Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.
bu ara çok meşhur olan new world order oyun kartlarını birlikte yorumlayalaım arkadaşlar. bakalım ne çıkacak ortaya . komplo teorisi ben birkaç tane ekliyecem sizde ekleyin yorumlarınızla birlikte tabi ilk seri kartlar burda tamamına yakını var buraya tıklayın ikinci seri deluxe kartlar da burada ikinci seri tıkla örneğin bu karttan başlayalım ne anlatıyor olabilir
burdada dikkatimi çeken ise.hashem film i duyduysanız second semester belgeselinde çocuklara hristiyanlık dışı dinleri düşman olarak gösteren şişman bir kadın vardı neredeyse aynı sahne
quote:
Orijinalden alıntı: metaform81
burdada dikkatimi çeken ise.hashem film i duyduysanız second semester belgeselinde çocuklara hristiyanlık dışı dinleri düşman olarak gösteren şişman bir kadın vardı neredeyse aynı sahne
buda m. jacksonla ilgili fiğer kart . direnmek fayda vermez diyor mesaj da ve bilirsiniz ki m.jackson örgütten çıkmak için çabaladı klipler yaptı. direndi ama öldürüldü.
kimse takmamış ama bence güzel bir başlık daha önce böyle bir başlık açılmasını önermiştim. ben niye açmadım sorusuna gelince ingilizcem yeterli değil ben ingilizcesi iyi olanların kartlarda yazanları çevirebileceği bir konu düşünmüştüm. pek gönüllü olan olmadı bir sürü kart var sonuçta. aslında bu kartların hepsini incelemeliyiz. bunlar bizim için ip uçları. sadece klasik bir kaç kartı biliyoruz şimdilik. o da yok işte ikiz kuleler japonya depremi. olan kartları değil de daha meydana gelmemiş olayların kartlarını ayırt etmeliyiz. belki neler olacağı konusunda bizi aydınlatırlar. paylaştığın kartlara gelince ilkinden ve 3.sünden bir şey anlamadım. ama sonuncusu çok ilginç kendi aya çıkmalarına laf atıyorlar gibi geldi. neden böyle bir şey yapsınlar ki :S
ASUS M4A87TD/USB3 AMD 870/SB850 AM3 DDR3 1600MHz Anakart - AMD Phenom II X6 1055T 2.8GHz / 3.3GHz Turbo Core 9MB Cache İşlemci - KINGSTON 4 GB (2X 2GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL9 HYPERX - VTX HD5850 GDDR5 1GB 256Bit ATI DX11 Ekran Kartı - SAMSUNG 1TB 32MB SATA2 7200 RPM HARDDİSK - ASUS 24B1LT 24X ± DOUBLE LAYER LIGHTSCRIBE SATA DVD YAZICI - ASUS VENTO TA-M11 MidT ATX Siyah Kasa - HIGH POWER 500W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI - SAMSUNG 21.5" P2250 GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR
bende google dan çeviriyom ingilizce bende yok ama bu konuya ilgim var ondan yorumlayabiliyorum. kimse takmamış olabilir sorun değil en güzel manita desek konu başlığı uçar giderdi
Bu kartı oynayarak, üstün mahkeme herhangi bir devlet kurumunun hareketini durdurabilir. (Evet, buna Amerika dışındaki devletlerde dahildir.Sormayın.Bilmek istemezsiniz.)
bu kartta ise programlama dan bahsediliyor. ünlü insanların birçoğunun ruhunu şeytana sattığı ve zihin kontrolü altında olduğu biliniyor . bu kartta bundan bahsediliyor.linkteki videoyu izlediğinizde Ann nichole smith in haline bakınca zaten bu kart geliyor aklımıza ve britney spears ın tepkilerine bakın http://www.youtube.com/watch?v=UcDRXTk5yJA&feature=related
quote:
Orijinalden alıntı: Burakc-
SUPREME COURT - ÜSTÜN MAHKEME
Bu kartı oynayarak, üstün mahkeme herhangi bir devlet kurumunun hareketini durdurabilir. (Evet, buna Amerika dışındaki devletlerde dahildir.Sormayın.Bilmek istemezsiniz.)
