Şimdi Ara

Çin'in en güçlü akıllı telefonu Xiaomi Phone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
7.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  Çin'in en güçlü akıllı telefonu Xiaomi Phone







    Klon telefonların anavatanı olarak da tabir edilen Çin mevcut iş gücü ve hammadde potansiyelini zaman zaman benzersiz ürünler için harcıyor. Klon üretiminden büyük tecrübe kazanan Çin’in Meizu M9 modelinden sonra gurur kaynağı diğer bir modeli Xiaomi Phone Pekin’de basınla paylaşıldı.




    Xiaomi M1 olarak daha önce internete görüntüleri sızan modelin satış sürümünün ismi Xiaomi Phone olarak değişikliğe uğramış.




    Çin’in yerli üretim en güçlü telefonu ünvanına sahip Xiaomi Phone, Qualcomm’un MSM8260 yonga-üzeri-sisteminde çalışıyor. 1.5GHz çift çekirdekli işlemci yanında güçlü Adreno 220 grafik birimi ile birlikte geliyor. Bu ikiliyi 1GB RAM ve 4GB ROM tamamlıyor. Modelin 1.2GHz işlemci taşıyan daha ucuz bir versiyonu da piyasada olacak. Donanım itibariyle HTC Sensation veya Galaxy S II ile rahatlıkla rekabet edebilecek seviyede.

     

     Çin'in en güçlü akıllı telefonu Xiaomi Phone 




    4 inçlik 480 x 854 piksel çözünürlüğünde kapasitif ekran Sharp tarafından en iyi dış mekan kullanımı için üretilen LCD panelini kullanıyor. 8MP çözünürlüğünde F2.4 lenslere sahip kamera, kişiselleştirilebilir “Mi” tuşu, çift anten tasarımı, WCDMA uyumluluğu, 125mm x 63mm x 11.9mm boyut, 149g ağırlık belirtilen özellikleri. 




    Xiaomi Phone modelinin iddialı olduğu konulardan birisi ise 1930mAh bataryası ile 2 gün gerçek kullanım süresi sunması. GPS fonksiyonunun yanında Rusların navigasyon sistemi GLONASS da entegre olarak geliyor.




    Model 310$ fiyat etiketiyle 29 Ağustos’ta ön siparişe sunulacak. Ekim ayından itibaren ise sevkiyata başlanacak. Modelin rekabetçi fiyatı dikkat çekiyor.




    Cihazın üzerinde Android 2.3.5 işletim sistemini temel alan MIUI OS adında düşük seviye kişisel kullanıcı arayüzü yer alıyor. Bu arayüzünü farklı Android temaları kullanmayı sevenler mutlaka tanıyacaktır. Yaklaşık 500 000 kullanıcının MIUI arayüzünü indirip kullandığı tahmin ediliyor.




    Model için farklı renkte kılıflar ve yedek bataryalar şimdiden hazırlanmış. Cihaz 2 yıllık bir kullanım ömrünü garanti ediyor. 




    Cihazın Çin dışına satılıp satılmayacağı hakkında henüz bir bilgi yok. 

     

      Çin'in en güçlü akıllı telefonu Xiaomi Phone










  • Avrupa da satışa çıkarsa dfiyatından dolayı denenebilecek bir telefon
  • Fiyat süper bu donanıma..
  • Bunuda taklitini yaparlar
  • işçilik nasıl ama o var !!!
  • ''dusuk seviye'' tabirinde anlam kaymasi olmus. bence kastedilmek istenen sabit disklere atilan ''low level'' format gibi bir sey. yani miui arayuzu sistemle touchwiz ve sense arayuzunden cok daha entegre.
  • İşte bakın Çinliler benim sürekli söylediğimi yapmış. 8.5mm yapacağına daha güçlü pil koysunlar ama 12mm desinler diyordum. Bunlar da ince yapmak yerine daha güçlü pil koymuşlar. 8.5mm olup da pili bitik cihazla dolaşacağıma 12mm pili dolu cihazla dolaşmayı sanırım herkes ister. Zaten 11.9mm bugün epey ince denilecek bir rakam.Piyasada Galaxy S2 hariç pek çok akıllı cihaz bu kalınlıkta zaten. Bence iyi yapmışlar. Gerek GPU su gerek işlemcisi her şeyiyle olmuş...

