Şimdi Ara

goodyear ultragrip 8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
4
Favori
76.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dcumartesi taktırdım bi sene önceki ug8 leri. valla i30 un kendi normal lastiklerinden daha rahat geldi ug8 ler. i30 un üzerinde gelenkler hankook. ug8 gerçetken güzel lastik
  • Sessiz kis lastigi arayanlar icin ideal lastik.
  • Hasan 06 kullanıcısına yanıt
    İki kış UG9 kullandım. Bu yıl da aynı lastikleri takıp kullanıcam. Yol tutuşunu ve frenleme kabiliyetini yaz lastiğine göre bariz olarak arttırıyor. Güven veren bi lastik. Kullanıcı olarak tavsiye ederim.
  • goodyear ultragrip 7+ fiyat ve stok sormak için gittim
    haftaya taze lastiklerin geleceğini ve goodyear ultra grip 8 den başka kış lastiği gelmeyeceğini söyledi
    bugünde
    http://www.hepsiburada.com/Liste/goodyear-18555-r15-82t-ultragrip-8-lastik/ProductDetails.aspx?productId=otysf778885&categoryId=259720
    bunu gördüm.







  • Bu linkteki fiyat biraz uçuk geldi bana açıkçası.

    Az önce bir bayiiden 205-55-16 ebatları için 190 lira fiyat aldım. Sökme-takma-balans-nitrojen dahil bu fiyata. Ayrıca 6 taksit yapılıyor.

    30 lira fark vererek de Navigasyon hediyesinden yararlanabiliyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onurcukka

    Bu linkteki fiyat biraz uçuk geldi bana açıkçası.

    Az önce bir bayiiden 205-55-16 ebatları için 190 lira fiyat aldım. Sökme-takma-balans-nitrojen dahil bu fiyata. Ayrıca 6 taksit yapılıyor.

    30 lira fark vererek de Navigasyon hediyesinden yararlanabiliyorsunuz.

    pardon hangi bayii bu fiyatı verdi acaba bir de navigasyon hediyesi nedir ?
  • Kusura bakmayın geç cevap yazıyorum.

    İlanı sahibinden sitesinde buldum paylaşıyorum...

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-lastik-205-55-16-ultra-grip-8-goodyear-yilin-lastigi-cok-ucuzaaaaa-61122386/detay/

    Tel: 0216 311 40 61

    Sancaktepe...

    Goodyear markasının 15 Kasıma kadar geçerli olan bir navigasyon kampanyası var. Gazetelerde görmüştüm. Ekstra 30 lira fark vererk 3.5 inch ebatlarında piranha marka bir navigasyon hediye ediliyor size. Bu kampanya koşulları bayilere göre farklılık gösterebiliyor olabilir. Ancak yararlanabilmek için 4 adet lastik almanız gerekmekte.




  • Bende bugün Ankara da bir bayide sordum.205x55x16 ebatları için 200 tl fiyat verdi.navigasyon da eşantiyon.Aynı ebatın H tipinde ise navigasyon 5 inç lik bir modele çıkıyor ama fiyat 4 lastikte toplam 75 tl artıyor.Bahsettiğim bu navigasyonu(5 inç lik olan) gittim teknosada gördüm,fiyatı 285 tl.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_52870348/tm.htm

    linkte bolca bilgi var ancak ben ultragrip arıyorum ama ultragripin H kodlusu varmıdır ki ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F65A60EA1 -- 17 Ekim 2011; 9:23:49 >
  • Bahse konu Goodyear Ultragrip lastiğin deseni itibariyle karda yol tutuşu ve frenlemesi iyidir. Sulu karda ortalama fren ve tutuşa sahipken yağmurlu yollarda ve göllenmiş sularda iyi bir yol tutuşu beklemeyin. En azından ortada bir kanal olsaymış daha iyi olurdu. Lastiği kötülediğimi düşünmeyin ama bu lastik daha çok Erzurum gibi kış şartları olan bir yerin lastiği. Arada bir kar yağan, çoğunluğu sulu kar şeklinde geçen mevsimler için ortada kanalları olan desenlerden seçmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OzeNHocA

