Şimdi Ara

İRİVER H320/340 HAKKINDA HERSEY (ROCKBOX KURULUMU İLK SAYFADA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.007
Cevap
1
Favori
59.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadşlar öncelikle sizin jukebox sınızda yüklü olan fırmvare ı bu sayfadan ındırın
    http://www.misticriver.net/wiki/index.php/H3xx_Firmware_Downloads
    burdan ındırdıgınız zipli dosyayı masaüstüne getirin yani zipten cıkarın
    şimdi burdan fırmvare patcher ı ındırın
    http://www.rockbox.org/twiki/pub/Main/IriverBoot/fwpatcher.exe
    eger burdan olmaZa burdan ındırın
    http://www.rockbox.org/twiki/pub/Main/IriverBoot/fwpatchernu.exe
    ondan sonra ındırdıgınız bu fırmvare patcher ı a cıft tıklayıp acın orda browser a tıklayıp masaüstüne ındırdıgınız fırmvare ı gösdterip yes deyın( bu fırmvare genellikle h300.hex adında olur)
    ondan sonra patch ettıgınız bu fırmvare ı aletın ana root klasörüne atın
    http://www.rockbox.org/download/
    bide burdan h300 latest yazan rockbox dosyasını indirin onun içinden cıkan bütün dosyaları da aletın root yanı ana klasörüne atın
    sonra aletı pcden cıkarıp fırmvare upgrade yes yapın
    aletı fırmvare yaptıktan sonra kapanır yenıden acıldıgında rockboxcla calısır eger içinde rocbox yukluyken rockbox ın acılmamasını istiyosanız acarken play tusuna basarken aynı anda record yanı . tusuna basarsanız normal olarak acılır
    işin en önemli yerıne geldik
    BEN BU ROCKBOX I BEGENMEDIM ALET GİTTİ YANDIK gibi seyler düsünürseniz nasıl silicez
    aletı pcye takıp ana root klasöründeki rockbox dosyasını silin h300.hex dosyasını da sılın
    http://www.misticriver.net/wiki/index.php/H3xx_Firmware_Downloads
    bu adresten ıstedıgınız fırmvare ı yuklyın ondan sonra actıgınızda zatebn rockbox acılmaz ama yınede sız fırmvare upgade yes yapın
    ve aletıız ılk gunku gıbi tertemız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac1987 -- 20 Eylül 2006; 15:36:05 >

• ilk soruyu ben soruyım barı
    arkdaslar ben 1.29 fırmvare upgrade ettıkten sonra ses sıddetınde bı azalma oldu sankı
    bunu bılen varmı
  • eğer avrupa versiyonunu indirdiysen ondan olabilir , benwww.misticriver.net sitesinden kore firmware'ini buldum ve yükledim seste azalma sorunu olmadı ama 1.28 versiyonunda yapmadığı bir şeyi yaptı : ayar menüsünün karakterleri korece oldu neyse onu da deneyerek buldum düzelttim ; bir de tavsiyede bulunayim aletin daha hızlı açılması için database fonksiyonunu kapatın , eğer bilgisayardaki mp3 lerin bilgileri özenle düzenlenmişse işe yarar ama bence bu haliyle kullanışsız , onun yerine her türde şarkıyı tek bir klasörde toplayıp o klasörü shuffle ile dinlemek çok daha mantıklı ; çünkü database'i kapatınca ciddi biçimde hızlanıyor açılış süresi

• yaw arkadaşlar bu toğic gerçekten çok iyi oldu. bende iriver düşünüyorum. artık hgerşeyi burada sorabileceğim. hepinize çok teşekkürler.
  • şşşşt ağzını hayra aç öyle şeylerden bahsetme , Türkiye'de bu işlere bakan çoğu yer işini iyi yapmıyor bir sürü şikayet var . Tahminen bir sorun oldu mu aleti herşeyiyle olara götürmen gerekiyor ve 1 ay gibi bir sürede de sorunu halletmeleri gerekiyor , halledemezlerse sana yenisini vermeliler ama ya kullanıcı hatası diyorlar ya da bunda birşey yok diye geri gönderiyorlar ; inşallah öyle birşey olmaz da oldu mu bunlara hazırlıklı ol en azından (gerçi sana kötü şeylerden bahsetme dedim ben neler anlattım )
  • muvo 2'den 1 2 mm daha kalın , eskiden muvo 2'm vardı onla kıyasladım baktım ama ben kutudan çıkan kılıfla taşıyorum sürekli bir de onun kalınlığıyla biraz daha büyüyor tabi ama dediğim gibi zaten pantolon cebinde taşımazsın büyük ihtimalle beline takıp gezersin , o da sorun olmaz zaten
  • kardes ben zaten database fonksıyonu kullanmıyorum cok kullanıssız bence ama aletın shuffle aayaralarıu bıraz karsık yanı sadece bı kLaSORUN içinde nasıl shuffle yapıyor onu bı bılen varsa sölesın lutfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • database ne onu da bi açıklarsanız sevinirim. bekledim sormayalım, cahal demesinler die ama anlamadım bişi
    quote:

