Şimdi Ara

PS4 Star Wars- Fallout 4- Call Of Duty Black Ops 3-Need For Speed-Satış ve Takasta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
4
Favori
25.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #PS4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PS4-PS3-PS VİTA-XBOX ONE-XBOX 360 KONSOL OYUN SATIŞ VE GELİŞTİRME MERKEZİ
    PS4 OYUN TAKASI TAKAS SEÇNEKLERİMİZ İÇİN MSJ ATIN-gencler_guven@hotmail.com
    www.hobimoyun.com ziyaret edebilirsiniz

Stoklarımızda Bulunan Her Oyunu Forumda Listelemedik İstediğiniz Oyun Varsa Bizimle İrtibata Geçebilirsiniz.

OYUN FİYATLARIMIZ GÜNCEL OLARAK DEĞİŞMEKTEDİR.DİREK BİZİMLE İRTİBATA GEÇİP GÜNCEL FİYATLARIMIZI SORUNUZ.

Gençler Elektronik İstanbul-Üsküdar (Mimar Sinan Mah Selmani Pak Cad No:64/C Üsküdar - İstanbul
    ( Üsküdar Ticaret Lisesi Karşısı )
    0216 553 10 96-216 341 21 07

Satış ve Takasta Olan Sıfır Oyunlarımız

Ps4 Oyunları Sıfır Oyunlardır

Call Of Duty Ghosts ------------------------------- 79
    Fifa 14 ---------------------------------------------- 29
    Assassins Creed IV Black Flag ------------------- 69
    Need For Speed Rivals ---------------------------- 99
    Lego Marvel Super Heroes ----------------------- 99
    Injustıce Gods Among Us ------------------------- 99
    Killzone Shadow Fall ------------------------------- 89
    Thief --------------------------------------------------89
    The Lego Movıe -------------------------------------- 99
    Metal Gear V Ground Zeroes -----------------------
    Infamous Second Son ------------------------------- 89
    Lego The Hobbit -------------------------------------- 99
    Final Fantasy XIV A Realm Reborn ------------------
    Trial Fusion ---------------------------------------------
    Watch Dogs --------------------------------------------- 79
    Wolfenstein The New Order ---------------------------- 99
    Ea Sports Ufc 2014 ------------------------------------- 119
    Moto Gp 2014 ------------------------------------------- 89
    Sniper Elite 3--------------------------------------------- 109
    Diablo Reaper Of Souls --------------------------------- 109
    The Last Of Us Remastered ----------------------------- 89
    Destiny ---------------------------------------------------- 69
    Fifa 15 ------------------------------------------------------ 49
    Middle Earth Shadow of Mordor --------------------------- 115
    Le Tor France ------------------------------------------------ 109
    Nba 2K15 ----------------------------------------------------- 69
    Sleeping Dogs Definive Edition ----------------------------- 99
    DriveClub ----------------------------------------------------- 99
    The Evil Within ------------------------------------------------ 99
    Battlefield 4 Premium Edition --------------------------------
    Just Dance 2015 ----------------------------------------------
    The Walkin Dead Season 2------------------------------------ 99
    Lords Of The Fallen --------------------------------------------- 109
    Call Of Duty Advanced Warfare -------------------------------- 99
    Assassins Creed Unity ------------------------------------------ 99
    Pes 2015 ---------------------------------------------------------- 59
    Gta 5 --------------------------------------------------------------- 169
    Lego Batman 3 ---------------------------------------------------- 119
    Far Cry 4 Limited Edition ------------------------------------------ 99
    Lara Croft Gold Edition -------------------------------------------- 99
    The Crew Limited Edition ------------------------------------------ 119
    Dying Light ---------------------------------------------------------- 129
    Evolve --------------------------------------------------------------- 89
    Bloodborne ---------------------------------------------------------- 129
    Mortal Kombat X ---------------------------------------------------- 149
    Battlefield Hardline -------------------------------------------------- 99
    The Witcher 3 Wild Hunt -------------------------------------------- 149
    Project Cars --------------------------------------------------------- 119
    The Skyrim Online -------------------------------------------------- 119
    Pay Day 2 ------------------------------------------------------------ 129
    Batman Arkham Knight ---------------------------------------------- 129
    Until Dawn Türkçe Altyazılı ------------------------------------------- 149
    Metal Gear The Phantom Pain ---------------------------------------- 159
    Mad Max ---------------------------------------------------------------- 159
    Pes 2016 --------------------------------------------------------------- 149
    FİFA 16 --------------------------------------------------------------- 189 İngilizce
    Fifa 16 ---------------------------------------------------------------- 199 Türkçe
    NBA 2K16 ------------------------------------------------------------ 179
    Uncharted Nathan Drake Collection ------------------------------- 179
    Assassins Creed Syndicate ----------------------------------------- 179
    Call Of Duty Black Ops 3 -------------------------------------------- 179
    Need For Speed ------------------------------------------------------ 179
    WWE W2K16 ---------------------------------------------------------- 189
    Fallout 4 --------------------------------------------------------------- 189
    Star Wars Battlefront ------------------------------------------------- 189

