Şimdi Ara

YIKA BEYNINI (OKUYANLAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
16.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu kitabi aldim .goa yayincilik böyle bir kitap sunmus bende okuyayim dedim.fakat okuyupta etkilerini görenler var mi safsata mi yoksa ??kitap hakkinda yolrumlarinizi alabilirmiyim

• Bu kitabi okudum ve su an uyguluyorum. Direkt karakterini degistirecek kadar guclu seyler oluyor hayatimda. Bence ciddiye al kitabi
  • Yeni aldım. Okumaya başlamayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreuzunlu

Bu kitabi okudum ve su an uyguluyorum. Direkt karakterini degistirecek kadar guclu seyler oluyor hayatimda. Bence ciddiye al kitabi

piyasada o kadar safsata varken bunun da onlar gibi olmasindan cekiniyordum dogrusu.ama okuyanlardan begenenler varsa daha iyi olur su an okuyan ve okuyacaklar icin
  • Merak ettim araştırayım biraz, sizin yorumlarınıza göre ben de alabilirim ama bir önyargı var tabi şu an. Sonuçta piyasada sadece para kazanma amaçlı yazılmış böyle yüzlerce kitap var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Swamplord

Merak ettim araştırayım biraz, sizin yorumlarınıza göre ben de alabilirim ama bir önyargı var tabi şu an. Sonuçta piyasada sadece para kazanma amaçlı yazılmış böyle yüzlerce kitap var.

bende temkinliyim acikcasi ama kitap cok iddali ve diger kisisel gelisim kitaplari gibi olmadigini 2-3 saat veya birkac gün sürecek bir gaza getirme yaratmayacagini,bircok seyi degistirmeye yardimci olacagini söylüyor.kitap okumaktan zarar gelmez ben 70. sayfalardayim ve cok pozitif düsünüyorum kitapla ilgili.okumani tavsiye ederim.kitap okumaktan zarar gelmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbro

quote:

Orijinalden alıntı: The Swamplord

Merak ettim araştırayım biraz, sizin yorumlarınıza göre ben de alabilirim ama bir önyargı var tabi şu an. Sonuçta piyasada sadece para kazanma amaçlı yazılmış böyle yüzlerce kitap var.

bende temkinliyim acikcasi ama kitap cok iddali ve diger kisisel gelisim kitaplari gibi olmadigini 2-3 saat veya birkac gün sürecek bir gaza getirme yaratmayacagini,bircok seyi degistirmeye yardimci olacagini söylüyor.kitap okumaktan zarar gelmez ben 70. sayfalardayim ve cok pozitif düsünüyorum kitapla ilgili.okumani tavsiye ederim.kitap okumaktan zarar gelmez...

Evet, şimdi araştırıyordum da, olumlu yorumlar var. Teşekkürler önerin için, D&R'a uğrayayım ben en yakın zamanda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baska okuyan yok mu ??
  • Bu cumartesi alip okumaya basliyorum. Umarim pisman olmam
  • bu aralar okuyamadim.bitirenlerin görüslerini almak istiyorum.yok mu bitiren
  • Benim için de önemli yorumlarınız. Alıp bayramda okumayı planlıyorum, inşallah değer.
  • Arkadaşlar aldım kitabı, yarın başlarım okumaya. İlk izlenimlerimi yazarım.
  • Kardeş izlenimlerin neler?
  • bende başladım okumaya konu biraz hort oldu ama olsun okuyanlar yorumlarınızı almak istiyorum
  • okuyanlar yorum yazabilir mi? Kabalcı 'dan en cok satanlar arasındaydı, olumlu yorumlar var. Aldım biraz kuraladım guzele benziyorr. Bitirenler nediyor?
  • Var mı okuyan,almaya değer mi?
  • Kitabın içeriği nedir ?
  • okuyan ?
  • Hala okuyan yok galiba ? Yorumlar için bekleyen bir sürü kişi var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence diğer kitaplardan farksızdır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.