Şimdi Ara

Ücretsiz VPN Sınırlı Sayıda (Sansüre direk çözüm) YENİ ÜYELİK LİMİT 1028 / 5000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
193
Cevap
13
Favori
31.646
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://swupdate.openvpn.net/community/releases/openvpn-2.2.1-install.exe

Yukarıdaki adresten OpenVpn programını indirip, kuruyoruz.
    Kurduktan sonra http://real-vpn.com/ adresinden kullanıcı adı ve mail girip hesap alıyoruz.
    Aldığımız hesapta, mailimize Configuration dosyaları ve giriş bilgileri gelecek.
    Bu Configuration dosyalarını yüklemiş olduğumuz OpenVPN programını aşağıda yazdığım klasörlere atıyoruz.

C:\Program Files\OpenVPN\config ( Windows XP )

C:\Programs\OpenVPN\config ( Windows Vista / 7)

Sonra masaüstümüzde çıkan OpenVPN GUI simgesine tıklayarak programı açıyoruz. Program sağ alt tarafta simge olarak çıkıyo. Bu simgeye sağ tıklayıp herhangi bi server seçerek connect diyoruz. Giriş bilgilerimizi yazdıktan sonra hunharca fütürsuzca sansürsüzce nette dolaşıyoruz.

NOT: An itibariyle yeni üyeliklerle çalışıyor.

Güncelleme :
    Users limit: 1028 / 5000.

quote:

Orijinalden alıntı: Manyak52

Windows 7 icin sirayla sunlari yapin:

1.
    2.
    3.

4.
    5.
    6.

7.
    8.
    9.

10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkAkgn -- 18 Ağustos 2011; 20:29:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brkAkgn

http://swupdate.openvpn.net/community/releases/openvpn-2.2.1-install.exe

Yukarıdaki adresten OpenVpn programını indirip, kuruyoruz.
    Kurduktan sonra http://real-vpn.com/ adresinden kullanıcı adı ve mail girip hesap alıyoruz.
    Aldığımız hesapta, mailimize Configuration dosyaları ve giriş bilgileri gelecek.
    Bu Configuration dosyalarını yüklemiş olduğumuz OpenVPN programını aşağıda yazdığım klasörlere atıyoruz.

C:\Program Files\OpenVPN\config ( Windows XP )

C:\Programs\OpenVPN\config ( Windows Vista / 7)

Sonra masaüstümüzde çıkan OpenVPN GUI simgesine tıklayarak programı açıyoruz. Program sağ alt tarafta simge olarak çıkıyo. Bu simgeye sağ tıklayıp herhangi bi server seçerek connect diyoruz. Giriş bilgilerimizi yazdıktan sonra hunharca fütürsuzca sansürsüzce nette dolaşıyoruz.

NOT: An itibariyle 8060 / 10000 kullanıcı sayısı limiti vardır bitmeden birer hesap alın. Şuanda ücretsiz.

kıymetini kimse bilmemis ama muthis paylasim. tesekkurler

ipad ve iphone kullanıcıları GuizmoOpenVPN client ile çok keyifli zamanlar gecirebilirsiniz... ;)

• yazdıklarının hepsini yaptım bağlandı ama hala meta cafeye girdiğimde yasaklı çıkıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: buldozer85

yazdıklarının hepsini yaptım bağlandı ama hala meta cafeye girdiğimde yasaklı çıkıyo

tarayıcını kapatıp aç program bağlandıkdan sonra.

hız 1.2 mbit / 0.6 mbit şeklinde çıktı bende, ping güzel pek bir artış olmadı normal haline göre. bakalım ne kadar süre kullanılabilecek.
  • teşekkürler,
  • yok bende olmadı kapatıp açtım felan ama fayda etmedi
  • aynen yaptım meta cafe direk açıldı, hesabı kaptım iyi oldu, bu hesapla aynı anda birden fazla bilgisayarda açabilirmiyiz? bir de yasaklı sitelere girmek sorun açar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunun ultrasurf' ten bir farkı var mı?

ultrasurf de gayet başarılı..

bu arada metacafe' de ne var bu kadar tutulan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TWiST_oF_FaCe -- 11 Ağustos 2011; 22:54:02 >
  • dns le açılıyo herşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buldozer85

yazdıklarının hepsini yaptım bağlandı ama hala meta cafeye girdiğimde yasaklı çıkıyo

DNS ayarı

yukarıdaki adrese girip dediklerini aynen yaparsanız, vpn kullanmadan direk dns ile metacafe ve birçok siteye zaten giriş yapabiliyorsunuz. ama vpn ile ip ban yemiş birçok siteye giriş mümkün.
  • bu programla erişime yasaklanmış sitelere girilebiliyor anladığım kadarıyla.Meta Cafe'ye bağlandım,fazla işime yarayacağını sanmıyorum ama denemekte yarar var
  • Teşekkürler.
    Mesajım bulunsun
  • İş yerindeki kısıtlamalar için ideal sanırım. İş yerinde öyle dns girerek falan atlatamıyorsunuz kısıtlamaları.
  • teşekkürler. gerçekten işe yarıyor
  • Teşekkürler, işimize çok yarayacak. Peki program sürekli aktif mi? Yoksa biz çalıştırdıktan sonra mı devreye giriyor?
  • hangi ülke vpn idir bu.

us uk veya hangisi..?

metacafe yi de birisi anlatsa keşke :)
  • cepnette işe yararmı 3g modem ile bağlanıyorum
  • google dns kullanıyorum 8.8.8.8 8.8.4.4 ne farkı var bunla onun ? özet geçermisiniz. pek anlamıyorum.
  • 3Mbit internet bağlantımda bu sonucu aldım. Güzel bence. Ayrıca Windows 7'de program kurmadan da yapabiliyorsunuz, Ağ Merkezinden.

• Teşekkürler güzel oldu bu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.