Şimdi Ara

alıntıdır..Türkiye Benzin İstasyonları İkon Seti v1.0 (POI'leriniz anlaşılır olsun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turkey forumdan murat 3300 arkadaştan alıntıdır.ama ben bir turlu yapamadım.bi yardım etsenız.navitech qx 432
    alıntı metnı:

Türkiye Benzin istasyonları v1.0 Primo

1-Poi ve usericon klasörlerini "content/userdata" klasörünün içine atınız.
    2-Poileri göremezseniz save klasörün deki "poi_visiblities.txt" dosyasının yedeğini alıp sonra siliniz.
    3-İlk açılışta indexleme yaptığı için cihaz biraz geç açılabilir.Sonra ki açılışlarda normal hızda açılacaktır.
    4-"Daha/Ayarlar/Harita Ayarları/Place Markers" penceresinde ister "Benzin istasyonu" karşısında ki kutucuğu tıklayıp tüm kategorilerin harita ekranında görünmesini sağlayabilirsiniz. Yada sadece istediğiniz kategorinin karşısında ki kutucuğu tıklayıp sadece o kategorinin harita ekranında görünmesini sağlayabilirsiniz.

Benzin istasyonu v1.0 primo.rar

alternatif link;

Benzin istasyonu v1.0 primo.rar
    Düzenleyen murat3300 : 14-08-2011 at 18:36
    murat3300 Bağlı Kurallara Aykırı Mesajı Bildir Alıntı Yaparak Cevapla Bu Mesajı Çoklu Alıntıya Ekle Mesaja Hızlı Cevap Yaz
    Advertisement Links

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 18 Ağustos 2011; 20:44:35 >

• Nasıl yapacağı anlatılmış yapamadığınız kısım neresidir?

quote:

1-Poi ve usericon klasörlerini "content/userdata" klasörünün içine atınız.
    2-Poileri göremezseniz save klasörün deki "poi_visiblities.txt" dosyasının yedeğini alıp sonra siliniz.
    3-İlk açılışta indexleme yaptığı için cihaz biraz geç açılabilir.Sonra ki açılışlarda normal hızda açılacaktır.
    4-"Daha/Ayarlar/Harita Ayarları/Place Markers" penceresinde ister "Benzin istasyonu" karşısında ki kutucuğu tıklayıp tüm kategorilerin harita ekranında görünmesini sağlayabilirsiniz. Yada sadece istediğiniz kategorinin karşısında ki kutucuğu tıklayıp sadece o kategorinin harita ekranında görünmesini sağlayabilirsiniz.

not:b.tekcan..bu klasör next için oluşturuldu,siz de oluşturabilirsınız diyor ama yapamadım.
  • cihazı pc ye bağladığınızda cihazın yazılımında content isminde klasör vardır.Bu content klasörün içine userdata isminde klasör oluşturun daha sonra indirdiğiniz Poi ve usericon klasörlerini bu user data klasörüne atınız 2-Poileri göremezseniz save klasörün deki "poi_visiblities.txt" dosyasının yedeğini alıp sonra siliniz. işlem tamam dır yapabilirsiniz o kadar zor bir işlem değil

Orijinalden alıntı: _imkansız_

cihazı pc ye bağladığınızda cihazın yazılımında content isminde klasör vardır.Bu content klasörün içine userdata isminde klasör oluşturun daha sonra indirdiğiniz Poi ve usericon klasörlerini bu user data klasörüne atınız 2-Poileri göremezseniz save klasörün deki "poi_visiblities.txt" dosyasının yedeğini alıp sonra siliniz. işlem tamam dır yapabilirsiniz o kadar zor bir işlem değil

teşekkurler deneyecegim

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

content/userdata" klasöru yok..bir yere attım ama benzin istasyonu simgeleri çıkmıyor..

not:b.tekcan..bu klasör next için oluşturuldu,siz de oluşturabilirsınız diyor ama yapamadım.

Bu klasörü İgo8 ve Primo yazılımlarını kullanan Tüm cihazlarda oluşturabilirsiniz. Bu yayınlanan dosyanın orjinali,

www.igo8navigation.com sitesinde mevcuttur.

POİ ve Her türlü işlemler için Site adresi

• quote:

content/userdata" klasöru yok..bir yere attım ama benzin istasyonu simgeleri çıkmıyor..

quote:

teşekkurler deneyecegim
    Cihazın yazılımı içerisindeki content klasörünün içine yeni bir klasör oluşturup klasörün adını userdata yapacaksınız okadar.Daha sonra indirdiğiniz indirdiğiniz Poi ve usericon klasörlerini adını userdata verdiğiniz klasöre atın tamamdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu ile alakasız mesajlar silinmiştir arkadaşlar.Lütfen karşılıklı tartışmalara girmeyelim,uyarı vermek durumunda kalmayalım,kimseye ceza ,uyarı vermek istemiyoruz Lütfen Konu başlığa uygun devam etsin.Teşekkürler

Orijinalden alıntı: murat3300

DEMİRCİEFE arkadaşım alıntı için teşekkürler.

çalışmalar için teşekkürler sayın murat bey
  • Bugün Banka iconlarınıda eklemiş arkadaşlar, çok güzel olmuş, Murat arkadaşımızın eline sağlık.
    x-calibur arkadaşımızın verdiği linkte bulabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: loye

Bugün Banka iconlarınıda eklemiş arkadaşlar, çok güzel olmuş, Murat arkadaşımızın eline sağlık.
    x-calibur arkadaşımızın verdiği linkte bulabilirsiniz.

murat beyin sitesi diye tahmin ediyorum x-calibur un verdiğilink zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 3 Eylül 2011; 21:49:31 >
  • ayrıca dd252admin arkadaşımızın yardımlarını da unutmuyoruz.

evet ben yukledim.murat arkadaş ara sıra buraya da bi göz atsa iyi olur ama.acaba 2 ayrı forumda bilgi vermesi etik olur mu..

Emek vererek kendi yaptığınız bir şeyin bilgisini her yerde paylaşmanın nesi etik ile alakalı? Üretici bir firma ürünlerinin reklamını sadece bir TV kanalındamı veriyor? Etik olmaz deyip? Eğer Sn.murat3300 Etik olmayacağını düşünüyorsa, ben burada her zaman gelişmelerden haber veririm merak edilmesin.
  • yanlış analaşılmasın,murat arkadaşımız ın her iki foruma hızmet vermek için zamanı var mı.....demek istedim.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.