Şimdi Ara

Red Dead Redemption için 3 Kat XP

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  
         Geçtiğimiz sene Mayıs ayında çıkarak pek çok oyun otoritesinden yılın oyunu ödüllerini toplayan Red Dead Redemption elinize yeni geçtiyse Rockstar'ın sizi hala düşündüğünü bilmeniz gerekli. Yarın'a kadar oyunun multiplayer modlarında hanenize kazandığınız XP'nin üç katı yazılacak.

Bu bonus XP'ler oyunun PlayStation 3 ve Xbox 360 sürümleri için geçerli ve hatta Undead Nightmare DLC'sinin multiplayer modlarında da aktif olacak. Üç kat XP bonusu yarın sona erecek.

• Ne zamandır Red Dead'in multisine girmemiştim bugün bir uğrarız o zaman :))))
  • Yaw Bu Red Dead Redemption yazısını görünce her zaman pc ye çıkacak diye heyecananıyorum :D
  • Doqann
    Aynen dostum.GTA IV gibi olman deileği ile RDR...
  • ya sırf ps3 satsın diye oyunu pcye çıkarmıyorlar
    şeytana uyacam kıyacam parama alacam bir gün ps3le şu oyunu ama hadi hayırlısı :D
  • 50 lwl olmayan var mı hala :) bu arada arkadaşlar oyun kesin olarak pc gelmicek beklemeyin gta konusunda gelmicek dememişlerdi ama bu oyunda dediler
  • Beyler yeni uptade gelmiş. Yükledim ama ses ve görüntü gelmiyor :(
  • Ama siz gec kalmissiniz, cuma basladi ve 3 gun, yani son gun bugun...

Onur, ps3 excl degil, istersrn xboxta al oyna..
  • @onur3392 oyunu sony mi üretiyorda ps3 satsın diye pc ye çıkarmıyorlar -,-
  • bunlar anlaşmalı yaw sony nin mi çıkarması gerekiyor oyun niye ps3 ve xbox 360 çıkmış rockstar bu işten bencce iyi para kazanmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.