Bu ne lan tüylerim ürperdi.
buradada gizli etki başlıklı kart var. nereye etki ettiği zaten resimde belli.
Bunların dışında 1990 yılında yapılan oyunda ikiz kulelere yapılmış olan saldırının, pentagona yapılmış olan saldırının kartlarıda var.Bunlar Amerikadanda üstün değişik birşey heralde.
Bu sayfada çok güzel açıklamalar var aslında.Belki çevirebilirim bunu.
Edit:
Dünyadaki herşey, ne yazıkki, neye ait olduğunu bilmediğimiz küçük şeytani bir grup tarafından kontrol edilmektedir.
Bu kartı direk illuminatin tarafından kontrol edilen kişiliğe bağlayın.O kişi şimdi bir illuminati üyesidir.Suikast veya başka bir Illuminati üyesinin direk saldırısı haricinde hiç bir şekilde yakalanamaz ya da yok edilemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakc- -- 16 Ağustos 2011; 14:04:17 >
ikiz kuleler ve pentagon kartları çok bilindik diye paylaşmadım daha çok bilinmeyenleri paylaşıp birlikte yorumlayalım istedim ama pek ilgi olmadı konu pek popüler olamadı
Orijinalden alıntı: Burakc-
Bunların dışında 1990 yılında yapılan oyunda ikiz kulelere yapılmış olan saldırının, pentagona yapılmış olan saldırının kartlarıda var.Bunlar Amerikadanda üstün değişik birşey heralde.
Bu sayfada çok güzel açıklamalar var aslında.Belki çevirebilirim bunu.
Edit:
Dünyadaki herşey, ne yazıkki, neye ait olduğunu bilmediğimiz küçük şeytani bir grup tarafından kontrol edilmektedir.
Bu kartı direk illuminatin tarafından kontrol edilen kişiliğe bağlayın.O kişi şimdi bir illuminati üyesidir.Suikast veya başka bir Illuminati üyesinin direk saldırısı haricinde hiç bir şekilde yakalanamaz ya da yok edilemez.
usta dedikleri sanırım şeytan yada örgütteki şeytanla bağlantılı en üst kişi.you tube dan müzik endüstirisi deşifre yazınca bi belgesel var 16 bölümlük orda rainman. usta yada başkumandan dedikleri aslında şeytan. bu karttada kurumsal ustalar diyor yani biçok şirketi de bu şeytana tapanlar yönetiyor
quote:
bu kartta sanırım size bi çağrışım yapar mesajı çok açık Et yiyan bakteriler.
bence burda ilaç firmalarından bahsediliyor.