    Heeyyy. Nokia. 1500 liraya tek çekirdekli eski mimarili cihaz çıkartıyorsun. Bak ta gözün görsün. Meego'ya diyeceğim yok çok akıcı olmuş ama eğer düzgün donanım kullanmazsan yukarıdaki gibi güçlü cihazlar seni bitirecek.
    Haberin olsun...
  • tamamen dısarıya bagımlı sekılde uretılmıs telefon ekran ordan işlemci baskasından özellikler super fiyat super demekki dıger fırmalar soygun yapıyor resmen
  • Dış mekanlar için en iyi görüntü sunması olayını yalanlarcasına fotoğrafa bakınca Galaxy S 2 nasılda net görüntü koymuş ortaya

    Yalnız cihaz iyi mi? Gerçekten çok iyi fakat ağırlığı biraz fazla olmuş, 1.2ghz olan modeli daha hafif olur belki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    Dış mekanlar için en iyi görüntü sunması olayını yalanlarcasına fotoğrafa bakınca Galaxy S 2 nasılda net görüntü koymuş ortaya Yalnız cihaz iyi mi? Gerçekten çok iyi fakat ağırlığı biraz fazla olmuş, 1.2ghz olan modeli daha hafif olur belki.


    Pili çok güçlü. Bence yukarıkdaki arkadaşın dediği gibi aradaki ağırlık ve kalınlık farkına değen bir durum.
  • benim asıl istediğim bu telefon türiyede satılsa inanın sgs II'nin yarı fiyatına satılır. daha güçlü donanım aynı tasarım ve yarı fiyat. sırf markası olmadığı için görün bak yarı fiyatına satılır bu. bir tek meizu m9 baya bir söz ettirdi kendinden yeni bir güncelleme gelse ve bu firma da yeni gelebilecek güncellemeleri telefonuna hemen adapte etse kullanıcıyı üzmezse süper olur. açıkçası ben bunu alırım.
  • avrupada satışa sunulsa keşke
  • yanlız cihazda 3g yok ben hiçbir yerde böyle bir bilgiye rastlamadım ki yazıda da bu yönde birşey yok umarım vardır..

    edit: WCDMA uyulumlu ilgili yazıya eklenirse iyi olur

     Çin'in en güçlü akıllı telefonu Xiaomi Phone



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibotan -- 16 Ağustos 2011; 16:16:04 >
  • Galaxy'e çok benziyor.
  • sadece 310$ mı ANammmmmmmmmm :D
  • "Bu telefon Türkiye'de satılsın kapış kapış gider şerefsizim." Amirim ya amirim Yüce Rabbim amirimi çin malı telefon satsın diye yaratmış. Maşallah, maşallah. İşn espiri ama cidden bu çinlilerin adam akıllı bir telefon üreticisi olsa değil Samsung Apple'a bile diz çöktürür. Haksızmıyım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alibotan

    yanlız cihazda 3g yok ben hiçbir yerde böyle bir bilgiye rastlamadım ki yazıda da bu yönde birşey yok umarım vardır..

    edit: WCDMA uyulumlu ilgili yazıya eklenirse iyi olur

     Çin'in en güçlü akıllı telefonu Xiaomi Phone



    kocaman wcdma yazmislar ama on kamerayi kastediyorsan olmayabilir.
  • meizu m9 gibi avrupaya gelmez bu cihaz. dealxtreme, aliexpress tarzı sitelerde 400 usd civarı satılır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: positroN


    quote:

    Orijinalden alıntı: alibotan

    yanlız cihazda 3g yok ben hiçbir yerde böyle bir bilgiye rastlamadım ki yazıda da bu yönde birşey yok umarım vardır..

    edit: WCDMA uyulumlu ilgili yazıya eklenirse iyi olur

     Çin'in en güçlü akıllı telefonu Xiaomi Phone



    kocaman wcdma yazmislar ama on kamerayi kastediyorsan olmayabilir.


    kocaman yazmıslarda ilgili yazıda buna hiç değinilmemiş. kamera için kastedmedim 3g zaten hizli int için kullanıyorum.




  • süper bi smartphone görüntüsünde. donanımı süper. tasarımı home butonsuz iphone4 gibi olmuş. türkiye pazarına gelir fiyatı da uygun olursa talibi çok olabilir. ama insanı düşündüren şeyler de yok değil. mesela işçiliği nasıldır? yedek parçasını bulabilecek miyiz? bunlar can sıkıcı olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.