Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Slider İtalya resmi sayfası değişti, tablet Eylül ayında piyasaya çıkabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ASUS Eee Pad Slider İtalya resmi sayfası değişti, tablet Eylül ayında piyasaya çıkabilir






    ASUS firmasının uygun fiyatlı ve rekabetçi tableti Eee Pad Transformer modelinin kızak klavyeliı kardeş modeli Eee Pad Slider’ın piyasaya çıkışı konusundaki belirsizlik sürerken firmanın İtalya resmi sayfasındaki değişiklik muhtemel bir çıkış tarihine işaret ediyor olabilir.




    Notebook Italia sitesinin verdiği habere göre ASUS’un İtalya resmi sayfasındaki Eee Pad Slider’a ait bilgiler yenilendi. Site bu gelişmeyi Eylül ayında İtalya’da satışına başlanacağı ihtimaline yoruyor.




    Tabletin yenilenen sayfasındaki teknik bilgiler 10.1 inç 1280 x 800 IPS 10 noktadan çoklu dokunmatik Gorilla Glass ekran, Android 3.1 işletim sistemi(3.2’ye güncellenecek), 1GHz hızında çift çekirdekli NVIDIA Tegra 2 işlemci, 1GB RAM, 802.11 b/g/n WiFi, Bluetooth 2.1, 5MP arka / 1.2MP ön kamera, 720p video desteği, USB 2.0, mini HDMI, microSD girişi, 8 saat kullanım süresi, kızaklı QWERTY klavye, 960g ağırlık şeklinde. 




    Cihazın 16GB-479€/400$, 32GB-599€/550$ şeklinde satış fiyatı belirlendi. Ayrıca ASUS bir yıl geçerli olacak sınırsız web depolama alanı hediye ediyor.




    Site, ASUS İtalya departmanı ile yaptığı görüşmede Eee Pad Slider modelinin yanısıra 3D destekli Eee Memo Pad modelinin de Eylül ayında raflarda olacağı bilgisini aldığını belirtiyor.








  • En kullamışlı tasarım ...Saolasın asus...
  • takdire şayan.
  • onu bunu bırakında galaxy tab10,1 geliyormu ondna haber verin yoksa türkiyedede tedbir amaçlı yasaklandımı kb. apple çinden alıp getirebilecek akrabalarım var biraz yüzsüzlük etmiş olurum istersem ama sana inat alcam bunu alıcaaaaaaaaaaaam :D
  • dolar ucuz olaydı alınırdı bu alet
  • Asusun eeepad transform modeli oldukca guzel ve hizli donanimi kuvvetli ve bi cok baglanti secenegi var hdmi, usb gibi buna karsilik fiyati benzer bi cok tabletten daha ucuz ( 100 dolar kadar ) ama gel gelelim aksesuar olarak sattigi klavyesi cok pahali 110 dolar gibi bi fiyati var acaba slider de klavye oldugundan dolayi cok pahali olacak mi ? yani klavye deyince gunumuzde benim aklima basit bi donanim geliyo neden bu kadar pahali
  • Az yapar iyi yapar.
  • ağırlık yüksek kalmış biraz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.