her sene domuz gribi kuş gribi vb. hastalıklar çıkar ortaya ve ilaçları bir süre sonra bulunur. yapan firma ise köşeyi döner. fakat ben bu karttan bazı işlerin yolunda gitmeyeceğini ve büyük bir felaket ile karşılacağını çıkarıyorum
Kartın ismi:Barış için öldür Şiddet gruplarını yok eder,ve barış gruplarını yönetir,şu kombinasyonları gerçekleştirir: -2 şiddet yok edersen 6 barışçıl puan -3 şiddet yok edersen 5 barışçıl -4 şiddet 4 barışçıl puan -5 şiddet 3 barışçıl puan -6 şiddet 2 barışçıl puan Bu kart diğer kartlarla hiçbir şekilde kombine edilemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cago135 -- 16 Ağustos 2011; 16:45:04 >
quote:
Orijinalden alıntı: Glinz
quote:
her sene domuz gribi kuş gribi vb. hastalıklar çıkar ortaya ve ilaçları bir süre sonra bulunur. yapan firma ise köşeyi döner. fakat ben bu karttan bazı işlerin yolunda gitmeyeceğini ve büyük bir felaket ile karşılacağını çıkarıyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Glinz
quote:
gerisine sonra bakarım yorumum bu
tamda sizin cevaba uygun bir kart var aslında
evet ben tam anlamıyla bakamıyorum kartlara şuan işteyim alıntı yaptığım kartı görünce yorumu yazdım fakat bunla daha alakalı
quote:
quote:
bu videodaki gerçeklerle ilgili kartlarda var tabii..http://secretreality.org/video/HKYB89DYDG4S/Sahte-Ufo-Sald%C4%B1r%C4%B1s%C4%B1-ve-Yeni-D%C3%BCnya-D%C3%BCzeni
quote:
Orijinalden alıntı: f(x)
GERÇEKTEN İNANIYOR MUSUNUZ SİZ?ALLAH'TAN BAŞKA HİÇKİMSE GELECEĞİ BİLEMEZ...
peygamber efendimizin (s.a.v.) hadisleridemi yalan sen inanmıyormusun. zamanı belli olmasada kıyametin alametleri bellidir. hava durumunda bile geleceği ALLAHtan başkası bilemez ama yapılan tahminlerin 100 de 95 i tutar çünkü belli emareleri vardır.
quote:
peygamber efendimizin (s.a.v.) hadisleridemi yalan sen inanmıyormusun. zamanı belli olmasada kıyametin alametleri bellidir. hava durumunda bile geleceği ALLAHtan başkası bilemez ama yapılan tahminlerin 100 de 95 i tutar çünkü belli emareleri vardır.
Benim demek istediğim şudur;
-Tam tarih olarak bilemezsiniz. Yok 2012 de kıyamet kopacak v.s. gibi
-illüminati kartlarını Hz. Muhammed hazırlamadı herhalde değil mi?
quote:
quote:
quote:
Benim demek istediğim şudur;
-Tam tarih olarak bilemezsiniz. Yok 2012 de kıyamet kopacak v.s. gibi
-illüminati kartlarını Hz. Muhammed hazırlamadı herhalde değil mi?
dostum kimse 2012 de kıyamet kopacak demiyorki zaten. bu masonlar 1990 da savaş çıkardı. 2001 de ikiz kuleleri yıktı her 11 yılda bir galakside bir tur tamamlanır ve bir enerji açığa çıkar. bunlarda firavun soyu oldukları için kabala büyü ve sihir konusunda çok bilgililer.2012 tarihi ise dünyanın marduk denilen karadeliğin yanından geçecek olması ve açığa çıkan enerjinin birçok seyi değiştireceği inancındandır. hatta karadeliğin dehşetli sesinide duyacağımız söyleniyor. bu arada efendimiz (S:A:V:) deccale karşı uyarmış onun vasıflarını anlatmıştır. kıyamet için ise zamanı konusunda bilgi Rabbimin katındadır demiş. ama olacak küçük ve büyük alametler konusunda ümmetine bazı bilgiler vermiştir.
Burada kimse geleceği gördüklerine ait bir ibare koymamış ki dostum.Gelecekteki olayları gerçekleştirdiklerine ait bir ibare konmuş.Şimdi ben sana desem camdan atla.Ve sen atlasan.Bu geleceği görmek mi olur ? Hayır.Sadece gelecekte gerçekleştireceğin birşeyi emrettim yaptırdım.Onlarında yaptığı bu işte.
Bunlar geleceği bildiğini iddia etmiyorki.Büyük bir ihtimalle ya kendilerinin yapmayı veya yaptırmayı planladığı olaylardı ya da yapılacağını bildikleri olaylardı.
gerçekten korkunç fakat gerçekler ve gördüğüm her resim okuduğum her kelime tam şu anı ve hayatımızı anlatıyor resmen.gerçektende yaşanacaklar çok değişik...
