Şimdi Ara

Nvidia, Tesla bölümünden sorumlu baş teknoloji yöneticisi olarak Steve Scott'ı atadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  

    Nvidia yüksek performanslı bilgi-işlem sistemleri için geliştirdiği Tesla serisi profesyonel ekran kartlarına yönelik stratejik bir hamle gerçekleştirdi ve Steve Scott'ı teknolojiden sorumlu üst yönetici olarak atadı. Süperbilgisayar üreticisi Cray'da en son kıdemli başkan yardımcısı göreviyle olmak üzere 19 yıl görev yapan Scott, Nvidia'da Tesla bölümü için teknolojiden sorumlu en üst yönetici olacak.




    Yüksek performanslı bilgisayar mimarisi ve iç bağlantı ağları gibi konularda sektörün en değerli çalışanlarından biri olan Steve Scott'ın elinde ölçeklenebilir paralel mimariler de dahil olmak üzere kendi uzmanlık alanlarına yönelik 27 adet patent bulunuyor. 2005 yılında ACM Maurice Wilkes Award ve IEEE Seymour Cray Computer Engineering ödüllerini alan de Scott'ın pek çok komite de üyeliği bulunuyor.




    Steve Scott'ın kadroya katılmasını, GPU tabanlı bilgi-işlem hızlandırmanın HPC'nin geleceğindeki temel rolünü bir kez daha gözler önüne serdiğini belirten Nvidia, Tesla yatırımlarının artarak devam edeceğini belirtiyor. Bu arada şu anda Nvidia'nın Tesla grafik kartlarını ve Intel'in Xeon işlemcilerini kullanan Çin Ulusal Süperbilgi İşlem Merkezi'ndeki Tianhe-1A, dünyanın en güçlü ikinci süper bilgiasyarı konumunda.



  • Adamın kendi adına 25 patenti var :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadtneverdie

    Adamın kendi adına 25 patenti var :S


    Ölmez bu herif.
  • Oyyy... desenize nVidia büyümeye devam ediyor artık bu Tesla süperbilgisayarların 1. seçimi olur bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.