Şimdi Ara

Vladimir Rehberi (Hem Ap Hem Ad Hem Tank) (Mübarek Üçlü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
4
Favori
37.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar gençler. Size bu yazımda Vladimir'den bahsedeceğim. Rusya başkanı olan Vladimir değil, League Of Legends Şampiyonu olan Vladimir. Orasını karıştırmayın.

İlk öncelikle skilllerden başlayalım.

Crimson Pact (Rusya tarafından Natoya karşı kurulmuş bir askeri Pakt ehehe) : Her 40 health, Vladimir'e 1 AP veriyor ve her 1 Ap Vladimir'e 1.8 health veriyor. (Kendi kendine stacklenemez. Yani 40 can geldi 1 ap bonus geldi ya, o gelen 1 ap bonustan tekrar 1.8 health gelmiyor)

Transfusion : Vladimir, belirlenen hedefin yaşam gücünü emer. Düşmana magic damage vurur ve kendine can çeker. En kullanışlı skillimizdir. (Oranları ezbere bilmiyorum şuan oyunda da değilim, eğer oranların en son halini güncel bir şekilde bulabileceğim bir yer varsa ekleyebilirim)

Sanguine Pool : Vladimir, 2 saniyeliğine duman olur ve düşmanlar onu seçemez ve ona saldıramaz. Duman olduğu sürece bir düşmanın üzerinde olursa onu yavaşlatır ve Magic Damage vurur. Kaçış ve kovalamada mükemmel bir skillimizdir. Bu skill sayesinde rahatlıkla turret dive yapabiliriz. Bu skill yüzünden Vlad'ıma op diyenler var, ama bence op değil. O an için sahip olduğun canın %20sini kullanır.

Tides of Blood : Vladimir, çevresindeki düşmanlara yarasalarını gönderir ve magic damage yapar. 4 kere stacklenir. Stacklendiği sürece kullacanağı can oranı azalır, yaptığı damage artar, healing ve health regeneration'u artar.

Hemoplague (Ulti) : Karşıdaki adam Quicksilver Sash alınca işe yaramayan ultimiz bu oluyor işte. Vladimir, yere içtiği kanların bir kısmını atar ve attığında bu kana bulanan düşmanların çevresinde 5 saniye boyunca kanlı ışık yanıp söner. Bu 5 saniye içerisinde düşmanlar daha fazla damage alırlar. 5 saniye sonunda düşmanlara fena sayılmayacak bir damage vurur. Tabi bu skilli kullanınca o an için sahip olduğun canın %15'ini kullanır.

Skill sıralamasına gelince ilk önce Q skillini fulleyeceğiz. Bu bizim en iyi skillimizdir.

Şu şekilde verin skillere Q-W-Q-E-Q-R-Q-E-Q..

Q fulledikten sonra E'yi fullüyoruz zaten. Bu da iyi damage vuruyor çünkü. Aman ha E'yi fulleyeceğim diye Ulti(R)'yi fullemeyi unutmayın.

İtemlere gelince.

Başlangıç itemimiz Doran'ın Yüzüğü.
    Bu tek yüzüğü ele geçiren ve onu takan muazzam bir güce sahip oluyor ehehe.

Neden Doran's Ring?

Çünkü, 100 Health veriyor. 15 Ability Power veriyor. Sizin pasifinizden dolayı bu sizin için mükemmel bir başlangıç itemi. Mana regeni aldırmayın, oyunda gören bazı nooblar diyecekler ki OMG NOOB OMG NOOB VLAD WITH MANA REGEN OMG NOOB, aldırmayın o rusları.

7 level'e kadar dikkatli oynayın ve farm yapın. Minionları kaçırmamaya çalışın. (Mid ya da Solo Top oynayın, iyi bir arkadaşınız varsa Lane de gidebilirsiniz. Vlad Lane OP)

7 level olunca adamı harraslayın, kill alabiliyorsanız alın. Eğer kill alamadınız ve o b çektiyse siz de b çekin. Paranız yetiyorsa şu itemleri alın:

bot ve kitap (lord of the rings serisinden bir şey alırsanız doran's ring'in özellikleri %500 artıyor)
    Paranız yetmiyorsa ikisine, ilk önce botu alın kitabı sonra alırsınız.