Ps4 Aksesuar

Ps4 Dualshock 4 -------------------------------------------------- 189
    Ps4 Orjinal Kamera ----------------------------------------------- 179
    Ps4 Gold Wireless Headset --------------------------------------- 349
    Ps4 Usb Şarz ------------------------------------------------------- 15
    Ps4 Şarz Ünitesi 2'li ------------------------------------------------ 45
    Ps4 Orjinal Şarz Ünitesi -------------------------------------------- 119
    Ps4 Joystıck Silikon Koruma --------------------------------------- 19
    Ps4 4'lü Joystıck Analog Silikonu ---------------------------------- 15
    Ps4 Vertical Dikey Stand ------------------------------------------- 29
    Ps4 Kamera Standı Orjinal ----------------------------------------- 35

Sipariş Vermek İsteyen Müşterilerimizden Telefon Yolu İle Siparişleri Alınıp Aras Kargo ile ürünleri Kapıda Ödemeli Olarak Gönderilir..Kapıda ödemeli işlemlerde Kargo dahil 10 tl eklenir.Lütfen telefon ile siparişinizi veriniz. (( 0216 553 10 96-216 341 21 07 ))

İsterseniz Gün İçinde Kurye Ücretini Öderseniz Kurye ile En Geç 3 Saat İçinde Elinize Ulaştırabilirim.

Satılan ürünler 2.el ürün değil sıfır oyunlardır.İstediğiniz başka oyun var ise lütfen arayınız yoğunluk sebebi ile mesaj yada pm gözden kaçıyor.Daha hızlı iletişim için irtibata geçebilirsiniz.

www.hobimoyun.com

ÖNEMLİ NOT : ESKİ VE YENİ OYUNLARIN ARASINDA FİYAT FARKI OLDUĞUNDAN TAKAS YAPARKEN ARADAKİ FARK (+-) FİYATA YANSITILACAKTIR

Takas Harici Nakit Alımlarda Lütfen Fiyat Sorunuz !!!!

PS4 Star Wars- Fallout 4- Call Of Duty Black Ops 3-Need For Speed-Satış ve Takasta
     PS4 Star Wars- Fallout 4- Call Of Duty Black Ops 3-Need For Speed-Satış ve Takasta PS4 Star Wars- Fallout 4- Call Of Duty Black Ops 3-Need For Speed-Satış ve Takasta PS4 Star Wars- Fallout 4- Call Of Duty Black Ops 3-Need For Speed-Satış ve Takasta PS4 Star Wars- Fallout 4- Call Of Duty Black Ops 3-Need For Speed-Satış ve Takasta PS4 Star Wars- Fallout 4- Call Of Duty Black Ops 3-Need For Speed-Satış ve Takasta PS4 Star Wars- Fallout 4- Call Of Duty Black Ops 3-Need For Speed-Satış ve Takasta PS4 Star Wars- Fallout 4- Call Of Duty Black Ops 3-Need For Speed-Satış ve Takasta PS4 Star Wars- Fallout 4- Call Of Duty Black Ops 3-Need For Speed-Satış ve Takasta
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gu_ven-gencler -- 2 Ocak 2016; 10:13:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba elinizdeki ikinci el Portal 2 ile Crysis 2'yi takas eder misiniz? Sıfırdan farksızdır.
  • Yok artık ya mortal kombat l.a noire hala 109 tl mi nasıl spot satıcı bu ya bir de küçücük dükkanı var zaten alan var mı bundan ya ?
  • Resistance 3 zaten vatanda world carda 6 taksit 120 tl 1 tl icin spot urunmu alcak bu millet :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün faturalı oyun lütfen bilip bilmeden yorum yapmayalım..Sorun sizi bilgilendireyim ondan sonra istediğini yazabilirsin.Almaya niyetin varsa faturanı resıstance 3 oyunu için adına keselim bilginize ..

