Şimdi Ara

Win32 Sality Virüsüne Denendi Kesin Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu win32 sality virüsü banada bulaşmıştı ama çözdüm şimdi sizde de bu virüs varsa kesinlikle uygulayın %99 çözüm
    öncelikle ca antivirüs 2009 indiriyoruz pcmize kuruyoruz antivir programı yüklenmiyor bunu nasıl yükleyeceğiz diyorsanız cevap şu virüs bu programa engel olamıyor zaten bu nedenle hallediyor virüsü her neyse pcnize kurun updateyi mutlaka yapın yoksa bişi bulamaz update yaptıktan sonra tüm pcyi taratın takır takır virüsleri temizlesin ha bide şöle bu antivir dosyaları silmiyor sadece virüsü temizliyor böylelikle veri kaybınız olmuyor tarama bittikten sonra pc'i tekrar başlatılsın mı die sorucak evet deyin tamamdır artık pcniz güvende istedğiniz antiviri yükleyebilirsiniz bu programı silmenize gerek kalmadan.
    işte bu kadar basit ve kolay geriye sabırlı olmanız kalıyor yararlı geldiğinde yorum atarsanız sevinirim ayrıca elimden geldiğince sorularınıza yardımcı olmaya çalışacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3uRocKSiyoN -- 19 Ağustos 2011; 12:59:58 >

• bilgi için teşekürler forum dh de bu tür bilgiler her zaman bulunmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naked leader

bilgi için teşekürler forum dh de bu tür bilgiler her zaman bulunmalı.

evet doğru sölüyorsunda, Sailty virüs programlarına karşı dirençli ve güçlüdür bence biraz sallamış gibi

-O virüs regedittinden tut belgelerine kadar yayılan virüstür.AVG ve Malware Figter yükleyip taratın. Sonra ComboFix taratın ve format atın.O virüs emin olun biyerden çıkacaktır

• sen dikkatli okumadın heralde virüs bu programı engelleyemiyor yani rahatlıkla yükleyebilir güncelleyebilir ve ardından tarayıp temizleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: naked leader

bilgi için teşekürler forum dh de bu tür bilgiler her zaman bulunmalı.

ne demek insanların benim çektiklerimi çekmemesi için uğraşıyorum
  • İnsanları yanıltmayın. Virüsü halen temizleyemediniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.