İşte adamı harraslamaya ve farm yapmaya devam edin. Bundan sonrasında pek ayrıntıya girmeyeceğim. Early İtemlerimiz şunlar:

Bu kadar itemi nasıl alacağım. Rahat alırsınız aldığınız killer sayesinde, Vlad op.

Mid İtemlerimiz:

Late İtemimiz:

Karşıdaki düşmana göre alternatif olarak alabileceğimiz itemler:

(Baktınız adamlar noob ve daha dk 11 filan ilk bunu çıkın)
    (Hem CD Hem AP isterseniz süper bir item. Mavi buffla beraber %40 CD oluyor, bu da Q'yu 2.4 saniyede kullanabileceğiniz demek.)
    (Öküz gibi kasmış ad carry varsa bu itemi mutlaka alın.)
    (Late Game'de duruma göre bu da alınabilir.)

Runeler:

Büyükleri 26 Healthlik runelerden 3 tane ya da 5 ability powerlık olan runelerden 3 tane alabilirsiniz.
    Kırmızıları 0.95 magic pentlik olanlardan 9 tane alın.
    Sarılar health per level ya da ap per level olanlardan 9 tane alın.
    Maviler, Ap per level olanlardan 9 tane.

Sıkıldım ya ekleyecek bir şeyim olursa sonra eklerim bu günlük bu kadar yarın aynı saatte aynı dakikada aynı saniyede görüşmek üzere.

• fail gördüm fail pool skili 2 saniyeline duman olur ne lan :D kana dönüsür veya kan havuzu olur yazarsan daha iyi olur.

Edit:daron ring icin omg noob wtf leave plss lose this game dicem onun yerine 20 ap veren kitapla baslaman veya direk hp regen itemiyle baslaman cok cok cok daha iyi bi seşim ve orda morella kasın demissin oda mana regen veren bi item ve gereksiz onun yerine cok daha iyi itemler cıkılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healheal -- 11 Ağustos 2011; 17:47:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

fail gördüm fail pool skili 2 saniyeline duman olur ne lan :D kana dönüsür veya kan havuzu olur yazarsan daha iyi olur.

Duman oluyo kardeşim kan havada gider mi saçmalığa bak? Hiç mi vampir filmi seyretmedin?
  • sen harbi uçmussun dostum vladimir yerde gidio kan olup uçmuo nasıl bi effect varsa sende anlamadım ama.

Edit: ve yeni gördüm cdr kasmanın peşindeysen neden botun magic pen nasıl bişiysen ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healheal -- 11 Ağustos 2011; 17:50:56 >
  • quote:

Edit:daron ring icin omg noob wtf leave plss lose this game dicem onun yerine 20 ap veren kitapla baslaman veya direk hp regen itemiyle baslaman cok cok cok daha iyi bi seşim ve orda morella kasın demissin oda mana regen veren bi item ve gereksiz onun yerine cok daha iyi itemler cıkılabilir

Doran's Ring ile başla görürsün.

Morello'yu kasın demedim alternatif olarak kasabilirsiniz dedim nerenle okuyorsun yahu?
  • quote:

sen harbi uçmussun dostum vladimir yerde gidio kan olup uçmuo nasıl bi effect varsa sende anlamadım ama.

Senin bilgisayarın eski iyi göstermiyordur grafikleri.
  • senın pcn debi sorun var bi kere skilin resmine bak ya görme özürlümüsün anlamadımki 2. alternatif oalrak da morella kasabilirsin demişsin tamam ama yinede kasın demişsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi ağır tank
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

senın pcn debi sorun var bi kere skilin resmine bak ya görme özürlümüsün anlamadımki 2. alternatif oalrak da morella kasabilirsin demişsin tamam ama yinede kasın demişsin.

Gel Vlad vs Vlad atalım kim daha iyi ben bu dediğim itemleri kasacam sen ne istersen kas.

Ayrıca skillin resmi beni enterese etmez oyun içinde duman mı oluyor, evet. Daha da gelme benim konuma. Ananı da al git.

