Şimdi Ara

Philips bdp 3200 aldim(Ufak inceleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Urunu 159 tl'ye teknosa'dan aldim. Henuz deneme firsatim olmadi konu acayim dedim. Urun hakkinda genel bilgisi olan varmi. mesela goruntu aktarimi ses kalitesi yeni cikan discler'de uyumsuzluk gibi problemler olur mu. Cevaplar icin simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 20 Ağustos 2011; 18:11:44 >

• Hangi teknosa dan aldiniz acaba. Fiyati epey iyiymis... ben de alayim hemen epeydir ariyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bz

Hangi teknosa dan aldiniz acaba. Fiyati epey iyiymis... ben de alayim hemen epeydir ariyorum..

Cevahir avm stok durumu iyi olmasi lazim aksam inceleme yaparim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 20 Ağustos 2011; 18:06:53 >
  • Hepsiburada.com indirimli ürün diye 279 tl den 199 tl ye düşmüş şekilde reklam yapıyor son 7 gün son 3 gün diye..Ben de alacaktım fakat şimdi buraya bakacağım, teşekkürler
  • Citizen ne yaptıysa resimler yüklenmiyor
    Düzelirse fotoğrafları yüklerim cihaz hakkında söyleyeceklerim şunlar açılışı çok hızlı Diski taktıktan sonra yaklaşık 15 20 saniyede izlemeye hazır duruma geliyor
    Onun dışında görüntü kalitesi gerçekten iyi 10 üzerinden puan verirsem en az 7. 7.5 alır. Benim söyleyeceklerim bunlar güncelleme internete bağlanma gibi şeyleri ürünü yeni aldığım için bilmiyorum ama muhakak güncellemesi vardır. Sonuç olarak tam bir f.p ürünü diye düşünüyorum.

@9600gt dalga maksatlı yazdıysan seni pc dahili bileşenler bölümüne alalım
    Bu arada kullandığım panel samsung'un gerçekten iyi sayılabilecek bir modeli UE46C600RW iyi ikili oldular gerçekten.
    Son bir ekleme.
    DvD'leri upscale etme olayını beğenmedim onun dışında iyi
    Biraz Daha resim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 22 Ağustos 2011; 7:55:42 >

• mkv formatları oynatıyor mu ? usb den, harici hard diskten ? ntfs mi fat32 mi destekliyor ? teşekkrler
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

mkv formatları oynatıyor mu ? usb den, harici hard diskten ? ntfs mi fat32 mi destekliyor ? teşekkrler

Açıkçası onları henüz denemedim elim'de 1.5tb'lik 720p 1080p ve bluray filmler var birazdan hard diski takıp sonucu söylerim.
    @diyar_21
    biraz önce the walking dead 1080p sezonunu koydum makineye usb ile çok az kasılma oldu. (video 20mbit idi) Bana sorarsan media player alman daha mantıklı senin için usb'den pek keyif vereceğini zannetmem ayrıca realtek 1073dd kullanan media player'ım daha iyi bir film deneyimi yaşatıyor mkv tarafında. Tabi bluray filmler'de herzaman philips üstündür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 3 Haziran 2012; 13:19:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben cevahirde yetisemedim philips e panasonic in bir blueray player ini aldim onun yerine fakat mkv filmlerde dts-hd master audio gecmiyor.. bunu saglayacak bir cihaz var midir blu ray player olarak?
  • quote:

Ben cevahirde yetisemedim philips e panasonic in bir blueray player ini aldim onun yerine fakat mkv filmlerde dts-hd master audio gecmiyor.. bunu saglayacak bir cihaz var midir blu ray player olarak?

Dts HD ma 5.5 mbit biliyorsun degilmi 10gb'lik mkv filmlerde olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

quote:

Ben cevahirde yetisemedim philips e panasonic in bir blueray player ini aldim onun yerine fakat mkv filmlerde dts-hd master audio gecmiyor.. bunu saglayacak bir cihaz var midir blu ray player olarak?

