Şimdi Ara

Amazon'dan üniversite öğrencilerine özel iPhone uygulaması Amazon Student

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amazon'dan üniversite öğrencilerine özel iPhone uygulaması Amazon Student






    Kindle adlı dijital kitap okuyucusu ile e-kitap alanında çığır açan dünyanın en büyük kitap perakendecilerinden Amazon, yenilikçi bir iPhone uygulamasıyla üniversite öğrencilerine büyük kolaylık sunmaya hazırlanıyor.




    Eğitim öğretim yılının başlamasına az bir zaman kala Amazon Student adıyla yayınlanan uygulama üniversite öğrencilerine basılı kitaplar ve ihtiyaç duyulan diğer materyallerin fiyatlarını anlık olarak takip edebilme, alışveriş listesi hazırlayabilme ve kullanılmış kitap, oyun, film ve eşyaları değiş tokuş yapabilme gibi fonksiyonlar sunuyor.




    Amazon’un asıl uygulamasında olduğu gibi bu uygulamasında da bir barkod okuyucu bulunuyor. Öğrenciler akıllı telefonları ile kitap, DVD, elektronik cihaz ve benzeri ürünlerin üzerindeki barkodları tarayarak fiyatını anında öğrenebiliyorlar.

     

    Veya talep listesi oluşturarak buraya kaydedebiliyorlar ve sonra satın alabiliyorlar. Amazon öğrencilere ayrıca 6 ay boyunca geçerli ücretsiz 2 günlük kargo hediyesi veriyor. Kargo ücretini Amazon Prime hizmeti karşılıyor.




    Uygulamanın en önemli özelliği değiş-tokuş sistemi. Öğrenciler ihtiyacı olmayan basılı kitaplarını, video oyunlarını, DVD’lerini ve diğer elektronik ürünleri  diğer öğrencilere ikinci elden satabiliyorlar. Satış sonunda nakit yerine Amazon.com hediye kartları veriliyor ve kargo yine ücretsiz.




    Değiş-tokuş sistemi Amazon’un Kitap Dönüşümü programının bir uzantısı ve amazon.com/sellbooks adresinde hali hazırda bu program devam ediyor. Amazon dönüşüm için 1 milyon kitap mevcut olduğunu ve değiş-tokuş sistemi ile öğrencilerin yüzde 70’e yakın tasarruf edeceklerini belirtiyor.








  • dogrudan amerika'da okuyan ogrencileri hedef alan, bizimle zerre kadar ilgisi olmayan bir haber.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brave5213

    dogrudan amerika'da okuyan ogrencileri hedef alan, bizimle zerre kadar ilgisi olmayan bir haber.


    o ülkede öğrenci olan üyeler var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.