Şimdi Ara

LG Optimus Black Ana Başlık & FanClub|1Ghz|5MP 720P|4.0''700 Nit IPS LCD|9.2mm (877. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.240
Cevap
45
Favori
759.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 875876877878879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: simaros

quote:

Orijinalden alıntı: EveryDaySmoke

Arkadaslar optimus black'in anavatani guney koredeki versiyonu olan ku5900 icin ics cikmis. xda'da bizim @south korea nickli arkadas paylasmis.

süper bu ay bizede gelir ben en cok yeni arayüzü ve chrome yi merak ediyorum

konu burada http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1868405

Ama yüklemeyin bazı donanımları bizim telefondan farklı.Mesela 8gb dahili hafıza ve analog tv varmış cihazda.
    Zaten istesekte yükleyemeyiz kurulumda hata veriyormuş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hava durumu widgeti harika, s2 sahibi olarak ben de istiyorum böyle bir hava durumunu :) var mıdır arkadaşlar ya?
  • ICS geldimi laaooooo
    yaa korkuyorum artık biri bu soruyu soracak diyeee hahaa
  • V20F agrirom kullaniyorum ve genel olarak memnunum. Ama kulaklik ve tua kilit tusum bozuldu

• yaa bugun bir kez daha sevdim telefonumu
    aslında neredeyse her telefon yapardı o işide,
    Kredi kartı ödememin son gunuydü, baska işlerimde vardı, birde baska fatura karısıklıgı vardı. mobil bankacılık kullanarak androidin nimetlerinden faydalanarak hallettim işlerimi. hemde bankaya gitmeden, okadarda zamanım kısıtlıyken.

Her telefon yapardı bunu ama olsun, OB ile yaptım
  • forumun cılkı cıktı.
    kaç oldu mesaj atıyorum. attıgım mesaj cıkmıyor forumda
    msnden arkadasa soruyorum cıktımı diye, en son sen mesaj atmıssın gibi görünüyor ama konuya girince yoksun diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamucera

forum mu karıştı anlamıyorum. Önceden yeni mesajlar altta sıralanıyordu şimdi üstte sıralanıyor. Hangi rom kullanıyorsunuz v20o rom üzerine zeus 6.39 kurulu bende. Tavsiye edeceğiniz rom var mı

20F

• quote:

Orijinalden alıntı: -Gassal-

Arkadaşlar Ankara Lg Servisinin online takip sitesini bulamadım Sitenin adresini bilen var mı?

http://91.102.162.102/lgankara/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

yaa bugun bir kez daha sevdim telefonumu
    Kredi kartı ödememin son gunuydü, baska işlerimde vardı, birde baska fatura karısıklıgı vardı. mobil bankacılık kullanarak androidin nimetlerinden faydalanarak hallettim işlerimi. hemde bankaya gitmeden, okadarda zamanım kısıtlıyken.

ben rootluyken güvenemiyorum dostum yav
  • Takip...

• quote:

Orijinalden alıntı: sbirdal

igo linki varmı elinizde güncel

Benim kullandığım en güncel iGO'yu upload ettim senin için hocam. BURADAN indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OdysS_eus -- 4 Eylül 2012; 20:09:42 >
  • Bir kaç ICS ekran görüntüsü..
     LG Optimus Black Ana Başlık & FanClub|1Ghz|5MP 720P|4.0''700 Nit IPS LCD|9.2mm

• keşke hemen avrupaya da çıksa
  • arkadaşlar benim bir sorum olucak;orjinal widget larda trafik diye bir şey var.bunun ne olduğunu nasıl kullanıldığını anlatabilecek birisi varmı aranızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesililker -- 7 Ekim 2012; 0:08:18 >
  • arkadaşlar benim bir sorum olucak;orjinal widget larda trafik diye bir şey var.bunun ne olduğunu nasıl kullanıldığını anlatabilecek birisi varmı aranızda.
  • ICS görüntüleri süper. Biran önce gelse.
  • İDEOS X5 gibi olmuş bu ICS
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

yaa bugun bir kez daha sevdim telefonumu

ben rootluyken güvenemiyorum dostum yav

hak veriyorum sana ama root olayı biraz daha farklı bir şey.
    tabi içine bilmediğimiz birseyler eklendiğini anlayamayız.
    nabalım böyle kullanmaya devam

• Official Ics guzel gozukuyor.

• artık gelse ya bi değişikliğe ihtiyacım var telefonumda yoksa arc s alicam 950 tl ye sıfır
  • 
Sayfa: önceki 875876877878879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.