Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.365
Cevap
53
Favori
298.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sakarya Universitesi/Almanca Tercumanlik ,goruselim orada beylerr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Mühendis

quote:

Orijinalden alıntı: Sancher

quote:

Bi arkadaştan aldığım duyuma göre kampüs içerisindeki KYK'ya bağlı yüksek ücretli yurt bu yıl faaliyete geçecekmiş.

Yüksek ücretlinin ne artısı var ?

Odalarında az kişi barındırıyor.Bazılarında(belki artık hepsinde) mini buzdolabı var.Tuvalet,banyoları içerde oluyor.İçerde priz falan var.Hatta şu aralar hepsine televizyon konulacak gibi söylentiler vardı.

Öncelikli olarak yüksek ücretlileri işaretlemiş olmam iyi olmuş o zaman İnşallah bu sene açılır da yerleşirim .

• of arkadaslar numara sorgulama sisteminden numara alamıyorum...Ne yapabilirm
  • 2.ogretime giren harçlar ne zaman yatırılacak yaa ne kadar ki daha açıklamadılar ? Nedir bu ikinci öğretimin suçu

• Büyük SAKARYA ÜNİVERSİTESİ öğrencilerine saygılar

Ben de 2 yıl önlisans Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılığı okumuştum. Senede 2 kere gelmiştim kampüse, sınavlar için. Çok güzel kampüsü vardı. Uzaktan Eğitim olduğumuz için fazla takılamamıştık kampüste. 2 yıllık üniversite bitirdik, toplasan 10 gün kalmıştırım. Tadı damağımda kalmıştı yani

Bu sene Lys sınavına sadece Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (Karma=Uzaktan Eğitim) bölümünü kazanmak için sıfır bilgiyle çalışmaya başlamıştım. Meslek olduğumuz için fizik kimya2 lerde çok zorlamıştı. 180k sıralama yaptım sınavda. Biraz umutlanmıştım, Sakarya'ya gelmek için. Ama sonuçlar açıklandığında Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (Uzaktan Eğitim)' i kazandım. Sakarya olmadığı için çok üzülmüştüm. Tercihler açıklandığından beridir bu konuya bile girememenin üzüntüsü vardı

Ama en beklenmedik yerden bir fırsat daha çıktı. Öylesine girdiğim DGS sınavında 295 puan alıp 841. oldum
    Tekrar Sakarya umutlarım yeşerdi diyebilirim. ALLAH nasip ederse DGS yerleştirme sonuçları ile bende aranıza katılacağım. Hem de bu sefer hayal bile edemediğim Bilgisayar Mühendisliği Örgün öğretim bile olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Elektrik-Elektronik Müh. tercih eden varsa yardımcı olabilirim.
    Ayrıca okulun girişinde paintball var onu görünce toptan bi diceksiniz ki anaa ne kadar ucuz lan gideriz paso.Ama hiç olmicak öyle bişey
    Bir de kalacak yer sıkıntısı olanlar kütüphanede yatabilir bikaç gün koltukları baya rahat.

Hocam sabis e girebiliyormusun? Bu sorum herkese ön kayıt olamadım yaaaa
  • bu harçlar ne zmn açıklanacakk bazı arkadaşlar ben ön kayıt formunu yaptım die yazmışlarda ön kayıtı yaptırmak için harçları ödeyip sonra dokontla ilgili bazı bilgiler vardı onları yaptıktan sonra ön kayıt yapılması gerekmiyor muu ??
  • ARKADASLAR SABİS e GİRİŞ YAPABİELN VARMI ON KAYIT OLAMADIM YA...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet duman

bu harçlar ne zmn açıklanacakk bazı arkadaşlar ben ön kayıt formunu yaptım die yazmışlarda ön kayıtı yaptırmak için harçları ödeyip sonra dokontla ilgili bazı bilgiler vardı onları yaptıktan sonra ön kayıt yapılması gerekmiyor muu ??

Aha su anda ön kayit yapıyorum İban ve banka adi mevcut hocam ama dekont la alakalı birşey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanwert

quote:

bu harçlar ne zmn açıklanacakk bazı arkadaşlar ben ön kayıt formunu yaptım die yazmışlarda ön kayıtı yaptırmak için harçları ödeyip sonra dokontla ilgili bazı bilgiler vardı onları yaptıktan sonra ön kayıt yapılması gerekmiyor muu ??

Aha su anda ön kayit yapıyorum İban ve banka adi mevcut hocam ama dekont la alakalı birşey yok

iban ne demek ?? bankada hesap filan mı açacağız onunla mı ilgili ?
  • quote:

quote:

quote:

Hesap numaran olcak iste orda yanında açıklama yapıyor katkı payı yaz okulu vb iadeleri icin banka hesabınıza ait İban No diyor

• beyler bu onkayitin son gunu hangi gun bide ben onkayiti yapdigimda hemen yazdiriyormu yoksa kayitli duruyormu yazicim yokta ondan sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crcrcr5458 -- 28 Ağustos 2012; 15:09:11 >
  • quote:

Öyle bir şey yok dostum.Ön kayıt formunu dolduracaksın,dekont işi falan harçlarla olan işler.Onlar da açıklanacak belli zamanda,gerçi artık 1.öğretimsen ona da gerek kalmadı.