Denemeden yorum yapıp sinirlendirmeyin insanı!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltaninsapi -- 11 Ağustos 2011; 17:55:32 >
  • Evet,vladimir poolda uçuyor
  • :D bak 1v1 demişsin simdi takım oyunudur falan filan bişiysel gevelicem hiç gerek yok ve plague veba demktir homoplague yani vladın ultisi içtiği kanları atmaz ortaya veba atar bide tides of blood skili etrafa yarasa atmaz kan atar bunları söylim dedim :D

Edit:Nasıl bi pc kullanıosan markasını söyle bizde alak uçak biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healheal -- 11 Ağustos 2011; 18:02:18 >
  • Ve ayrıca şunu söyleyeyim, Doran's Ringle başlanmazmış peh peh. Aşın kendinizi, çıkın kalıplarınızdan.

Farklı şeyler deneyin. Ve göreceksiniz en iyi başlangıç iteminin Doran's Ring olduğunu.

Belli bir kalıp var, herkes ona göre oynuyor. Ama bu oyunu güzel yapan diğer türlerine göre, belli bir kalıba bağlı kalmadan oynayabilmen.

Şimdi Hybird Vladimir deneyeceğim gelince yorumlarımı yazarım.
  • bence en iyi baslangıc itemi

kitap + pot yada boot + 3 x hp pot
  • quote:

:D bak 1v1 demişsin simdi takım oyunudur falan filan bişiysel gevelicem hiç gerek yok ve plague veba demktir homoplague yani vladın ultisi içtiği kanları atmaz ortaya veba atar bide tides of blood skili etrafa yarasa atmaz kan atar bunları söylim dedim :D

Edit:Nasıl bi pc kullanıosan markasını söyle bizde alak uçak biraz.

Plague salgın demektir.Hemoplague'de hemofili demektir.Hemofilide kanın pıhtılaşmasını sağlayan maddelerden birinin salgılanmamasıdır.Evet Aynştaynım.
  • başarılar :D

He foto cekim dedim vladimir uçuo D:

bu vlad uçuomuş duman olmuş arkadaşa göre :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThirstyVampire

http://www.youtube.com/watch?v=Wywq7p_Vf6I

• Grasshyrenyoutube
    LoL Epic - Vladimir Survives!
    http://www.youtube.com/watch?v=M4VjXNFidnE
    izleyin bi şunu. Hiç araştırmadım sadece vlad pool yazınca çıkan video. Vlad a build yazcak kadar oynayıpta hala gaz oluyo havada gidiyo diyosan 5 kere falan izle derim. Ha normalde 1 kerede derler ki lan bu önce tereyağ gibi eriyo yerde kayıyo sonra tekrar katılaşıyo. Pool havuz demek. Havuzda ne vardır sıvı.(gaz havuzu olmaz ona tank-tanker deniyo ing.de) artık herkes devam etsin normal hayatına

• quote:

Orijinalden alıntı: obivanhelsing

Grasshyrenyoutube
    izleyin bi şunu. Hiç araştırmadım sadece vlad pool yazınca çıkan video. Vlad a build yazcak kadar oynayıpta hala gaz oluyo havada gidiyo diyosan 5 kere falan izle derim. Ha normalde 1 kerede derler ki lan bu önce tereyağ gibi eriyo yerde kayıyo sonra tekrar katılaşıyo. Pool havuz demek. Havuzda ne vardır sıvı.(gaz havuzu olmaz ona tank-tanker deniyo ing.de) artık herkes devam etsin normal hayatına

Protatomonsteryoutube
    League of Legends Top 5 Plays Week 9
    http://www.youtube.com/watch?v=l9SPOlxVQ50&feature=feedu
    3 numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BCF1FAAE7 -- 11 Ağustos 2011; 18:26:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: obivanhelsing

Grasshyrenyoutube

işte bu süper acıkladın kardeşim adamda ne ingilizce nede göz var cok sevdim seni

• eyv. senin attığın videoda da gözüktüğü gibi vlad W yu basınca ashe resmen üstünde paçaları ıslanmış resmen
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.