    Bahse konu Goodyear Ultragrip lastiğin deseni itibariyle karda yol tutuşu ve frenlemesi iyidir. Sulu karda ortalama fren ve tutuşa sahipken yağmurlu yollarda ve göllenmiş sularda iyi bir yol tutuşu beklemeyin. En azından ortada bir kanal olsaymış daha iyi olurdu. Lastiği kötülediğimi düşünmeyin ama bu lastik daha çok Erzurum gibi kış şartları olan bir yerin lastiği. Arada bir kar yağan, çoğunluğu sulu kar şeklinde geçen mevsimler için ortada kanalları olan desenlerden seçmenizi tavsiye ederim.

    soğuk fakat kuru geçen iklimler ne tip lastiğe bakmalı sizce ?
    ayrıca yağmurlu havalarda şimdiki lastiklerimden daha iyi bir tutuşu ultragripte yakalarım diye düşünüyorum sizce durum nasıl olur ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F65A60EA1 -- 17 Ekim 2011; 11:17:01 >
  • Sadece lastik sırt desenlerine göre değerlendirirsek,

    Buzda ve karda iyi netice veren desenlere örnek (burada amaç su veya sulu kar, çamur tahliyesi değil daha çok karlı buzlu zeminlerde tutunmayı artırmak, dikkat ederseniz su tahliyeleri sadece yanlardan yapılıyor)

     goodyear ultragrip 8 veya  goodyear ultragrip 8

    Karlı yollarda, sulu karlarda ve ıslak kış şartlarında iyi netice veren desenlere örnek (bu grubun sırt desenleri de yukarıdakilere benziyor fakat aralara oluklar açılarak su tahliyesi artırılmış)

     goodyear ultragrip 8 veya  goodyear ultragrip 8 veya  goodyear ultragrip 8

    Nisbeten diğerlerine göre daha ılıman kış şartları çoğunluğu sulu kar ve yağmur şeklinde düşünün (bu gruptakilerde ise oluklar çoğaltılarak su tahliyesini daha da hızlandırmışlar aynı zamanda karda da tutunma sağlanmış)

     goodyear ultragrip 8 veya  goodyear ultragrip 8 veya  goodyear ultragrip 8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzeNHocA -- 17 Ekim 2011; 14:45:43 >




  • forumda bir çok arkadaşın ,bende dahil , lastik seçimi konusunda testlere bakarak karar verdiğini düşünürsek verdiğiniz bilgiler teorik olarak çok mantıklı görünüyor, ancak yağmur tahliyesi için kanal açılırken yol tutuştan ödün verilmiş olmuyormu örneğin ben ankarada yaşıyorum kar buz toplam 10-15 gün durur yerde , ben sadece yağmur tahliye yeteneğine bakarak kanal desenli lastiklerden alırsam kar ve buzda nasıl tepki verir sizce ? ayrıca iki desen tipide yapıldığı malzeme gereği düşük sıcaklıklarda her türlü yaz lastiğinden daha yumuşak kalabilir mi ?

    Ben ultragrip 8 alacaktım ancak söyledikleriniz mantıklı geldi bu durumda orta grupta gösterdiğiniz, deseni aslında buz kar için olan ancak bi kanal açılarak su tahliyeside geliştirilmiş modelleri mi tercih etmek gerekir ben 2-3 günde olsa buz ve karda yokuşlarda kalmak istemem ancak uzun otoban yolculuklarında da yağmur birikintileri canımı sıkmasın dolayısı ile orta grup için lastik önerebilir misiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F65A60EA1 -- 17 Ekim 2011; 15:50:53 >




  • şimdi tavsiyeniz üzerine lastik desenlerini inceledim ultragrip 8 in ıslak yol için çok iyi sonuç vermeyeceğini gördüm, ancak ultragrip performance 2 denen va tanesi 500tl olan lastik hem karda hem yağmurda iyi sonuç verecek gibi, ama onada param yetmez, ultragrip 8'e döndüm, ıslak zeminde biraz daha dikkatli gidilir ama kara buza denk geldikmi çok kanallı lastiklerde ultragrip tutuşu sağlanamaz , en azından en kötü şart kar buz , zaten yağmur yağdığında yokuşu çıkamam olmaz ama kar buz adamı yolda koyar param olsa UG performance 2 burdaki deseni tercih ederdim ama ibre ultragripten yana döndü artık yağmur performansının normale göre biraz daha düşük olduğunu göz önünde bulundurarak süreceğiz karda buzda kalma korkusu olmadan...




