Şimdi Ara

Nokia Türkiye Genel Müdürü'yle N9, MeeGo, Symbian ve en son gelişmeleri konuştuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
26.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Donanimhaber.com olarak Nokia Türkiye Genel Müdürü Çiçek Uyansoy İcan ile özel bir röportaj gerçekleştirdik. Bu röportajda başta N9'un çıkışı ve satış fiyatı olmak üzere Windows Phone telefonlar, Symbian'ın geleceği, Nokia'daki son gelişmeler, pazar payındaki düşüş ve merak edilen hemen her soruyu Nokia'nın ülkemizdeki bir numaralı ismine sorduk.

     

     





  • Neey ?1.500 lira mı ?Kusra bakma nokia gene bir gelecek vaad etmiyorsun.
  • Gayet güzel bir röportaj olmuş Erdi, teşekkür ederiz.

    Nokia, Windows Phone 7'nin yanı sıra Linux tabanlı MeeGo platformuna da önem vermeliydi. Ayrıca 1500 lira pazara giriş için yüksek bir mebla. Daha rekabetçi bir fiyat stratejisi belirlenebilirmiş. Nokia'nın artık rakipleri fazla olduğu kadar güçlü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 16 Ağustos 2011; 18:55:30 >
  • Merakla bekliyoruz..

    Gelsin en çok dış kasa yapısını merak ediyordum donanım olarak.

    Meego dan umutluyum.

    Ayrıca, eziyet 2016'ya kadar sürecek..

    "Piyasada liderliğimizi.." dediği an videoyu sonlandırmak zorunda kaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 15 Ağustos 2011; 19:04:12 >
  • millet galaxy s gibi teknoloji canavarına doydu nerdeyse iphone 5 bekliyor atı alan üsküdarı geçti ki android ve ios pazarında devasa yazılım desteğini kimse bırakıp o sığ ve gelişmemiş meego ya 1,500 tl vermes ölü doğdu N9.
  • Beklenen röportaj sonunda geldi. Detaylı ve sorulması gereken soruları sormuşsunuz hocam. Ağzınıza, emeğinize sağlık. Teşekkürler.

    N9 ilk ve son mu deyince, hayır cevabı alamadık... N9 bence başarılı olacak. Umarım bu başarıdan birşeyler çıkarırlar. Her ne kadar sırt dönmeyeceğiz dense de üvey evlat muamelesi de yapmasınlar. Bir MeeGo, donanımla uyum olarak WP den çok daha esnek bir platform, bununla beraber özgürlükte mukayese bile edilemez. Diğer taraftan çıkış zamanına göre fiyatlandırma biraz fazla. 1.300 veya 1.300 küsür Türk Lirası civarında bir çıkış fiyatı olsaydı daha makul ve tüketiciye ulaşması/yayılması kolay olurdu diye düşünüyorum. Benzer zamanlarda sağlam rakiplerin de piyasada olacağı malum.
  • Erdi ÖZÜAĞ tabureden inse iyi olacakmış.


    Ne yaptıklarını biliyorlarmış.
  • Harbiden N9 ölü doğdu hem fiyatı hemde destek bakımından
  • Nokia'nın telefonları, stratejisi vs. bir yana da Çiçek hanımın mümkün olduğunca içten ve samimi konusmaya çalıştığını düşünüyorum. Onun pozisyondaki kimi yöneticiler yüksek ego ile konuşabiliyor. He belki hepimizi tatmin edecek cevaplar vermemiş ama muhtemelen o da şirket içi kurallardan ötürüdür diye düşünüyorum.
  • kusura bakmasın meego ile umutluydum fakat o fiyatı duyduktan sonra n9 hayatta almam isterse 3gb işlemci koysunlar.
  • Takmış yol haritasına symbian'a hala güveniyomuş en alt segmentte güvene bilirsin 200 tl lik telefonlarda gerçekten güzel olur ama 1200 tl lik telefona meego gibi bir sistem yerine symbian koyarsan olacağı budur.
  • hayır Mee Go ile devam etmeyeceksin ne akla bir cihaz cıkarıtp bırakacaksın protatip resmen,nekadar kaz tüyü yolarsam okadar kardır diyorlar dolaylı olarak...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OvernightSensation

    kusura bakmasın meego ile umutluydum fakat o fiyatı duyduktan sonra n9 hayatta almam isterse 3gb işlemci koysunlar.

    3gb işlemci

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OvernightSensation

    kusura bakmasın meego ile umutluydum fakat o fiyatı duyduktan sonra n9 hayatta almam isterse 3gb işlemci koysunlar.
    edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 15 Ağustos 2011; 19:11:54 >
  • 3gb işlemci koysunlar derken orada mecazi bir anlamda söyledim 1500 lira yapacaksın meego gibi güzel bir sistem umut vermeyeceksin ne yapayım yani ben o teli diyorum.
  • burası türkiye bakın ne olcak ;
    bazı kişiler bu telefonu alcak ve tutmadı diye 1 sene sonra meego desteği kesilcek ve millet tekrardan iphone 6 veya galaxy S4 beklemek zorunda kalcak :D yurdum insanı gaza gelmeye bayılır özellikle konu nokia ise gözü kapalı o kazığa oturur =D
  • Bu telefon gençler arasında tutarsa tutar yoksa olmaz ben olacakları söyleyeyim biri alacak arkadaşı görecek biraz inceleyecek bakacak hiç tuş yok sonra gidip iphone yerine bunu alacak onlar destekti, tek telefondu, meegoyu bakmazlar...
  • Erdi beyi içtenlikte tebrik ediyor, kutluyorum. Hiç çekinmeden sayın genel müdüre merak edilen hemen her soruyu sormuş.

    Nokia'ya gelirsek, N9 belki kısa ömürlü olacak ancak Nokia, bu tasarım anlayışıyla şık görünümlü ve düşük maliyetli Windows Phone telefonlarla iddialı olabilir.
  • Bu telefonu çok merak ediyorum .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Erdi beyi içtenlikte tebrik ediyor, kutluyorum. Hiç çekinmeden sayın genel müdüre merak edilen hemen her soruyu sormuş.Nokiaya gelirsek, N9 belki kısa ömürlü olacak ancak Nokia, bu tasarım anlayışıyla şık görünümlü ve düşük maliyetli Windows Phone telefonlarla iddialı olabilir.


    niye çekinsin ki 1500 verecek insanlar az daha olsa türkiyede merak ediyorlar verdiginin paranının haklarını isteyecek olmaları cok normal.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.