Şimdi Ara

HTC Vigor Hollandalı bir çevrimiçi perakende mağazasının sitesinde ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HTC Vigor Hollandalı bir çevrimiçi perakende mağazasının sitesinde ortaya çıktı






    Apple ile patent mücadelesi veren diğer bir akıllı telefon üreticisi de HTC. Apple’a ait iki adet patenti ihlal ettiğine dair aleyhinde açılan dava nedeniyle borsa değeri gerileyen HTC buna rağmen Temmuz ayında yine rekor gelir açıklamıştı. 




    Yeniliklerini piyasaya sürdüğü üst seviye akıllı telefonlarla devam ettiren HTC geçtiğimiz hafta Beats Audio ses teknolojisi firmasının yüzde 51 hissesini 300 milyon dolara alarak büyük yankı uyandırdı. HTC CEO’su Peter Chou ise Dr.Dre ile birlikte en iyi ses kalitesine sahip telefonları üreteceklerini belirtti.




    Bu açıklamadan sonra Beats Audio teknolojisine sahip ilk telefonun HTC Vigor adlı bir model olacağı iddia edilmişti.




    4.3 inç 1280 x 720 piksel HD çözünürlükte ekran, 1.5GHz hızında çift çekirdekli Qualcomm işlemci, Adreno 220 grafik birimi, 1GB RAM, 8MP arka / 2MP ön kamera, HTC Sense 3.5 arayüzü, Android 2.3.4 işletim sistemi ve Beats by Dr.Dre teknolojisi özelliklerine sahip olduğu iddia edilen HTC Vigor modelinin bu iddiaları doğrular bir afişi internette ortaya çıktı.




    Hollandalı bir çevrimiçi alışveriş sitesi olan Phone House internet sitesinde görülen ve HTC Vigor’a ait olan ilanda sayılan özelliklerin doğru olduğu anlaşılıyor. İlanda çıkış tarihi ve fiyat konusunda bilgilendirme bulunmuyor. Ancak ilan kısa süre sonra siteden kaldırıldı.




    Daha önce HTC Vigor’un Verizon operatörüne ait veritabanında da tespit edildiğine ve LTE uyumlu olarak Thunderbolt modelinin yerini alacağına dair duyumlar alınmıştı.




    İlanın Hollanda sitesinde görülmüş olması telefonun sadece LTE uyumlu değil dünya çapında kullanılacak bir model olacağı ve yıl sonuna doğru satışa sunulacağı tahminlerinin yapılmasına sebep oluyor.








  • bu telefon yakın tarihte çıkarsa ortalık karışır :) ses sistemi beats ekranı hd işlemci 1.5GHz çift çekirdek pil ömründe sorun olmazsa iddalı bi telefon olur :)
  • Htc yine kalitesini konuşturdu anlaşılan,HTC'ye sormak isterdim 5 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz :))
  • Sonunda HTC adam gibi Ram koymayı akıl edebilmiş.
  • donanımı gerçekten çok çok iyi. 720p ekranların vakti gelmişti. samsung hala 4,5"e 480x800 koysun :D
  • Apple buna da patent davası açıp yasaklatmaya çalışır.
  • HTC'nin yeni amiral gemisi aynı zamanda şuan için tüm telefonların kralı bu Samsung Glaxy S II'yi koltuğundan etmiş oldu HTC, seviyorum bu firmayı...
  • 1280x720 çözünürlük olarak 341.5ppi yapıyor. Eğer bu ekranla çıkarsa şuan için en dataylı ekranlı telefon oluyor, çıkana kadar başka çıkmazsa tabi. Motoroladan da droidHD nin yüksek olacakmış çözünürlüğü.
  • Cihaz budur... Apple kudur :)) şaka bir yana IP5 nasıl bir donanımla çıkacak çok merak ediyorum adamlar tam donanıma karar veriyo htc yada samsung adamları geçiyor nereye kadar sürecek acaba :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMidnight

    Cihaz budur... Apple kudur :)) şaka bir yana IP5 nasıl bir donanımla çıkacak çok merak ediyorum adamlar tam donanıma karar veriyo htc yada samsung adamları geçiyor nereye kadar sürecek acaba :)



    Ben Apple ın diğer üreticilerin yeni çıkan modellerine göre donanım değiştirdiğini düşünmüyorum , biz herkesi kendimiz gibi sanıyoruz :-))
    Apple donanım olarak olmasada tasarım , kamera , çalışma hızı ve karizma olarak yine önde olacaktır fikrimce . Kazık olacağıda aşikar tabii :-))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pEgaTR


    Ben Apple ın diğer üreticilerin yeni çıkan modellerine göre donanım değiştirdiğini düşünmüyorum , biz herkesi kendimiz gibi sanıyoruz :-))
    Apple donanım olarak olmasada tasarım , kamera , çalışma hızı ve karizma olarak yine önde olacaktır fikrimce . Kazık olacağıda aşikar tabii :-))


    Bu çıkan cihazlar gerçekten uç noktalarda artık Apple bunların üzerinde bir donanım sunmak istermi istemezse gene yazılım üstünlüğü ve pazarlama politikası ile fahiş fiyatlara piyasanın güç olarak gerisinde cihaz mı çıkaracak :)

    Çok büyük beklenti var çünkü apple ı phone cephesinden..
  • IP zaten donanım olarak rakiplerini geçemediği için küçük ilkokul çocukları gibi örtmenim örtmenim der gibi ikide bir mahkemelere dava açıyor :D Coklu dokunmatik için patent davası acmıstı sadece bizde olsun diye ondan once dokunmatik ekran için ugrasmıslardı gene fail oldular.Araba üreticisinin ilk direksiyonlu arabayı biz yaptık sadece bizde olsun demesi gibi birsey bu.Ben tarafsızım iyisini uygun fiyata kullanmaktan yanayım hangisi bütçeme ve isteklerime uyarsa onu alırım marka için ürün almam.Ama apple kudurduğu için ip5 çıkmadan model olarak iyi telefonlar gleiyor insanlar zaten android gelişmesini destekliyor ve bircok üretici kullandıgı için daha cabuk genişliyor hazımsızlık buradan kaynaklanıyor ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.