Harçlar benim tahminime göre cuma günü yatırılmaya başlanır.
  • önkayıt ların son tarihi ne zaman acaba ? birisi yardımcı olursa cok sevinirim,ayrıca metalurji malzeme mühendisliği (teknoloji fakultesinde) okuyan yardımcı olabilecek varmı? tatildeyim ve internete güç bela girebiliyorum yardım edebilecekler telefonunu pm atabilir mi ?
  • Öğrenci işleri sağlık meslek yüksekokulu binasına taşınmış. bugün kaydımı sildirdim toplamda 10 dk sürdü lise diplomamı aldım. okul askerlik şubesine hemen yazı gönderir mi acaba? kaydı silinmiştir diye bide bununla uğraşmayayım.
  • quote:

quote:

Öyle bir şey yok dostum.Ön kayıt formunu dolduracaksın,dekont işi falan harçlarla olan işler.Onlar da açıklanacak belli zamanda,gerçi artık 1.öğretimsen ona da gerek kalmadı.

Harçlar benim tahminime göre cuma günü yatırılmaya başlanır.

2.öğretimim maleseff :(
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hesap numaran olcak iste orda yanında açıklama yapıyor katkı payı yaz okulu vb iadeleri icin banka hesabınıza ait İban No diyor

sğl

• Arkadaşlar bi sorum var size ama önemli,öncelikle KYK yurt başvuruları ne zaman açıklanıcak bide bu kyk sakaryanın odalarında herkese ait bi calısma masası var mı odalarda priz var mı bilen var mı bunları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertFd -- 28 Ağustos 2012; 19:35:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifeforest

quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

Orijinalden alıntı: IntelliSense

quote:

Orijinalden alıntı: moral83

Kampüsaray'da kalıyorum, soruları alabilirim.

Ayrıca Kampüsaray'da cemaat olayları dönüyor diyen arkadaş neyin kafasında acaba

Fiyat ve imkanlardan bahsedebilir misin hocam

Odalar normal sayılabilecek boyutlarda, kesinlikle büyük denemez ama küçük de sayılmaz. Birisi önceki sayfalarda banyoya 2 kişi giremez yazmış da buna gerek zaaten, banyo kişisel bir alandır, özel fantezileri olmayan insanlar için banyolar 1 kişi için yeterli genişlikte

İnternet geçen sene çok çok büyük sıkıntıydı, özellikle akşam 17:00 - 00:00 arası çok çektik o internetten. Fakat bu sene kablo çekeceklerdi odalara, ne oldu bir sorun derin. Odalarda buzdolabı gardrop, banyo tuvalet, çalışma masası ayakkabılık vs var. Bu sene televizyon gelme ihtimali de vardı onu da bir sorun derim.

24 saat ısıtmalı havuz var, haftada 2 gün açık sauna var, 24 saat açık fitness salonu var, 24 saat açık playstation, 3-4 tane bilardo masası, 2 tane masa tenisi, langırt...

Odalar çok geniş değil ama buna ihtiyaç duymuyorsunuz zaten, çünkü yurtta oda dışında yapacağınız o kadar çok sosyal imkan var ki... En güzeli de yurttaki samimi arkadaşlık ortamı. Okuldan gelip de 5dk oturup odaya çıkarım diyip de 4-5 saat odaya çıkmadan muhabete daldığım çok olmuştur

İnternet haricinde çok memnunum ben yurttan, kesinlikle cemaat olayları falan da yok. Mescid var yurtta, isteyen ibadetini yapar kimse buna karışamaz. Yurtta nasıl sigara odası varsa mescid olması da kişisel tercihler için yapılmış özgür bir alandır.

Ekleme yapiyim daha bugün gittim yazıldım.
    İnternet olayını çözüceklerini söylediler her odaya özel olucakmış internetler artık bende umuyorum bu sene sıkıntı olmamasını.
    Her odayada tv geliceğini söylediler ayrıca.

Hayırlı olsun dostum. Galeri odaya mı yazıldın yoksa ön cephe mi ?

Ve ne kadara yazıldın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Kampüsaray'a bakmak için gittiğimde yurda gelen Arap mı diyeyim neyse yabancı biri konaklamaya geliyor. Sanarsın ki otele tatil yapmaya geliyorlar. Neyse tartışmaya girmek istemiyorum. Kayıt olana hayırlı olsun şimdiden. Pazarlık işine de pek fazla güvenmeyin derim. Abim 2-3 sene önce orada kalmasına rağmen adam akıllı indirim yapmadılar bize.

Öğrenci olmadığı zamanlarda yurt otel niyetine yabancıların konaklaması için kullanılıyor.

Her Arap ırkından insanın bulunduğu yer cemaat mensubu olmak zorunda mı ?
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.