Şimdi Ara

600 TL altı en iyi androidli telefon ? samsung gio mu & huawei X5 mi ? ya da siz söyleyin.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, yarına telefon alacağım.
    İstadiğim özellikler;
    -androidli olsun
    -int. gezinme hızı, menü geçişleri takılmasın
    -ekranı hassas olmasın, çatlama çizilme vb olaylara karşı biraz sağlam olsun.
    -600 tlyi geçmesin.

benm gözüme takılanlar en iyi f/p açısıdından: Samsung Galaxy Gio- S5560 ya da Hueawi U8800 X5.

fikirlerinizi bekliyorum.

Teşekkürler

• x5 al
  • Gio ve x5 farketmez. İkisi de kalitelidir.
  • t20 de güzel telefon onada bakabilirsn tabi bunların arasından dersen benim tercihim gio
  • gio-p503-x5 ben gio kullanıyorum ama hepside güzel cihzlardır ama hepsinin de eksiği vardır lg de işlemci kötü x5 te marka kalitesi yok ve ekstra özellik hiç yok gio da ram biraz az ama aralardından x5 derim daha güçlü çünkü markaya önem vermiyorsan tabi
  • Galaxy Gio
  • gio alın hocam normalde x5 derdim ama gio da marka güvencesi var, görenler ' bu ne lea çin malı ' muamelesi yapmazlar koskoca samsung sonuçta.
  • gio aldım 1 saat önce bahçelievler-gold dan. 460 tl idi. teşekkürler cevaplar için.

aslında x5 deydi gönlüm ama , marka brz dha kendini kanıtlasın ondan snra yönelecem;))
  • Hayırlı olsun bilader nasıl biraz bahsedermisin bende x5 alıcaktım bulamadım samsung a yöneliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcassin

Hayırlı olsun bilader nasıl biraz bahsedermisin bende x5 alıcaktım bulamadım samsung a yöneliyorum

2 saattir kurcalıyorum telefonu. öncelikle fiziksel görüntüsü çok hoş. samsungun o asimetrik kalıpları yıkılmış, böyle minimalist simetrik bir formu var. yani elde tutmak insanın hoşuna gidiyor:)

menü geçişleri, uygulamaları çalıştırması çok hızlı. bi duraksama, takılma yok.

mesaj yazmak çok hızlı. yarım saatte acaip hızlı hale geldim:) internet dolaşımı fena değil bnm bağlantım yavaş olmasına rağmen.

radyosunu beğendim. birazdan müzik yükleyecem bakalım kulaklık, hoparlör performansı nasıl.

samsungun arayüzüne laf edilmesine rağmen, bence pratik.

şu an masanın üzerinde duruyor ve tekrardan elime almamak için zor tutuyorum. biraz hevesim geçsin :D

• bu gün teknosada kurcaladım biraz güzel telefon uygun taksite bulursam alıcam bende x5 yok çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcassin

bu gün teknosada kurcaladım biraz güzel telefon uygun taksite bulursam alıcam bende x5 yok çünkü

al al iyidir :D
  • Yeni bir konu açarak forumu kirletmek istemedim. Arkadaşla yaklaşık aynı şeyleri istediğimiz için burdan sorayım dedim. Benim istediklerim:

1- Hızlı olmalı (menü geçişleri, uygulamalar vs.)
    2- İnterneti iyi ve hızlı olmalı.
    3- Şarjı uzun süre dayanmalı.
    4- Kamerası çok önemli değil benim için ama çöp gibi de olmasın.
    5- Android gibi bir takıntım olmasa da şu an için alınabilecek en iyi işletim sistemi o diye düşünüyorum. (Hiç Android kullanmadım.)

Bu üç isteğimi karşılayacak ve 600 lirayı aşmayacak ne önerebilirsiniz? Benim bulduğum birkaç telefon var. Bunlar arasından hangisi daha iyi olur?

• Samsung Galaxy Fit S5670 (Şekli hoşuma gittiği için ilk sırada. Ama ekran çözünürlüğü biraz sorunlu gibi. Renk sayısı da 65K. Değerini hak etmiyor gibi.)
    • Huawei U8800 IDEOS X5 (Forumda herkesin övgüyle bahsettiği telefon. Bu telefon hakkında şu an iki çekincem var: Birincisi şarjı baktığım samsung ve lg telefonlara göre daha az gözüküyor. Konuşma süresi iyi olsa da bekleme süresi az geldi. İkincisi: Wi-Fi çekiminde sorun olur mu bilemiyorum. Bir yakınımın T20'sindeki Wi-Fi sorunununa (modemin dibindeyken bile 1 ya da 2 diş var) bizzat şahit olduğum için (Turkcell'in Huawei'ye yaptırdığını biliyoruz telefonları) için açıkçası biraz şüphelendim Huawei'den.)
    • LG Optimus One P500 (Bununla ilgili bir düşüncem yok.)
    • Sony Ericsson Xperia X10 Mini (Şarj süresi çok az. Ufak olması ilk başta hoşuma gittiyse de kullanışsız olacağını düşünmeye başladım.)
    • Sony Ericsson Xperia X8 (Şarj süresi X10 Mini'ye göre baya iyi. Yavaş olma ihtimalinden korkuyorum.)

Samsung'un I5500 Galaxy 5, Galaxy Mini S5570, Galaxy Gio S5660 modellerini de düşündüm ama Galaxy Fit şekil olarak hoşuma gitti. Onun yerine bunlardan birini de önerebilirsiniz. Ya da başka bir telefon önerebilirsiniz. Teşekkür ederim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekunden137 -- 16 Ağustos 2011; 13:07:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.