Şimdi Ara

Facebook'tan Google+ Games'e cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook'tan Google+ Games'e cevap






    Google+’ın yeni oyun platformunun testlerine başladığını duyurduğumuz saatlerde Facebook’da oyun oynayanlar tasarımın biraz değiştiğini farketmişlerdir. Facebook, Google+’a cevap vermekte yine gecikmedi ve birkaç önemli yeniliği oyunlarına ekledi.




    Yeniliklerden ilki Game Ticker adında sağ tarafa yerleşen ve arkadaşların oyun aktivitelerini gösteren bir oyun hikayeleri kolonu. Kolon tam olarak sohbet penceresinin olduğu yerde ortaya çıkıyor. Arkadaşların ne kadar süredir oyunda olduğu, başarıları ve yüksek skorları bu hikayelerden takip edilebiliyor. 




    Bir hikayeye tıklandığında kullanıcı direkt olarak ilgili oyuna yönlendiriliyor. Haber beslemelerinde olduğu gibi Game Ticker da kullanıcının hangi hikayelerin görünüp hangilerinin görünmeyeceğini ayarlayabildiği bir menü sunuyor. 




    Diğer bir yenilik oyunlar için sunulan genişletilmiş ekran modu. Oyuncular daha geniş bir ekran içinde ekinlerini biçip düşmanlarına saldırabiliyor. Bu daha büyük bir görüş açısı sunuyor. Simgeler ve bildirimler birbirine karışmıyor. Ayrıca bazı oyunlarda eksik olan fare tekerleğiyle zoom yapma özelliği de tamamlanmış.




    Facebook oyun platformunun sunduğu son yenilik ise sadece oyunları değil uygulamaları da sık kullanılanlar arasına almaya imkan tanıyor. Böylece haber kaynağından kolaylıkla ulaşılabiliyor.




    Google ile Facebook’un sosyal ağları arasındaki rekabet daha yoğun bir biçimde yaşanmaya devam ediyor. Her iki firma da yenilikleri çok hızlı biçimde uygulamaya koyuyor. Bundan en karlı çıkan da yine sosyal ağ kullanıcıları oluyor. 








  • çok gereksiz oyunlara bir yenisi daha eklendi demek
  • Google+ çıktığından beri Facebook yeniliklere yenilik katıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

    Google+ çıktığından beri Facebook yeniliklere yenilik katıyor


    Demek ki bir rakip lazımmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eagle Claw

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bl00dyHellGoogle+ çıktığından beri Facebook yeniliklere yenilik katıyor
    Demek ki bir rakip lazımmış.


    Onla bir alakası yok aslında. Facebook yapacağı yeniliklerin çok üstünde duruyordu ve bu güne kadar yapılan büyük-küçük bütün değişiklikler ufak bir yadırgamadan sonra kabulleniyordu. Ancak Google+ çıktığından beri yeni fikirlerini sanıyorum ki çok fazla test etmeden çabucak sunuyorlar. Skype eklentisi kabul görmedi, yeni chat ekranı kabul görmedi. Bakalım Game Ticker ne katıcak?




  • Google+ facebooka rakip olamaz diyen arkadaşlara gelsin bu haberler.G+ çıktığından beri yeniliklerini hızlandırdı.Bunlar zaten yapılıyor G+ la ne alakası var diyenlerde gözünü açsın biraz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

    Google+ çıktığından beri Facebook yeniliklere yenilik katıyor


    Cidden bir kullanıcıların iyiliği için hiçbir firma yada site tekel olmayacakmış.Google+ çıkmasa facebook son 1 aydır yaptığı gelişimleri belki 3-4 yıl içinde yapacaktı.
  • kopyacı facebook her zaman olduğu gibi iş başında. google'ın çöplerini toplamaya devam et bakalım nereye kadar.
  • oyun da önemli ama farmville gibi oyunların yerine eğer google strateji türü ya da daha anlamlı oyunlar getirirse üye kazanması bence daha kolay olur.
  • Oyunlara yenilik yaptıkça daha fazla oyun isteği geliyor . Birilerinin G+'a dur demesi lazım, gittikçe fenalık geliyor .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0d -- 13 Ağustos 2011; 5:15:12 >
  • Oyunlar düğmesi bu gün görünür oldu bende. Gerçekten iyi iş çıkarmış Google
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.