Şimdi Ara

PC Gamer: Arkham City'nin PC Sürümü Daha İyi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      Batman: Arkham City bildiğiniz gibi Xbox 360 ve Playstation 3'ün yanı sıra PC için de hazırlanıyor. Şu ana kadar izlediğimiz videolara bakacak olursak (ki bu videolar konsol sürümlerine aitti) oyunun grafikleri gerçekten de harika olacak. Peki en iyi kaliteyi hangi platformda alacağız?
     
        Oyunun Xbox 360 ve Playstation 3 sürümlerini deneyen PC Gamer'a göre her iki sürüm karşılaştırıldığında konsol sürümünün kaplamaları PC sürümüne göre kötü görünüyor. Üstelik DirectX11 ve PhsX olmadan bile PC sürümü daha iyi görünüyormuş.
     
         Açıkçası derginin adının PC Gamer olması bile bizi şüpheye itmiyor değil, acaba gerçekten de tarafsız bakabildiler mi? Diğer otoritelerin de bu konudaki açıklamalarını gördükten sonra doğru bir kanıya varabileceğimiz inanıyorum.
     








  • bekliyordum böyle birşeyi
    Alice Madness Returns'da vardı böyle birşey
  • Kesinlikle taraflı ve talihsiz bir yorum yapmışlar. Arkyam Asylum'un konsol da nasıl göründüğünü oynayanlar bilir PC ile arasında çok az fark vardır burada "PC Gamer" resmen PC fanlığını konuşturmuş.
  • Olabilir ama pc ciler yeni oyunları full ayarda oynamak için xbox ve ps3 çıktıktan sonra kaç kere ekran kartı degiştirdiler acaba.
  • aynen. Zaten niye subhelisiniz , onu da anlamdim. PC surumunun zaten Konsol surumlerinden iyi olmasi gerekmiyordu mu? Gerekmekten ilave, zaten hep boyle olmuyor mu? Ben demiyorum Konsol surumleri koti oluyor. Zaten kotu ve ya iyi olmak nisbi bir anlayistir. Konsol surumleri PC surumlerine nazaran grafik bakimindan hep geride kalmislardir. Ha cok mu gerideler, az mi geridlere, orasi oyuna gore degisir.
  • Derginin adı konsol gamer olsaydı ve konsolda pc den güzel denseydi şüphelenilmezdi ama iş pc olunca tabi nedense inanmak daha zor, zaten pc lerde donanım olarak konsollardan kötü olduğu için (!) şüphelenmemek elde değil.
  • Ne diyirsunuz siz ya? PC donanim olarak zayif mi? Siz galiba sadece oyun oynuyorsunuz. Baska da hic bir seyle ilgilenmiyorsunuz...... Ekran karti nedir bilirmisin?
  • Hem ps3 üm hemde pc im var ama böyle uzun oyunlar konsolda oynanır uzan rahat rahat oyna ama fps rpg pc de oynanır kısacası hangisinde oynadıgınız önemli değil önemli olan zevk almak gerisi hikaye
  • Evet zaten oyun oynarken kim oturub bakacak pc-demi iyi kaplama, yoksa konsoldami? HEr ikis bence yeterli durumdadir. Birinin iyi olmasi, digerinin kotu olmasi annlamina gelmez.
  • Normal bir durum münakaşasına gerek yok
  • Aynen. Zaten kim boyle sey olmaz. Durum supheli derse. Kanit getirsin. Neden konsol da iyi olmasi gerek bizde bilelim.
  • bi ekran kartının işlem gücü neredeyse bi konsol gücüne ulaştığı şu zamanda pc sürümünün daha iyi görüntü verebileceğine inanamayan arkadaşlar acaba nerede yaşıyor ?
  • Bnede aynen bu soruyu sordum. Cevabini da merakla bekliyoum. Bak ne diyor:

    " zaten pc lerde donanım olarak konsollardan kötü olduğu için (!) "

    Boyle bir sey var mi yaaaaa?
  • Tabii ki PC daha iyi görüntü verecektir bunun aksini kimse iddaa edemez ama burada "PC Gamer" dergisinin dediği gibi farklar kesinlikle olmayacaktır.
  • oldu oldu allahım yarabbim bsc incelemesi bile taraflı... tabii ki pc'de görüntüler daha kaliteli olur.. yok pcgamer adı bile şüpheye itiyormuş niye ps dergisi inceleseydi daha mı tarafsız olacaktı...!
  • burda enteresan bi şey yokki neden kabul edemediniz....
    bundan önceki oyunda bile fark vardı özellikle physx aktifken...
    batmanın yeni oyunu daha iyi görüneceğine göre ve artık konsollar sınıra dayandıgına göre her yeni oyunda gözle görülür farklar olucaktır...ne bekliyosunuz ,sınırlı çöp gibi bi donanımdan mucize mi?...
  • @assassinferhad

    birader adam konsolculara kızmış ironi yapmış.
    valla anlayış biçimine (!) hayran kaldım.
  • pc'nin konsolların alayı karşısında nasıl ezici şekilde üstün olduğunu kısaca açıklayayım inanmayanlar okusun...
    bir kere pc'nin hem program hem de donanım güncellemesi daha kolay ve geniş seçeneklere sahibiz...
    ayrıca pc'nin donanımları konsol donanımlarına nazaran daha aktif, tepkileri mükemmel ve daha hassas, ayrıca çabuk alışılıyor...
    konsol donanımları kısıtlı... aynı donanımla 5 -6 sene kaliteli oynayabilirken bu pc'de eğer ki anakartınız iyi ise 10 sene kullanım süresine rahatlıkla ulaşabiliyor hatta geçiyor bile..
    ayrıca maddi açıdan bakarsak pc daha ekonomik... bir oyuncu pc'ye 7 bin lira bayılabilir çünkü karşılığını çok iyi alır ve uzun bir süre donanıma para vyatırmak zorunda kalmaz ama konsol 3 bin liraya mal edilse bile ki ekstra donanımları saymıyorum (direksiyon ya da ikinci bir gamepad gibi) oyunları yeterince kazık içerdiği için oyuncuda karın ağrısı yapabilir... bir konsol sisteminin fiyatına ancak 10 oyun alabilirsiniz... buda bir ömür yeter mi size kalmış...! (




  • Benim orta seviye bir pc'im var ve GTA 4'ü hepsi yüksek ayarlarda 1366x768 çözünürlükte oynayabiliyorum hem de laptop olmasına rağmen ama GTA 4'ün PS3 ve Xbox360 daki ayarlarına bakın hepsi normal ayarlarda çözünürlük' te 1280x720 de oynanıyor. Kaç yıllık konsalla 2011'in pc'lerini bir mi tutuyorsunız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CAN KIRIKLARI

    Hem ps3 üm hemde pc im var ama böyle uzun oyunlar konsolda oynanır uzan rahat rahat oyna ama fps rpg pc de oynanır kısacası hangisinde oynadıgınız önemli değil önemli olan zevk almak gerisi hikaye


    Hangi dünyada yaşıyosun çok merak ediyorum ,çünkü bizim dünyamızda pc'de gamepadla uzanıp oyun oynanıyor hatta xbox360 kontrolleriyle.

    http://www.youtube.com/watch?v=dLF-F7ZCBD4

    A video showing a DealExtreme bougt product which allows you to use your wireless Xbox 360 controller on Windows 7.

    Batmandan görüntü.




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.