Illüminati, masonlar, şeytan, 11 eylül... Ah yine mi? Hangi şeytan? Hangi örgüt? Eğer ki, bazı yazarların, Google'den aratıp buldukları bilgiler ile yazdıkları kitaplardan yürütülüp, sistemleştirilen tüm o şeyleri diyorsanız, evet gerçekten birileri birilerini iyi uyutuyor. İnsanların dini ve vatani duygularını sömürmenin en güzel yollardan biri sanırım artık bu. Onca olan şeyi örgüte ya da örgütlere yükle, efsaneler üret ardına binler göz yaşları ile takılsın. Ne de güzel sahtekarlık! Hayal güçleri, algıları, dikdörtgen, dört köşeli ekranda gördüklerinden ileri gidemeyen bir neslin yeni günah keçileri. Bu örgütlerin modası geçince ne gelecek biliyor musunuz? Dünya dışılar. Kertenkele, kh,yoğunluk diyeyim zamanı gelince -ki o da geldi ama şu illüminati ve masonlar kadar popüler değil- karşınıza çıkarsa şaşırmayın. Evet böyle örgütler kadim zamanlardan beri olagelmiştir. Pek çok adla ve farklı tradisyonlardan. Ama hiçbiri sizin tanımladığınız amaçlar güdecek kadar küçük hayallere sahip değillerdi. Orta Doğu'da, Avrupa'da, falanca yerde, falanca dinin,ırkın ya da sistemin hüküm süreceği bir düzen kurma düşüncesine sahip olsaydı bu örgütler emin olun ki çok önceden yaparlardı. Örgüt diyorum ama bunu PKK, Halk Kurtuluş Orduları gibi örgütlerle karıştırmayın. Karıştıran olmaz herhalde ? Pek çok yerde benzer amaçlarla anılan bu oluşumlar, okült,ezoterik ve majikal örgütlerdir. Bu örgütlerin tarihini ve felsefelerini anlayabilmeniz adına tüm simya tarihi, okultizm ve maji tarihini araştırmanız gerekir. Ve hatta tarot kartlarını farklı bir biçimde yorumlama işine bile girişebilirsiniz. Tüm bunları yapamam diyorsanız, inanabilirsiniz masallara. Sorgulamayan bir beyin, pil yerine kullanılmaya layıktır.( Bknz : Tanrılar ve pilleri. Evet tüm bunlar da teoriler arasında yer alacak felaket tellallarının...) Neyse, tartışma çıkarmak için yorum yazmıyorum. Ancak 40-50 sene sonra Tevrat, İncil ve de Kuran-ı Kerim sembolik anlatımlarla dolu, mesajını ulaştırması gereken yerlere ulaştırıp, işlevselliği yok olmuş metinlerdir diye teoriler çıkarsa ve en çok satan kitaplar listesindeki kitapların satır aralarında dahi bu teoriyi doğrularcasına bölümlere rastlarsanız tüm o kitapları okumadan, adı geçen toplumları ve tarihlerini, peygamberlerini araştırmadan kabul ederseniz siz bu durumda ne olmuş olursunuz? Sevgiler.
Ne Kapıda Şeytan Kötülük adına Ne Melekler Sondaki Başlangıçta Hakikat Aramasını bilen Gözlerin hasretiyle Bir olan canlarda...
Demiştir, bir iblis-tapar, yahudi devleti kurmaya çalışan Yehova fanatiği bir satanist örgütün, kan görmeye dayanamayan ama ritüellerde kan içen üstadı (!)
Duvarlar, platonlar, güller, şovalyeler, simyager bilim insanları...