Dts HD ma 5.5 mbit biliyorsun degilmi 10gb'lik mkv filmlerde olmaz

http://www.demo-world.eu/trailers/high-definition-trailers.php bu siteden buldugum parcalar ile denemeler yaptim, hard disk ten dts hd ma aldim. Su ana kadar benim aletin pek bir hatasini gormedim... guzel gibi...

• guzel ınceleme olmus gercekten bırde ses sıstemı olsaymıs gelde yanına yatma

bırde o sıteden nasıl ındırıyoruz vıdeo ?
  • part kolonuna denk gelen sayilara tikliyorsunuz. ayni anda tek part indirebiliyor. partlar tamamlandiktan sonra, cikan dosya m2ts formatli oluyor, uzantisini el ile mkv ye cevirip harici diske koyuyorsunuz. harici diski medya oynaticiya takinca calistiriyor... amfiniz varsa cikan sesin formatini da gorebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

guzel ınceleme olmus gercekten bırde ses sıstemı olsaymıs gelde yanına yatma

@9600gt. Aslinda ses sistemi dusunuyordum fakat apartmanda sorun cikariyorlar onun icin bende sennheiser hd555 kullaniyorum mix yaparken'de iyi oluyor pc'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

guzel ınceleme olmus gercekten bırde ses sıstemı olsaymıs gelde yanına yatma

@9600gt. Aslinda ses sistemi dusunuyordum fakat apartmanda sorun cikariyorlar onun icin bende sennheiser hd555 kullaniyorum mix yaparken'de iyi oluyor pc'de

Aslinda konu ses sistemlerinden acilmisken ben kampanya gunu teknosa da bir marantz bir onkyo amfi gordum. Fiyatlari uygundu, simdi kampanya var mi bilmem ama bu ara cok uygun kampanyalar var media markt larda ilgilenirseniz bakmanizi oneririm...

• @bz. Bu islerle cok eskiden beridir ilgileniyorum ama inan kullandigim kulaklik fazlasiyla isimi goruyor. Yoksa bende biliyorum almayi en ufak bir seste alt ust komsum'la papaz olmaktan biktim Onerin icin yinede sagol.
  • selam prof bir sorum olacak sana bu cihaz nette 10 tl civarlarında satılan kopya blu ray,leri sorunsuz okurmu acaba? yıllar önce dvd playerler yeni çıktığında parayı basıp en kalitelisini alacağım diye panasonic,e 700 tl vermiştim sonra ne göreyim 10 tane copy disc koyuyorum 8,inde ''no disc'' diye geri atıyor işin komiği millet bunun beşte biri fiyatına satılan yumatu dvd playerle her filmi açıyordu o acıyı birdaha yaşamak istemiyorum
  • Cihazın arkasında 5.1 analog çıkışlar varmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

Cihazın arkasında 5.1 analog çıkışlar varmi.

yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 27 Ağustos 2011; 17:06:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin967

selam prof bir sorum olacak sana bu cihaz nette 10 tl civarlarında satılan kopya blu ray,leri sorunsuz okurmu acaba? yıllar önce dvd playerler yeni çıktığında parayı basıp en kalitelisini alacağım diye panasonic,e 700 tl vermiştim sonra ne göreyim 10 tane copy disc koyuyorum 8,inde ''no disc'' diye geri atıyor işin komiği millet bunun beşte biri fiyatına satılan yumatu dvd playerle her filmi açıyordu o acıyı birdaha yaşamak istemiyorum

@ergin967 hic bir fikrim yok. Cihaz da problem var arkadaslar yeni farkettim butun filmlerde ufak donmalar oluyor. Alacak olanlar benim servis sonucumu beklesinler kronik olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 27 Ağustos 2011; 11:16:25 >

• Abicim çok güzel hoş bir cihaz bende fiyatı uygun diye bugün aldım ama .mkv filmlerde altyazı ile dosya ismi aynı değilse altyazıyı göstermiyor sanırım bu çok kötü oldu çözümü bilen var mı arkadaşlar? çünkü filmlerim hep dvd şu an için.ye kaydedilmiş vaziyette ve izleyemiyorum şu an için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.