Şimdi Ara

SDVC (Speed Dependent Volume Control) ne işe yarar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
11.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • radyoyu kurcalarken tesadüfen karşılaştığım bir özellik. adından hıza bağlı olarak ses seviyesinin artıp azalması anlaşılıyor ancak yaptığım ufak çaplı denemelerde SDVC nin ON konumunda olmasına rağmen bir değişiklik hissetmedim. tam olarak ne işe yaradığını ve nasıl ayarlandığını bilen var mı?



  • Aynen öyle ancak hızın veya ivmenin belli bir süre sürmesi artması gerekiyor. Misal 40 dan 120 ye tam gaz basarsan ses baya artıyor, en sona alıp SDVC yi (5 di sanırım) kısık ses müzik dinlerken gaza asılınca baya hissediliyor değişiklik. Ama tam ölçüsünü açıkçası ben de bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yt1990

    Aynen öyle ancak hızın veya ivmenin belli bir süre sürmesi artması gerekiyor. Misal 40 dan 120 ye tam gaz basarsan ses baya artıyor, en sona alıp SDVC yi (5 di sanırım) kısık ses müzik dinlerken gaza asılınca baya hissediliyor değişiklik. Ama tam ölçüsünü açıkçası ben de bilmiyorum.


    teşekkür ederim verdiğiniz yanıt için.
    AST ve SCAN tuşlarının işlevini biliyor musunuz? seek tuşuna benzer çalışıyorlardı AST ye basınca frekans ekranında ST yazısı çıkmıştı stereo nun kısaltması mı acaba diye düşündüm ama tam olarak ne işe yaradıklarını anlamadım.
  • Speedy sound hiza duyarli ses kontrolu yapiyor.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speedysound
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.