Tekrar sevgiler.
bu ara çok meşhur olan new world order oyun kartlarını birlikte yorumlayalaım arkadaşlar. bakalım ne çıkacak ortaya . komplo teorisi ben birkaç tane ekliyecem sizde ekleyin yorumlarınızla birlikte tabi örneğin bu karttan başlayalım ne anlatıyor olabilir
quote:
Hocam bunlar olacak doğa olaylarını bilmiyorlar ki.Adamlar sadece yapacaklarını sylemiş ikiz kuleler olayı zaten planlıyı 9/11/2001 9 11 nedir?satanistlerde 11 makam vardır 9. makam büyücü 10.Allah(Haşa) 11.luciferdir.Şimdi eger 9 dan direk 11 e geçersen lucifer makamına erişmişsindir yani büyük bir ritüel gerektirir bu.Bu insanlar eski mısır tanrısı olarak geçen horusa tapmaktadır.Horus bir tanrıyla savaşıp tek gözünü kaybetmiştir.ve daha sonra göğe yükselerek güneş olmuştur.Deccalinde bu olduguna yani horusun dunyaya tekrar gelceğine inanırlar.Güneş de 11 yılda bir tam turunu tamamlar şimdi sıra 2012 de görüceksiniz 2012 de büyük bir felaket yaşanacak kıyamet mi onu sadece Allah bilir.
Ayrıca ABD de acil numarasının da 911 olması burdan geldiği ayrı bir teoridir.Yani Allahtan değil(Haşa) bizden yardım istiyorsunuz gibisinden
NOT.1990 da ABD başkanı parlementoda yeni dünya düzenini açıklamıştı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıradan deterjan -- 17 Ağustos 2011; 5:47:31 >
Aynı şekilde hz.isanında figürü var.
daha yakından bakalım mı ?
Bence ki masonların ortaçağdan beri en büyük hedefleridir.Bu satanistler vatiknı ele geçirdi ve figürlerini kiliselere yerleştirdi.Ki ulaşmak isteyen arkadaş varsa daha bir sürü böyle kilise var.Vatikan dhi bu işaret var
Bu benim uydurduğum bir şey değil bilinen çoğu yazarın yazdığı hatta kendisin bile inkar etmediği bir fotoğraftır.Sizce illüminati ile nazilerin işaretinin kuru kafa ve çapraz iki kemik olması normal mi?
peki ya günümüzde filmlerde hatta moda da bu işaretin trend olması?
sizce hala tesadüf mü? siz w.bushun kendi zrkası ve kabiliyeti sayesinde mi başkan oldu zannediyorsunuz?
george w. bush
hala mı tesadüf?
ve satanizmin işareti
ve gençlerimiz...
Artık bir şeyleri farketmenin zamanı gelmedi mi?
NOT:Arkadaşlar 3 resmim gözükmemektedir.Biri kuru kafa kemilki tshirt diğeri karayip korsanlarının logosu bu küçük ss denilen ise şuanki papanın 10-12 yaşlarındaki ss subay kıyafeti ile pozu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıradan deterjan -- 17 Ağustos 2011; 13:50:17 >
Deterjan güzel yerlere değinmişsin.Her şeyin birbiriyle bağlantısı olma olasılığı yüksek.Papa'dan obama'ya yüksek devlet yönetiminde bulunan ya da dini lider olarak görülen otorilere sahip kişilerin aynı hareketi yapması tesadüf veya başka bişey oldugunu düşünmüyorum.Çünkü;bunu yapan insanların büyük kitlelere hitap etmeside tesadüf değildir.Yani;işin içinde iş var gerçekten.
quote:
Orijinalden alıntı: sıradan deterjan
quote:
bu ara çok meşhur olan new world order oyun kartlarını birlikte yorumlayalaım arkadaşlar. bakalım ne çıkacak ortaya . komplo teorisi ben birkaç tane ekliyecem sizde ekleyin yorumlarınızla birlikte tabi örneğin bu karttan başlayalım ne anlatıyor olabilir
iyi tespit çok benziyo ama kart başlığı siyah halkı soluklaştırmak yada beyazlatmak. burdada benim aklıma michael jackson örneği geliyor. hastalığın adı aklımda değil ama bir tüe deri hastalığı vardı m. jackson da ve babası ona bir tür kalıtımsal hastalık demişti ancak diğer kardeşlerinde bariz bi hastalık görünemedi. michael ın babasına kadar sirayet eden bu örgüt aslında zenci olduğu için jackson ı aralarına almak istememiş ve ondan vazgeçmek yerine onu beyazlatacak kadar sapkın ve güçlü olan illüminatiyi hatırlatan bir kart bu bana.