Orjinalden alıntı: maniac1987

kardes ben zaten database fonksıyonu kullanmıyorum cok kullanıssız bence ama aletın shuffle aayaralarıu bıraz karsık yanı sadece bı kLaSORUN içinde nasıl shuffle yapıyor onu bı bılen varsa sölesın lutfen
  • shuffle işareti var ya onun yanında D yazında directory oluyor , o dizinin içinde geziniyor

database fonksiyonu da şarkıların id tag'larında yazanları araştırıp onları gruplandırıyor ama çoğunluğu internetten indirilen şarkıların id tag'larında yalan yanlış bilgiler oluyor farklı kategoriler yazıyorlar , eğer şarkılarının bilgilerini kendin tek tek hazırlıyorsan çok işe yarar ama ilgilenmiyorsan hiç database fonksiyonunu açma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilcivil -- 28 Aralık 2005 21:58:02 >
  • simdi ayarlar bölümünda database fonksıyonunu actıgın zaman sarkıları dınledıgın bölümde sarkılar dört grup altında toplanıyo bırıncısı normal fonksıyon yanı dırek dosyaların ıcınden secıyosun bu datbase olmadıgı zamnlardada gecerli
    ıkıcı fonksıyon sarkıcı adına göre sıralanmıs verıyo
    ucuncu fonksıyonda albüme göre
    dördüncüde türe ngöre metal pop o sekılde burdan anlatması bıraz karısık oluyo
    ama ben bu fonksıyonu kulanmıyorum dırek yukledıgım sekılde klasorler arasında gezınıyorum
  • civil kardes ben yazarken sen atmısın bile bu arada dedıgın gıbı özellikle internetten ındırdıgım sarkıların üstünde baazen site ismi yazıyo o yuzden komık oluyo
    kardes avatarın cok manyak
    bıde benım sormak istedıgım ben sarkıyı secıyorum o sırada benım sarkıya yuklerken verdıgım ısım cıkıyo ama sarkıyı calarken ınternet sıtesının ısmını falan yazıyo bunu nasıl halledılırım
  • benzer bir soun bende de var. ama şöyle; internetten indirdiğim şarkının adını değiştiremiyorum. site ismi çıkıyor sürekli. bu da hiç güzel durmuyor. yani kısacası şarkının ismini değiştiremiyorum.
    quote:

civil kardes ben yazarken sen atmısın bile bu arada dedıgın gıbı özellikle internetten ındırdıgım sarkıların üstünde baazen site ismi yazıyo o yuzden komık oluyo
    kardes avatarın cok manyak
    bıde benım sormak istedıgım ben sarkıyı secıyorum o sırada benım sarkıya yuklerken verdıgım ısım cıkıyo ama sarkıyı calarken ınternet sıtesının ısmını falan yazıyo bunu nasıl halledılırım
  • bazı salak sitelerde öyle oluyo ama pek sık olmaz benım sorunum sımdı sarkıyı ındırıyorum ısmını degiştiriyorumama sarkıyı calmaya baslayınca sarkının ısmının yanında www bılmemne cıkıyor onu dıyorum
    artık mıllet rapıdı megayı kullanıyosda rahat ediyorum
  • sitelerden indirilen mp3 ler gerçekten çok gıcık onun değiştirmenin yolu windows'tayken özelliklere girip kendin isimleri değiştireceksin
  • pekı arkdaslar h3 tool ıle bilgisi olan varmı
    bu arada mıstıcrıver.com da temalar var h300 serisi için bunlar hakkında bılgısı olan varmı
  • tema falan da yükleyebiliyor muyuz? yani symbian cep telleri gibi mesela? farklı farklı menü şekilleri renkleri gibi? deneyen var mı bunu?
    quote:

pekı arkdaslar h3 tool ıle bilgisi olan varmı
    bu arada mıstıcrıver.com da temalar var h300 serisi için bunlar hakkında bılgısı olan varmı
  • beyler o site isimlerini kaldırmak için şarkıları mp3 playera yüklemeden önce idtag bilgilerini kontrol edin ve site ismi varsa silin sora gene olmassa winampta liste ve dosya girdileri var onları kontrol edip varsa bi site silin üle kaydedin sorununuz gider sanırım.belki bunları biliyosunuzdur ama ben genede süliiim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuMb__ -- 29 Aralık 2005 13:02:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalemtraş

tema falan da yükleyebiliyor muyuz? yani symbian cep telleri gibi mesela? farklı farklı menü şekilleri renkleri gibi? deneyen var mı bunu?
    quote:

teması defısıyor aynı cep teler gıbı menudekı ıkonlar falan degısıyo amaq ben dah hic denemedım misticriver da var bu temalar falan ama önce bı ogreneleım ondan sonra beraber yaparız bıseyler
  • selam iriver kardeşiliği

yine ben. ve yine bir soru; cep telefonlarında örneğin hafıza kartı çok dolu olunca videolarda da kare kare ilerleme oluyor. h320'de bu olmaz değil mi hafıza ne kadar dolu olursa olsun?

hdd sonuçta yani. hafızanın doluluğu videoyu etkiler mi? ya arkadaşlar birde deneyin şu film meselesini yaa tamam maniac belki deneyemez bilgisayarından dolayı ama başkası bari denesin de filmlerde sorun çıkarıyor mu onu yazsın

filmin uzunluğu da video kalitesini etkilemez sanırım. yani kare kare ilerlemeler olmaz yine filmlerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalemtraş -- 29 Aralık 2005 17:39:47 >

• arkadaşlar birde yanında verilen kılıf linkteki gibi birşey mi? yani bunun gibi mi bele takılıyor? ya da bu mu?

girince resmin altındaki "see larger image and other views" 'e tıklayın. alttan değiştirebiliyorsunuz görünümü. bir bakın bu mu verilen?

http://www.amazon.com/gp/product/B000A77J2A/qid=1135873858/sr=8-3/ref=pd_bbs_3/002-3295375-2259223?n=507846&s=electronics&v=glance
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.