Şimdi Ara

e46 cd çalar alternatif (aux,ipod girişleri vs)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
6.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 2004 e46 aracımın cd caları takılmaya başladı ve artık huzursuzluk yaşıyorum.muzik dinleme keyfim baya kaçtı.alternatif olarak ne yapabilirim?aux girişi araca nasıl taktırabilirim fiyatları neler?bilen arkadaşlar anlatırsa sevinirim.



  • Hocam Borusan'dçalışılmışsaın madem önce git calışma arkadaslarından fiyat al Optik okuyucu icin.. E Borusan fiyatı biraz tuzlu olacaktır ama garantili de olacaktır..

    Bunun haricinde cd çaların arkada mı yoksa teybin üstündekilerden mı bilmiyorum ama teybin üstündeyse o kalsın.. bagaja alpine marka 6'li cd changer taktirabilirsin.. Bunu Aux çıkışına bağlıyorlar zaten.. Bence bı arastir bu sekilde..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 14 Ağustos 2011; 20:22:37 >
  • sordumda 150euro+kdv ye sadece cd caları değiştirirz diyorlar.açıp arıza neyse tamir etme durumuda yok e46 lar icin.artık cd calar kullanmak istemiyorum.büyük ihtimal aux girişi yaptıracam ama daha önce yaptıran varsa yazar diye bekliyorum bir umut.tabi bu sırada taktıran varmı diye piyasada araştırmada yapıyorum.2 gün oldu başlayalı.aux a bagladıgımız mp3 calar direksiyon kumandasıyla uyumlumu falan bir sürü sorun var.hem burdan konusarak hemde dışarda gezerek araştıracam bakalım.
  • bir ara Borusan 200€+KDV ye iPod çıkışı yapıyordu.. Eğer şöyle 160GB'lik bir iPod Classic alırsan CD ile işin bir daha hic olmaz... Tavsiye ederim.. Bunun çıkışınıda torpidoya bırakıyorlar.. ipod'u dolduruyorsun yaklaşık 40.000 adet parça atabiliyorsun.. Bende 80GBlik var ve 9000 üstünde parça var.. Ama benim en buyuk avantajım iDrive ile her seye çok kısa bir sekilde ulaşabiliyorum, ayarlayabiliyorum.. AUX ile iPod taktirirsan iPod elinden düşmez tabi bunu da göz önünde bulundurman gerek bence..
  • ilk cıkan ipodlar var 8gb.ipod,mp3 çalar veya sd card takılabiliyor e46 ya heralde.karar vermek lazım hangisi iyi gibisinden.aslında benim için önemli olan arabanın arıza ışıgı vermemsi ve direksiyondan kumanda etmek.verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederim.
  • Direksiyondan kumanda edilebiliyor diye biliyorum ama emin değilim o yüzden kesin bir sey söylemek istemedim ama o destekte var.. ama arama yapamazsin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 18 Ağustos 2011; 16:28:16 >
  • dün baya bir gezindim vehttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-bmw-e46-orijnal-muzik-calari-usbsd-ceviri-48373429/detay/? en iyisinin bu tarz bir sistem olduğunu gördüm.birkaç yer gezdikten sonra arkadaşımın yanına uğradım(borusan) ve bu sistemlerin aracın beynini bozdugunu söyledi.saglıklı değilmiş araca bu sistemin takılması.açıkçası ne yapacagımı şaşırdım.
  • bence gayet 6'lı CD ya da DVD changer alıp takılacaksınız başka çaresi yok.. o zamanın teknolojisi o kadarına izin veriyor çünkü.. ya da dediğim gibi iPod bağlayacaksınız..
  • Bende benzer sorun vardı Cd-çalar bozulmuştu. Arkadaşlar türkiyede yok ama teybin arkasına adaptörlü aux kablosu takılabiliyor orjinalinde var cd changer soketiyle aynı zaten iki soket var. Ben almanyada stuttgartta bir oto marketten 19 euro ya aldım taktım kullanıyorum hatta internette amerikada takanlarda var. Mode tuşuna basıyorsunuz AUX yazıyor montajı basit herkes yapar ben izmirde forumdan arkadaşlara falan getirttim. hatta fazla getirttim bazı arkadaşlarda almadı. hatta bi sitede ilanımda var. eğer düşünürseniz özelden msj atabilrisiniz.Sorularınızı cevaplarım, önümüzdeki ay bidaha gidicem başka isteği olan varsa yardımcı olmaya çalışırım
     e46 cd çalar alternatif (aux,ipod girişleri vs)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.