Bence ki masonların ortaçağdan beri en büyük hedefleridir.Bu satanistler vatiknı ele geçirdi ve figürlerini kiliselere yerleştirdi.Ki ulaşmak isteyen arkadaş varsa daha bir sürü böyle kilise var.Vatikan dhi bu işaret var
Bu benim uydurduğum bir şey değil bilinen çoğu yazarın yazdığı hatta kendisin bile inkar etmediği bir fotoğraftır.Sizce illüminati ile nazilerin işaretinin kuru kafa ve çapraz iki kemik olması normal mi?
sizce hala tesadüf mü? siz w.bushun kendi zrkası ve kabiliyeti sayesinde mi başkan oldu zannediyorsunuz?
george w. bush
hala mı tesadüf?
ve satanizmin işareti
ve gençlerimiz...
NOT:Arkadaşlar 3 resmim gözükmemektedir.Biri kuru kafa kemilki tshirt diğeri karayip korsanlarının logosu bu küçük ss denilen ise şuanki papanın 10-12 yaşlarındaki ss subay kıyafeti ile pozu
bu da milyonların hayran kaldığı c. ronaldo dipnot bende messimi ronaldo mu deseler ronaldo diyenlerdim.
Dünyada bu kadar büyük, güçlü ve gizli bir örgüt var ve bunların tüm verilerine siz sıradan insanlar bu kadar kolay ulaşabiliyor? Heavy Metal işaretinden sonra konuya sadece güldüm, diyecek pek bir şey yok.
quote:
Orijinalden alıntı: TRojka
Dünyada bu kadar büyük, güçlü ve gizli bir örgüt var ve bunların tüm verilerine siz sıradan insanlar bu kadar kolay ulaşabiliyor? Heavy Metal işaretinden sonra konuya sadece güldüm, diyecek pek bir şey yok.
Onların yapmak istediğide bu zaten akıllı çocuk.Saklanmak değil,kendilerini gösterek,orada olduklarını düşündürerek büyük kitleleri yönetmek.Yoksa merak etme senden benden daha iyi gizlenmeyi biliyorlar.
quote:
george w. bush
hala mı tesadüf?
ve satanizmin işareti
ve gençlerimiz...
quote:
george w. bush
hala mı tesadüf?
ve satanizmin işareti
ve gençlerimiz...
Bu mesajı gördükten sonra konuyla alakalı düşüncelerimi yazmaktan vazgeçtim.
Konu geleceği görme ile alakalı değildir, önceden planlanmış olayları tahmin etmekle alakalıdır. Paranoyakça düşünürsek birilerinin elinde deprem meydana getirebilecek bir teknoloji var galiba. gibi falan...
Tüm kartların isimleri, isimlerden tek tek bulunabilir.