  • Hic korkmadan alin, lastiklerin tuv testinde conti ve mich alpin4 lerle karsilastirmada geciyor bu lastil. 3d tasarimli bir lastik, ve yagmurlu islak zemindede cok iyi, bende su tahliyeli lastik aldim zamaninda, ama heryeri bayir olan ankda yokuslari geri geri cikabildim;) 860 tl 4 adet h sinifi 205 55 16 aldim, navig.da internetten kuponu girdim sabirsizlikla bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TT46

    forumda bir çok arkadaşın ,bende dahil , lastik seçimi konusunda testlere bakarak karar verdiğini düşünürsek verdiğiniz bilgiler teorik olarak çok mantıklı görünüyor, ancak yağmur tahliyesi için kanal açılırken yol tutuştan ödün verilmiş olmuyormu örneğin ben ankarada yaşıyorum kar buz toplam 10-15 gün durur yerde , ben sadece yağmur tahliye yeteneğine bakarak kanal desenli lastiklerden alırsam kar ve buzda nasıl tepki verir sizce ? ayrıca iki desen tipide yapıldığı malzeme gereği düşük sıcaklıklarda her türlü yaz lastiğinden daha yumuşak kalabilir mi ?

    Ben ultragrip 8 alacaktım ancak söyledikleriniz mantıklı geldi bu durumda orta grupta gösterdiğiniz, deseni aslında buz kar için olan ancak bi kanal açılarak su tahliyeside geliştirilmiş modelleri mi tercih etmek gerekir ben 2-3 günde olsa buz ve karda yokuşlarda kalmak istemem ancak uzun otoban yolculuklarında da yağmur birikintileri canımı sıkmasın dolayısı ile orta grup için lastik önerebilir misiniz ?

    Merhabalar,

    Ben de Ankara'da yaşıyorum. İşim gereği gece 1-1,5 saatleri aralığında işten eve dönerken personeli de evlerine bırakıyorum. Şu an kendi araştırmalarıma göre

    Nokian W+

     goodyear ultragrip 8

    almayı planlıyorum. Forumlarda ve kendi araştırmalarımda çok övüldüğü için denemek istiyorum.
    Daha önceleri Chevrolet Lacetti Sedan aracımda ise Metro dan aldığım Pirelli nin Snowcontrol ve öncesinde Snowsports modellerini kullandım.

     goodyear ultragrip 8

    Sanatoryum dan Ufuktepe ye çıkan yokuşu bilirsiniz, kışın karın en hararetli yağdığı zamanlarda bu lastikle o yokuşu hiç zorlanmadın çıktım ve indim. Normalde o taraflarda işim yoktur ama personeli bırakıyordum. Yalnız bu lastiğin bir özelliği ise asfaltta çok ses yapmasıdır. Bu yıl aracımı değiştirip Astra Sedan aldım. Dolayısıya yeni kışlık lastik ihtiyacım bulunmakta. İlk tercihimde Nokian var. Bulabilirsem fiyatta anlaşırsam taktırmayı düşünüyorum. Diğer bir tercihim ise Bridgestone LM 30 Modeli kışlık lastiği ve son olarak da zaten bildiğim ve kullandığım Pirelli Snowcontrol lastik. Kısmetse bunlardan birini bir hafta 10 gün içinde alacağım.

    Benim sizlere söylemeye çalıştığım şey şuydu. Dikkat ederseniz özellikle sadece lastik sırt desenleri açısından olayı ele aldım. Lastik hamurunu, yük ve hız oranlarını veya kalite durumlarını dikkate almadım. Kabaca eğer kışlar çok çetin ve uzun süre karlı buzlu yollarda aracınızı kullanacaksanız ilk sıradaki lastik desenleri sizin için ideal olacaktır.
    Bunun dışında iç anadolu gibi genelde soğuk ve kuru arada karlı çoğunlukla sulu karlı yollarda aracı kullanacaksak lastiğin desenlerinde birkaç kanal olması bizim için avantaj olacaktır.
    Daha ılaman bölgeler için de hem kış şartlarına uyacak hem de yağmurlu, sulu yollarda size güven verecek desenleri seçmek uygun olacaktır.

