Şimdi Ara

Telefon Özellikli iPad 3G+Wifi 64GB Tertemiz 950 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cihazın yazılımı ios 4.3.3 tür, redsn0w ile jailbreak yapılmıştır, bu işlem ile cihaz telefon özellği kazanmıştır, yani içine simkartınızı takıp telefon görüşmesi yapıp arkadaşlarınızlar mesajlaşabilirsiniz, yine jb in bir artısı olarak appstore ücretli bulunan uygulamaları ücretsiz indirip dilediğinizce oynama hakkına sahipsiniz,limitsiz dolar hesabınız olduğunu düşünün, cihaz avustralya robina town centre alışveriş merkezindeki Apple store dan alınmıştır. faturası benim adıma düzenlenmiştir, evde kullanılmıştır, sıfır ayarında cihazdır. cihazı görünce sıfırdan farksız olduğunu anlayacaksınız. dışında avustralya piyasa değeri 49 avustralya doları olan orjinal apple koruma kılıfı vardır. kılıfıda cihazla beraber vereceğim,pasaport kaydı benim adıma yapılmıştır. ekranında koruyucu jelatini bulunmaktadır. apple macbook air alacağım için satıyorum iletişim için 05394925625 pazarlıksız 950 lira istiyorum. tertemiz cihaz zaten, macbook air ve htc sensation samsung galaxys2 ile takas düşünebilirm

telefon özelliği ile ilgili video:http://www.youtube.com/watch?v=-36qTeAdDMI
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmedKaymakcı -- 15 Ağustos 2011; 17:10:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat cok iyi ,umarim satarsiniz. İpad 2 aklima girmeseydi kesin almistim. Hayirli satislar.
  • Ahmet kardeşim hayırlı satışlar cihaz güzel fiyat güzel satıcı güzel
  • pm
  • casberg nickli arkadaşımıza satılmıştır,teşekkürler

• Alasim vardi ya neyse ya ben 3g ipad alsam nasi oluyo bu telefon isi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

Alasim vardi ya neyse ya ben 3g ipad alsam nasi oluyo bu telefon isi?

Abi sana pm atmistim gelmedimi

abi jailbreak ile yapılıyor işlem, iphoneislam reposundan phoneitipad programını indiriyorsun, ardından kredi kart bilgilerini verip 20 dolarlık bağış yapıyprsun ardından cihazı reboot ediyorsun ve ekrana telefon ve mesajlar diye 2 simge geliyor, aynı iphonedaki gibi. ardından data hattı olmayan yani ses transferine açık bir hat ile arama yapıp mesajlaşabiliyrosun, şu anda 2 eksiği var bi mms alıp gönderemiyorsun o çok büyük bi eksik değil ancak diğeri büyük bir eksikli bt kulaklık desteği yok, youtubeda phoneitipad ile ilgili birçok video var abi,incelemek istersne aklında bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPAD 5.NESİL 32GB WİFİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

abi jailbreak ile yapılıyor işlem, iphoneislam reposundan phoneitipad programını indiriyorsun, ardından kredi kart bilgilerini verip 20 dolarlık bağış yapıyprsun ardından cihazı reboot ediyorsun ve ekrana telefon ve mesajlar diye 2 simge geliyor, aynı iphonedaki gibi. ardından data hattı olmayan yani ses transferine açık bir hat ile arama yapıp mesajlaşabiliyrosun, şu anda 2 eksiği var bi mms alıp gönderemiyorsun o çok büyük bi eksik değil ancak diğeri büyük bir eksikli bt kulaklık desteği yok, youtubeda phoneitipad ile ilgili birçok video var abi,incelemek istersne aklında bulunsun

Geldi Ahmet kardeşim Allah razı olsun güzel paylaşım öyle yada böyle 20 dolar veriyorsun ama öyle mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Geldi Ahmet kardeşim Allah razı olsun güzel paylaşım öyle yada böyle 20 dolar veriyorsun ama öyle mi?

O Allahin emri abi,kaçışı yok,Allahtan dolar düşükken vermiştim o parayı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.