Şimdi Ara

ME3'te Silah Özelleştirmesi Oyuncu Seçime Bağlı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Bioware, Mass Effect 2'nin şikayet edilen yönlerinden birisi olan sınırlı silah modifikasyonu sorununu 3. oyunda çözeceğini açıkladı. Bu sorun karakter gelişimini de etkiliyordu.
     
        Yapımcı koltuğunda oturan Casey Hudson'ın açıklamasına göre Mass Effect 1'de silah modifikasyonu vardı, 2. oyunda ise bu biraz daha sınırlıydı; ama yine de her iki oyunda da ilgi çekici modifiye seçenekleri yoktu.

       Oyuncuların Mass Effect 2'de bu konuda çok fazla şikayetleri olduğunu söyleyen yetkili,  RPG ilerleyişi açısından oyuncuların daha zekice kararlar vermek istediklerini söylüyor. Böylece oyuncular kendi stillerine ve seçimlerine göre modifiye yapabilecekler.
     
        Hudson, Mass Effect 3'e farklı silah çeşitleri ve modları, karakterlerin gelişim aşamaları koyacaklarını ve bütün bunlar sayesinde oyunu nasıl oynamak isteyeceğimizi seçebileceğimizi vurguluyor.

        Hatırlarsanız Mass Effect 2 her ne kadar çok beğenilse de ilk oyuna göre RPG öğelerinin düşürülmüş olması çoğu oyuncuyu hayal kırıklığına uğratmıştı. Umarız Bioware bu oyunda söylediği gibi bu sorunu çözer.  
     








  • bence bioware mass effect 4'ü de yapmaya başlasın... ve fallout, rage gibi daha mega alanlara yaysın çevreyi.. (gerçi mass effect 3'de az geniş olmayacak dendi) ve shepard'ı mass effect 3'ün sonunda öyle bir geliştirelim ki bir mech büyüklüğünde olsun ve bu özellik 4. oyuna da aktarılsın bence bu fikri uygularlarsa çok güzel olur benden tavsiye :D
  • mass effect 2'de modifiye mi vardı :D hiç hissetmedim zaten ihtiyacımda olmadı
  • bioware'i çok seviyorum sempatim ve saygım çok büyük bu adamlara. oyuncuların isteklerini yerine hep getiriyorlar.
  • bioware mass effect 3 den sonra star wars için çalışsın bence star wars da 500 tane gezegen var(mış)
  • bu kadın olması kötü ama oyunda Erkek Shephard varken kim dişi ile oynamak ister ki erkek adamız biz ya:)Sonra dişisi ile oynayacaz da yatağa atacaklar bizi,tövbe tövbe..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.