American Autoduel Association Anti-Nuclear Activists Antiwar Activists Assassination Big Media Blank cards (3) Blank Illuminati card Boy Sprouts Bribery C.I.A. California CFL-AIO Chinese Campaign Donors Clone Arrangers Comic Books Computer Espionage Congressional Wives Convenience Stores Copy Shops Cycle Gangs Deep Agent Democrats Eco-Guerrillas Empty Vee Evil Geniuses For a Better Tomorrow F.B.I. Fast Food Chains Federal Reserve Feminists Fiendish Fluoridators Flat Earthers Fnord Motor Company Fraternal Orders Girlie Magazines Goldfish Fanciers Gun Lobby Hackers Health Food Stores Hollywood I.R.S. Intellectuals Interference (2) International Cocaine Smugglers International Communist Conspiracy Junk Mail KGB KKK L-4 Society Libertarians Loan Sharks Local Police Departments Madison Avenue Market Manipulation Media Campaign Militia Moonies Moral Minority Morticians Multinational Oil Companies Murphy's Law Nephews of God New York Nuclear Power Companies Orbital Mind Control Lasers Parent/Teacher Agglomeration Pentagon Phone Phreaks Post Office Professional Sports Psychiatrists Punk Rockers Recyclers Republicans Robot Sea Monsters S.M.O.F. Science Fiction Fans Secrets Man Was Not Meant to Know Semiconscious Liberation Army Senate Investigating Committee Slush Fund Society for Creative Anarchism South American Nazis Survivalists Swiss Bank Account Tabloids Texas The Bavarian Illuminati The Bermuda Triangle The Discordian Society The Gnomes of Zurich The Mafia The Men in Black The Network The Phone Company The Servants of Cthulhu The Society of Assassins The UFOs The United Nations Tobacco & Liquor Companies Trekkies Triliberal Commission TV Preachers Underground Newspapers Video Games Whispering Campaign White Collar Crime Yuppies
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birolayd -- 20 Ağustos 2011; 14:15:32 >
quote:
Orijinalden alıntı: birolayd
Konu geleceği görme ile alakalı değildir, önceden planlanmış olayları tahmin etmekle alakalıdır. Paranoyakça düşünürsek birilerinin elinde deprem meydana getirebilecek bir teknoloji var galiba. gibi falan...
Tüm kartların isimleri, isimlerden tek tek bulunabilir.
American Autoduel Association Anti-Nuclear Activists Antiwar Activists Assassination Big Media Blank cards (3) Blank Illuminati card Boy Sprouts Bribery C.I.A. California CFL-AIO Chinese Campaign Donors Clone Arrangers Comic Books Computer Espionage Congressional Wives Convenience Stores Copy Shops Cycle Gangs Deep Agent Democrats Eco-Guerrillas Empty Vee Evil Geniuses For a Better Tomorrow F.B.I. Fast Food Chains Federal Reserve Feminists Fiendish Fluoridators Flat Earthers Fnord Motor Company Fraternal Orders Girlie Magazines Goldfish Fanciers Gun Lobby Hackers Health Food Stores Hollywood I.R.S. Intellectuals Interference (2) International Cocaine Smugglers International Communist Conspiracy Junk Mail KGB KKK L-4 Society Libertarians Loan Sharks Local Police Departments Madison Avenue Market Manipulation Media Campaign Militia Moonies Moral Minority Morticians Multinational Oil Companies Murphy's Law Nephews of God New York Nuclear Power Companies Orbital Mind Control Lasers Parent/Teacher Agglomeration Pentagon Phone Phreaks Post Office Professional Sports Psychiatrists Punk Rockers Recyclers Republicans Robot Sea Monsters S.M.O.F. Science Fiction Fans Secrets Man Was Not Meant to Know Semiconscious Liberation Army Senate Investigating Committee Slush Fund Society for Creative Anarchism South American Nazis Survivalists Swiss Bank Account Tabloids Texas The Bavarian Illuminati The Bermuda Triangle The Discordian Society The Gnomes of Zurich The Mafia The Men in Black The Network The Phone Company The Servants of Cthulhu The Society of Assassins The UFOs The United Nations Tobacco & Liquor Companies Trekkies Triliberal Commission TV Preachers Underground Newspapers Video Games Whispering Campaign White Collar Crime Yuppies
bu listedeki kartlar sanırım oyunun deluxe olan versiyonu olmalı çünkü çok daha fazla kart var 450 civarında