    Şimdi Goodyear ana distribütörü bol miktarda Ultragrip 8 aldı diye bize en uygun lastik sırt deseni Ultragrip8 inki olacak diye bir kaide yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OzeNHocA

    quote:

    Orijinalden alıntı: TT46

    forumda bir çok arkadaşın ,bende dahil , lastik seçimi konusunda testlere bakarak karar verdiğini düşünürsek verdiğiniz bilgiler teorik olarak çok mantıklı görünüyor, ancak yağmur tahliyesi için kanal açılırken yol tutuştan ödün verilmiş olmuyormu örneğin ben ankarada yaşıyorum kar buz toplam 10-15 gün durur yerde , ben sadece yağmur tahliye yeteneğine bakarak kanal desenli lastiklerden alırsam kar ve buzda nasıl tepki verir sizce ? ayrıca iki desen tipide yapıldığı malzeme gereği düşük sıcaklıklarda her türlü yaz lastiğinden daha yumuşak kalabilir mi ?

    Ben ultragrip 8 alacaktım ancak söyledikleriniz mantıklı geldi bu durumda orta grupta gösterdiğiniz, deseni aslında buz kar için olan ancak bi kanal açılarak su tahliyeside geliştirilmiş modelleri mi tercih etmek gerekir ben 2-3 günde olsa buz ve karda yokuşlarda kalmak istemem ancak uzun otoban yolculuklarında da yağmur birikintileri canımı sıkmasın dolayısı ile orta grup için lastik önerebilir misiniz ?

    Merhabalar,

    Ben de Ankara'da yaşıyorum. İşim gereği gece 1-1,5 saatleri aralığında işten eve dönerken personeli de evlerine bırakıyorum. Şu an kendi araştırmalarıma göre

    Nokian W+

     goodyear ultragrip 8

    almayı planlıyorum. Forumlarda ve kendi araştırmalarımda çok övüldüğü için denemek istiyorum.
    Daha önceleri Chevrolet Lacetti Sedan aracımda ise Metro dan aldığım Pirelli nin Snowcontrol ve öncesinde Snowsports modellerini kullandım.

     goodyear ultragrip 8

    ....
    ..


    Desenleri fizik kurallarına göre yorumlarsak en aklıma yatan sizin gösterdiğiniz nokian w, aslında goodyearın ug perform 2 var ama tanesi 500 tl. Hem yağmuru iyi tahliye etsin hem karda tutunsun diyorsak 500tl cepten çıkacak ama benim bütçeme uygun değil, nokian w+ 250 civarında ben 200 geçsin istemiyorum , araştırmaya devam...

    Lastik seçimi sırasında desene hiç dikkat etmezdin ancak artık desenede bakar oldum teşekkürler...




  • Arkadaslar yapmayin, deseni biz gozumuzle bakiyoruz, tuv testlerinde cok basarili ug8, ug7 2008 de arkadasa almistil o gunden beri goodyear almak hayalimdi, kumho, lassa, bridgestone, marshall, petlas, bunlarin hepsinin kis lastigini kullandim, eger desende hic balik sirti yoksa tirmanmada buyuk sorun yasarsiniz, goodyeari ovmek degil niyetim, ama 200 tl ye kadar para verecekseniz degsin verdiginize, goodyearin 2011deki son modeli ug8 ondan bu sene bu satilacak tabiki. Gecen sene gibi 105tlye petlas olsa hemen petlas alacaktim, ama 160tl petlas, 190tl g year.
  • http://www.goodyear.eu/pl_pl/images/TUV-SUD-report-UG8.pdf

    Testte wet yazan bolumlerde ug8 % 100 un uzerinde basarili. Karar sizin artik, amacim kuru kuruya ovmek degil cebimizden para cikacaksa en iyisini kullanmak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agahs -- 18 Ekim 2011; 9:17:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agahs

    http://www.goodyear.eu/pl_pl/images/TUV-SUD-report-UG8.pdf

    Testte wet yazan bolumlerde ug8 % 100 un uzerinde basarili. Karar sizin artik, amacim kuru kuruya ovmek degil cebimizden para cikacaksa en iyisini kullanmak.


    haklısınız gözümüzle bakıyoruz ancak dikey kanalların suyu daha iyi boşaltacağı aşikar , ki bu testte nokian yok ayrıca lastik seçiminde benim kriterim yolda koymaması neticede ıslak yada yağışlı yol insanı hiçbir şekilde yolda bırakmaz ancak kar buz adamı yolda koyar yani su tahliyesi önemlidir ama yolda kaldıktan sonra ne yapayım su tahliyesini ki zaten kış şartlarında çok dikkatli giderim , ancak nokian vs goodyear sonucu varsa onlarada bakmak isterim...




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.