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurOnly

Yok artık ya mortal kombat l.a noire hala 109 tl mi nasıl spot satıcı bu ya bir de küçücük dükkanı var zaten alan var mı bundan ya ?

Haklısın da bilip bilmeden konuşma adam avrupadan getiriyor üstüne gümrük vergisi + kendisi kar koyacak üstüne ne bekleyeceksin zararına satış mı açaba sen olsan kaç liraya satardın. Adamın dükkanını niye küçümsüyorsun ki ben oradan çok oyun aldım sorun olduğıu zaman değişim bile yapmıştır hatta oynadığı ps3 oyununu bile verdi çalıştı ve çok güvenilir satıcı. birde beşiktaş daki sinan paşa çarşındaki lere baksan gençler iletişimden kat kat yükseğe satıyorlar 150-180 tl fakat onlarda spotcu. spotcu demek illahi ucuza satacak diye bir şey yokki kardeşim o zaman beğenmiosan pahalıysa Git avrupadan al. :) Bu işlerde olsan bunu bile demezsin sen....

• İlgili ve anlayışlı duruşun için sana teşekkür ederim southpark

• yıllardır tanırım bir çok alış veriş yaptım
    güven kardeşim iyi esnaftır
  • hocam ne yaptın gow collectıon 2 110 tlmi psnden ındırsem yaklasık 50 yurtdısından alsam 75-80 sen 110 demişşsin bu nasıl kar anlayışıdır

• İşinize karışmak gibi olmasın ama psn'i geçtim (50 tl) elimde cd olsun diyenlere zavvi'de gow collection 2 32 euro ve free shipping ile, acayip fiyat çekmişsiniz ona. İyi satışlar ne diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouthPark_Konsol delisi

quote:

Orijinalden alıntı: OnurOnly

Yok artık ya mortal kombat l.a noire hala 109 tl mi nasıl spot satıcı bu ya bir de küçücük dükkanı var zaten alan var mı bundan ya ?

Haklısın da bilip bilmeden konuşma adam avrupadan getiriyor üstüne gümrük vergisi + kendisi kar koyacak üstüne ne bekleyeceksin zararına satış mı açaba sen olsan kaç liraya satardın. Adamın dükkanını niye küçümsüyorsun ki ben oradan çok oyun aldım sorun olduğıu zaman değişim bile yapmıştır hatta oynadığı ps3 oyununu bile verdi çalıştı ve çok güvenilir satıcı. birde beşiktaş daki sinan paşa çarşındaki lere baksan gençler iletişimden kat kat yükseğe satıyorlar 150-180 tl fakat onlarda spotcu. spotcu demek illahi ucuza satacak diye bir şey yokki kardeşim o zaman beğenmiosan pahalıysa Git avrupadan al. :) Bu işlerde olsan bunu bile demezsin sen....

Vergi ? Güvenilir ? Esnaf ? Kusura bakma ama malesef bu üç şey bu arkadaşta bulunmuyor.Bu arada hukuk mu okudun yoksa akrabsı falan mısın fiyatlar ortada dükkan ortada orjinal fiyatına spot mal satan adamı korumanın amacı nedir?

