Mrb arkadaslar. Bana acil olarak vista icin sis656 + 965L {Asus P5SD2-X SE} driverlari lazim cok aradim fakat bulamadim. Bilginiz varsa paylasin yoksa kafayi yiyecem bu vistayla. iyi gunler iyi calismalar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan85 -- 6 Şubat 2007; 12:59:51 >
Vista`da Nforce4 ses kartini calistiramiyorum . hangi driveri yukelemem gerek acaba.
anakartim DFI INFINTY ULTRA
Düşünmeden öğrenmek sakıncalı, öğrenmeden düşünmek ise tehlikelidir. Konfiçyus Tehdit esasına dayanan ahlâk, bir fazilet olmadıktan başka güvene de lâyık değildir. Mustafa kemal ATATÜRK Şüphe değıl, kesinliktir insanı deli eden... Nietzsche
Cevabın için teşekkür ederim arkadasım ama orda da yok baktım oraya daha onceden. Orada sadece raıd sata graphics driverları var ben ethernet sound ve usb gırısler ıcın drıver arıyorum Yardımcı olursanız cook memnun olurum. Iyı gunler
Cevabın için teşekkür ederim arkadasım ama orda da yok baktım oraya daha onceden. Orada sadece raıd sata graphics driverları var ben ethernet sound ve usb gırısler ıcın drıver arıyorum Yardımcı olursanız cook memnun olurum. Iyı gunler
Arkadaşta X550 var ama ekran kartının CD'sini kaybetmiş benden sürücü istedi. Windows XP kullanıyo, 830 serisi işlemcisi var. Bende aşağıdaki adresten sürücü indirmesini söyledim ama ben daha önce hiç ATI kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum. Alttaki link işimizi görür mü?
@cevirmen http://tr.lgservice.com buradan "device driver" e tikladiktan sonra gelen sayfada "monitors" a tiklarsan tüm lg monitörler icin sürücülerin paketlendigi "lg mnt drivers.zip" dosyasini indirip, uygun sürücüleri kurabilirsin.