 36-5 TTL | Digipod-A-2541NP + PH-223 3-Way Head | Samsung Galaxy S Gio | Samsung Galaxy S wifi 5.0 | Sony Vaio FZ21M | LG x130 | 2011 Opel Yeni Meriva 1.4 T 140 HP ENJOY | Güncel Blog | Chevrolet Club Türkiye
Almayı düşünenlere geçen seneki forum başlığının linkini aşağıda veriyorum şöyle tarih olarak lig başladıktan sonraki tarihlerdeki yorumlara ara ara bakın.. Bakın bakalım alanlar ne yorum yapmış burda sorunsuz izledim diyen arkadaşlarda var.. Yorumlara bir göz atın çoğunluk ne demiş ne gibi sorunlar olmuş. Taraftarı olduğunuz takım gol pozisyonuna girdiğinde buffering ekranı ile karşılaşıp yayın kopunca yeni küfür üreteceğinize eminim...
Bunlar yayın ihalesini 4-5 yıl için aldılar ve her sene için aynı parayı ödeyecekler, yani onların ödeyeceği para artmış olsa anlarım ama böyleyken %70 zam yapma hakkını nereden buluyorlar inanılır gibi değil. İnsanları salak yerine koyuyorlar resmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guerrero -- 22 Ağustos 2011; 2:35:21 >
100 tl bile çok kalmış 170 tl tartışması yapılıyor, onlara 170 tl vereceğime gider dreambox ile server a üye olurum lig tv ile birlikte tüm kanallarını bedavaya tv den hd izlerim.
Ayrıca olmazsa diye ben GS veya BJK maçı izleyecek ortak arıyorum :)
beyler ben Galatasaraylıyım Eğer Alacak Arkadaşlardan Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı Arkadaşlar Varsa ortak alıp herkes kendi takımının maçlarını izleyebilir... kişi başı 56.66 Tl düşüyo ama en azından 2. el bölümünde referansları olsun ki güven sorunu yaşamayalım özel mesaj atabilirsiniz...
Bende galatasarayliyim dostlar.3 kısi alalım 53 liraya takımımızın maclarını izleyelim.gecen sene de bu forumdan bir arkadasla ortak izlemiştik zaten.. Pm bekliyorum.
Bende galatasarayliyim dostlar.3 kısi alalım 53 liraya takımımızın maclarını izleyelim.gecen sene de bu forumdan bir arkadasla ortak izlemiştik zaten.. Pm bekliyorum.
Geçen sene hiç bir problem yaşamadan izlemiştim tüme yakın maçları 8mbitlik hızla. Ama gel gör ki bu sene bu fiyattan çok zor, ederi max taş çatlasa 120 liradır. 1 kuruş fazlası etmez. Herkeste aynı kanaat var, talepten dolayı umarım indirime giderler. Olmadı Bankasya birinci lig birinci lig bankasya
Geçen sene hiç bir problem yaşamadan izlemiştim tüme yakın maçları 8mbitlik hızla. Ama gel gör ki bu sene bu fiyattan çok zor, ederi max taş çatlasa 120 liradır. 1 kuruş fazlası etmez. Herkeste aynı kanaat var, talepten dolayı umarım indirime giderler. Olmadı Bankasya birinci lig birinci lig bankasya
dostum o zaman yapacak tek şey galatasaray lı fenerbahçeli beşiktaşlı bulabilirsek birde trabzon sporlu arkadaş bulup ortak kullanıcaz... kişi başı 42:5 Tl düşüyo işte...Tekrar Söylüyorum Ben Galatasaraylıyım Alacak Arkadaşlar Varsa İletişime Geçelim...
yaw 170 lira buna vereceğinize, gidin bi tane dreambox alın senede 150 liraya bütün kanalları izleyin. ne dert ediyorsunuz ki :D param olsa şu dk gidip alacagım dreambox.
Derbilerde sorun oluyor haberiniz olsun, son GS-FB maçının ilk yarısı pertti, 24 dakika digiturkle telefonda kavga ettim, ancak ikinci yarı geldi yayın, onun dışında ben memnundum, derbiler dışında hemen tüm maçlarda sorunsuzdu. Ama 169 TL olunca durup bi düşünmek gerekir (şike meselesini de göz önünde bulundurarak). Keza bu sistemden çıkış yok bildiğim kadarıyla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsunamic -- 22 Ağustos 2011; 9:28:15 >
Şu işi makul bir fiyat ile sunsalardı yasal olarak izleyecektim. Ancak mevcut durumda, 99 TL'ye izlediğim maçlara 170 TL vermek yerine, Dreambox alıp diğer kanalları da izlemeyi düşünüyorum.
NOT: Eğer indirim için biraraya gelinecekse ya da farklı takımlardan arkadaşlarla ortak alınacaksa (Beşiktaş taraftarıyım) ben de katılabilirim.
Geçel yıl 99 liradan 10 taksitle almıştım.İlk yarıdaki maçlar hep sorunluydu sebeb olarak 1-2 uyanık digiturk silverlight açıklarından faydalanıp program yazmışlardı.Tabi millet ordan bedava izlerken biz işkence çekiyorduk.. 2.Yardıdaki maçlarda sorun yoktu.8Mbit ile ortalama 2000 kbps ile izliyorurdum.Bu yılda 100 Tl olursa alırım 170 tl fazla.
Bide şu şike dolu bir lig,tiyatro diye zırvalayanlardan sıkıldım artık.Kanunlara saygınız varsa mahkeme sonuçlarını bekleyin.Vır vır karılar gibi konuşmayı kesin.
geçen sene fiyat uygundu, bu sene biraz pahalı olmuş...çok fazla üyeye sıkıntılı servis yapacagımıza az sayıda üyeye kaliteli servis yaparız mı dediler acaba? sonucta 70 lira fazla fiyat koyarken üye sayısının azalacagını biliyorlardır herhalde...
acaba 8 eylülden sonra 100 tl ye düşermi geçen yıl bitek galatasaray-fener maçını satın almıştım tek maç maça bilet bulamayınca çokda memnun kaldım bu yılda tüm sezonu almayı düşünüyorum fakat pahalı geldi biraz
Hala tsl izleniyor mu ? Gerekli kararlat verilmedikce paketi devam ettirmeyip digiturk satin almayacagim . Siz de almayin da anlasinlar bizimle oynamanin ne oldugunu. Okadar aciz durumdayiZ ki uefa gelip ligimizi izliyor belkide yuksek ihtimal olmakla beraber takimlarimiz ihrac edilecek.
saçma sapan başlıklar açmayın kardeşim neresi sıcak fırsat bunun geçen sene 100 tl idi %70 zam gelmiş bumu fırsat.aylardır bekliyordum ligde şike şaibe çıkınca iyice gaz gelmiştim bu sene 100 bile altına düşer herhalde diyordum bir baktım 170 ne yapmaya çalışıyor bu digitürk.ben 3 senedir kullanıyorum.hiç bu kadar fahiş olmamıştı fiyatı ayrıca 1-derbiler izlenmiyor 2-kesinlikle ortak almayın canınızın istediği gibi davranamıyorsunuz tecrübeyle sabit
Hala tsl izleniyor mu ? Gerekli kararlat verilmedikce paketi devam ettirmeyip digiturk satin almayacagim . Siz de almayin da anlasinlar bizimle oynamanin ne oldugunu. Okadar aciz durumdayiZ ki uefa gelip ligimizi izliyor belkide yuksek ihtimal olmakla beraber takimlarimiz ihrac edilecek.
senin sütten çıkma ak kaşık takımını ihraç etmezler merak etme.