• Akrabası olduğumu nerede çıkardınız açaba saçmalamayın. Ben o arkadaş dan kaç kere alışveriş yaptım bir bilsen varya gow 3 almıştım bir keresinde ikinci değişim yapınca çalışmamıştı üstelik adam kendisinde çalışan CD yi vermişti o zafer çalışmıştı sorunlu olan ürünüde geri göndermişti. Gayet de güvenilir bir insan siz güvenemiyorsanız ben napayım adamın gidin sahibinden.com da yorumlarına okuyun baya kişi memnun hatta. PS3 oyunlarında biraz pahalı satabilir sonuçta adam nasıl para kanazacak ki. Esnaf olsan anlarsın. Git beşiktaş sinan paşa çarşısına en uyduruk oyunu bile 80 TL yani düşün en yeni çıkan oyunlar bile orada 150-180 tl spotçudan ne bekliorsun ki ilahiki ucuza satması gerekmez. İyi bir esnaf. Adama güvenmiyorsan banene seni ilgilendirir güvenip güvenmeyeceğin. İster al ister alma beni hiç te ilgilendirmez. Dükkan orj. fiyata sattığını nereden çıkardın dostum. orj fiyat ları 150-120 TL den başlıyor 180 e kadar çıkıyor orjinal ps3 oyunları normal mağazalarda. Bir kere o kadar fiyat bence normal değil biraz düşürmesi lazım ama adam oyunu avrupadan getiriyor gemi kargo parası + gümrüğünü ödüyor eder sana 80-100 dolar küsür farkınsayan ps3 oyunları 50-60 dolar arası birde kur yüksek gümrüpü kat içine o fiyata gelmesi makul + birde normal mağazalara avrupa üzerinden gelip avro kurudundan değerlendiriliyor yani avro kuru 2.43 bimlemle + gümrüğü+vergiler+mağaza karı olsa 180-160 TL eder oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: airavcilar

hocam ne yaptın gow collectıon 2 110 tlmi psnden ındırsem yaklasık 50 yurtdısından alsam 75-80 sen 110 demişşsin bu nasıl kar anlayışıdır

Haklısın kardeşim de oyunlar 60-50 dolar adamın elinde olan bir şey değil dolar kuru yüksek gümrüğünü gemi parasına katınca birde kendi karı anca o kadar ediyor yoksa adam zarar eder. Yeni çıkan oyunlar anca öyle oluyor zaten zamanla düşer fiyatı inşallah. :)

• quote:

quote:

hocam ne yaptın gow collectıon 2 110 tlmi psnden ındırsem yaklasık 50 yurtdısından alsam 75-80 sen 110 demişşsin bu nasıl kar anlayışıdır

Haklısın kardeşim de oyunlar 60-50 dolar adamın elinde olan bir şey değil dolar kuru yüksek gümrüğünü gemi parasına katınca birde kendi karı anca o kadar ediyor yoksa adam zarar eder. Yeni çıkan oyunlar anca öyle oluyor zaten zamanla düşer fiyatı inşallah. :)

God of War Collection(2'si de dahil) ps2'den çevirme oldukları için 40$ gibi ucuz bir fiyata satılıyorlar. Ps2'den çevirme bütün hd oyunların fiyatıda diüğer oyunlara göre daha ucuzdur. Bunları bu fiyata satmaksa(110 TL) müşterilere pandik atmaktan farksızdır. E tabii bilgisiz müşterileri korumayan satıcılar olduğu sürece, dükkan sahipleri müşterilerine arkalarından hareket çekmeyede devam ederler. Bunun kabul edilecek veya, savunulabilecek bir tarafı yok. İyi niyetli olmayı ben de isterdim ne yazık ki, ama mümkün değil. Bir de sitelerinde oyun 119 TL olarak gözüküyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dessan -- 27 Eylül 2011; 3:28:26 >

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: dessan

quote:

quote:

God of War Collection(2'si de dahil) ps2'den çevirme oldukları için 40$ gibi ucuz bir fiyata satılıyorlar. Ps2'den çevirme bütün hd oyunların fiyatıda diüğer oyunlara göre daha ucuzdur. Bunları bu fiyata satmaksa(110 TL) müşterilere pandik atmaktan farksızdır. E tabii bilgisiz müşterileri korumayan satıcılar olduğu sürece, dükkan sahipleri müşterilerine arkalarından hareket çekmeyede devam ederler. Bunun kabul edilecek veya, savunulabilecek bir tarafı yok. İyi niyetli olmayı ben de isterdim ne yazık ki, ama mümkün değil. Bir de sitelerinde oyun 119 TL olarak gözüküyor...

