Şimdi Ara

Sony'nin PS3 indirimi yüzleri güldürdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony'nin PS3 indirimi yüzleri güldürdü






    Oyun konsolu devi Sony, yeni taşınabilir konsolu PS Vita’nın çıkış tarihi geciktiği için pek çok eleştiriye maruz kalıyor. Eleştirileri biraz olsun azaltmak ve aradaki boşluğu pozitif yönde değerlendirmek isteyen Sony PS3 baz modellerinin fiyatında 50$ indirime gitmişti. İndirimin geri dönüşleri firmayı sevindirdi.




    Konsol bir kaç günde Amazon en çok satanlar listesinde bir numaraya oturdu. Bazı oyunları ise Amazon Movers&Shakers listesinde ilk beşi ele geçirmiş durumda.




    Son dönemlerde daralma yaşayan oyun konsolu pazarında artık firmalar son çare olarak fiyat indirme politikasına gitmeye başladı. PS3’ün arkasındaki büyük oyun desteği indirimin etkili olmasına katkıda bulundu. Video oyunlarına harcanan miktar geçen yıla göre yüzde 5 azalma gösterdi.




    Nintendo da 3DS konsolunda indirime gitmiş ancak uyumlu oyun eksikliği yüzünden Japonya’daki hareketlenme haricinde genel olarak beklentilerini karşılayamamıştı.




    PS3 indiriminin sonrasında 160GB modeli 249$ iken, 320GB modeli 299$, Infamous 2 hediyeli 320GB modeli ise yine 299$. İndirime girme beklentisi olan diğer bir konsol ise Xbox 360. Microsoft’un da konsolu için fiyatını düşürmesi bekleniyor.











  • Microsoft da fiyatı düşürse tadından yenmez. Firmalar arası rekabet her zaman olduğu gibi tüketiciye yarıyor.
  • Konsollar eskiden aldığımız tadı vermiyorlar, oyunlar kısır döngüye girdi. Çeşit denilince oyun sayısı anlaşılmamalı, biz oyun istedikçe aynı oyunları boyayıp boyayıp getirmeleri sektörü vuruyor.Yabancı oyunların Türkçe sürümleri biraz ülkemizde işi renklendirdi, sonuç ise yetersiz.
  • türkide oldumu bu olay..daha dün baktım 750-900 lira arası heryerde.
    dolar 2.5 lira oldu da haberim mi yok acaba :)
  • Fiyatlar indirimde dolar yükselişte.. Türkiye'de bir farklılık yok yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baba_mustafa

    Konsollar eskiden aldığımız tadı vermiyorlar, oyunlar kısır döngüye girdi. Çeşit denilince oyun sayısı anlaşılmamalı, biz oyun istedikçe aynı oyunları boyayıp boyayıp getirmeleri sektörü vuruyor.Yabancı oyunların Türkçe sürümleri biraz ülkemizde işi renklendirdi, sonuç ise yetersiz.


    Kesinlikle katılıyorum.
    Hatta 6. jenerasyondan beri konsol dünyasını takip eden birçok insan bu konuda hem fikir.

    Seri oyunların ne yapacağı belli biz de sırf merakımızdan alıyoruz. Diğer yeni farz edilen oyunlar ise kabul edilmiş oyun disiplininden dışarı çıkmıyor. Devrim yaratmalarını beklemiyoruz sonuçta birçok şey çoktan yapıldı ve oyun dünyası belli bir doygunluğa ulaştı ama biraz daha yaratıcı cesur fikirlerle yola çıkabilirler.




  • Bu habere çok sevindim dolar düşse de fiyatlar burda da düşse.
  • Bize pek bir yararı dokunmadı gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baba_mustafa

    Konsollar eskiden aldığımız tadı vermiyorlar, oyunlar kısır döngüye girdi. Çeşit denilince oyun sayısı anlaşılmamalı, biz oyun istedikçe aynı oyunları boyayıp boyayıp getirmeleri sektörü vuruyor.Yabancı oyunların Türkçe sürümleri biraz ülkemizde işi renklendirdi, sonuç ise yetersiz.


    +1111
  • nedense ben bilgisayarda oynadığım aldığım tadı console den alamıyorum abi yaa COD BLACKS oyununu ben oyun konsoludna nasıl oynarımki.
  • fiyatı düşünce noluyor ki? 3-4 tane oyunu bir konsol fiyatı tutuyor nerdeyse. zaten sorun konsol fiyatı değil oyunlarının fiyatı el yakıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MedivL

    türkide oldumu bu olay..daha dün baktım 750-900 lira arası heryerde.dolar 2.5 lira oldu da haberim mi yok acaba :)


    nedendir bilinmez konsollarda ve oyunlarda yaşanan fiyat indirimlerinin hepsi ülkemizi teğet geçiyor. bir süre önce 3ds içinde hangi siteye baksanız fiyat indirimi yaşandığı söyleniyordu. türkiye fiyatı 800 tl idi, 750 tl oldu(o da bazı yerlerde) 3ds'nin halen 800 liraya satıldığı yerler var
  • dollar yükselirken bu durum fazla bir anlam ifade etmiyor ! :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.