Şimdi Ara

US PS Plus İle Assassins Creed Betası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [html]<center><img src='https://store.donanimhaber.com/45/d8/be/45d8bebd0a7cdc45237df824ecffb624.jpg' /></center><br/><div> </div><div>     Bu gelişme belki bizi -şimdilik- pek ilgilendirmiyor görünebilir ama durumun değişip güncellemelerin<strong> Avrupa'ya da</strong> gelebileceği ihtimali mevcut. Hangi güncellemeler mi? <strong>Amerikalı PS Plus</strong> üyeleri gelecek haftalarda harika beta etkinliklerine katılma şansı yakalayacaklar.</div><br />     US Plus blog'unun da doğrulamasına göre, PlayStation Plus üyeleri<strong> Resistance 3 multiplayer betasına 23 Ağustos </strong>tarihinde katılabilecek. Bu beta iki adet majör haritayı, <strong>Seaside of Glamorgan</strong>,Wales,ve Bogota'daki (Colombia) <strong>Trainyard</strong>'ı içerecek. Bizi daha fazla heyecanlandıran beta etkinliği ise<strong> 3 Eylül </strong>tarihinde gerçekleşecek olan <strong>Assassin’s Creed: Revelations multiplayer beta</strong>sı.<br /><br />     Assassin’s Creed: Revelations multiplayer betasında oyuncular <strong>3 harita, 9 karakter ve 4 ayrı model</strong>e ulaşabilecek ve istedikleri maceranın içine dalabilecekler. Aynı etkinliklerin en kısa sürede Avrupa sunucularına da uğraması dileklerimizle.<br/>[Kunye=541-5][/html]







  • o zaman hemen us hesaba bi plus alma zamanı..Birşeye yaradığı yok ama neyse ac için alınır :)
  • hep plusa hep plusa çalışıyolar nasıl iş bu anlıyamadım

    peki geç de olsa plus olmayanlar da beta dan yararlanabilecekler mi?
  • Şu plus seçimini kaldırsalar artık
  • Suan dersaneden ciktim.Hemen ne haber var bugun diye bir bakalim dedik.Yinne cebe zarar oldu :) 12 aylik PLUS alacaktim ama sonradan vazgecmistim.Simdi almanin zamani artik :)
  • elinzde ac: brotherhood varsa uplay hesabı alıp.. betayı oynayabılırsınız.... ben beta karşıtı biriyim..orjınal surumde daha fazla oynanmasını engellıyor beta lar... ne kadar guzel olursa olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.