Dostum sitesi zaten güncel değil çünkü adam yoğun oyunun pahalı olmasının nedenin kur un yüksek olması ve piyasa fiyatı nın değişmemesi dir. Normalde bazı spotcular oyunları 150-180 liraya satıyor. Haklısın bir yana kadar dostum da adam napsın ki o zaman zarar mı etsin adam ucuz satmaya çalışıyor zaten adam ın elinde olan şey değil ki ! O zaman da adam da iki dükkanını zarar dan kapatır dostum. Zaten hayatım da ilk defa kazıklandım oda beşiktaş sinan paşa çarşısın da adam la ps3 oyunu takas fiyatına 45 TL almıştı araştırsaydım o duruma düşmeştim artık sinan paşa çarşından oyun moyun almıyorum artık.

Zaten şunu söyleyim isteyen alır istemeyen almaz yani sizene adamın dükkanı küçükmüş yok ta çok pahalıymış gidin başka yerden alın o zaman Allah Allah ya (dessan size demedim yanlış anlamayım ha OnurOnly adlı arkadaşa yazdım.) Herkes istedği mağazadan alır yok pahalıymış bunları bahane etmeyin o zaman gidin araştırıp öyle fiyatları karlaştırıp hangisi uygunsa oradan alın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dessan

quote:

quote:

Dostum sitesi zaten güncel değil çünkü adam yoğun oyunun pahalı olmasının nedenin kur un yüksek olması ve piyasa fiyatı nın değişmemesi dir. Normalde bazı spotcular oyunları 150-180 liraya satıyor. Haklısın bir yana kadar dostum da adam napsın ki o zaman zarar mı etsin adam ucuz satmaya çalışıyor zaten adam ın elinde olan şey değil ki ! O zaman da adam da iki dükkanını zarar dan kapatır dostum. Zaten hayatım da ilk defa kazıklandım oda beşiktaş sinan paşa çarşısın da adam la ps3 oyunu takas fiyatına 45 TL almıştı araştırsaydım o duruma düşmeştim artık sinan paşa çarşından oyun moyun almıyorum artık.

Zaten şunu söyleyim isteyen alır istemeyen almaz yani sizene adamın dükkanı küçükmüş yok ta çok pahalıymış gidin başka yerden alın o zaman Allah Allah ya (dessan size demedim yanlış anlamayım ha OnurOnly adlı arkadaşa yazdım.) Herkes istedği mağazadan alır yok pahalıymış bunları bahane etmeyin o zaman gidin araştırıp öyle fiyatları karlaştırıp hangisi uygunsa oradan alın.

Normal oyunlar için söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Ben sadece fiyatı daha ucuz olan oyunların da aynı fiyata satılmasından şikayetçiyim. GoW collection 40$ ama diğer oyunlarla aynı fiyata satıyorlar, bunun kurla pek bir alakası olduğunu sanmıyorum açıkçası, bunu belirtmek istemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: skn7

İşinize karışmak gibi olmasın ama psn'i geçtim (50 tl) elimde cd olsun diyenlere zavvi'de gow collection 2 32 euro ve free shipping ile, acayip fiyat çekmişsiniz ona. İyi satışlar ne diyim.

Dostum iyi hoşta 80 liraya yapıyor. birde bunun kar fiyatı var yani gow collection 1 mi yoksa yeni cıkan origins mi 1 ise yani gow 1 ve 2 ise gençlerde 70 TL farkındaysan 10 tl karın oluyor müşterinin :)
  • GOW Collection 2 hocam, 1 değil. O günkü mesajımda free shipping vardı, ama şimdi o kalkmış sadece İngiltere içine bedava kargo konulmuş. O zaman tabi buradan getirtmek şu an pek de iyi bir seçenek olmaz haklısınız, ama ilk mesajımı yazdığım zaman rahatça dışardan getirtilebilirdi. Ben dediğim gibi işlerini baltalamak istemem, sadece bir öneri sundum.

http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/god-of-war-hd-collection-volume-2/10480759.html

• PM
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.