Şimdi Ara

Yeni nesil Hyundai i30'un resmi görüntüsü yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  •  

    Güney Kore merkezli otomobil üreticisi Hyundai, C segmentinde yüksek satış başarısı yakalayan modeli i30'u güncellemeye hazırlanıyor. Önümüzdeki ay Almanya'da düzenlenecek Frankfurt Otomobil Fuarı'nda sergilenmesi beklenen 2012 i30 için ilk görsel Hyundai tarafından yayınlandı. Tasarımında önemli güncellemeler yapılan araç Hyudai'nin "fluidic sculpture" adını verdiği tasarım paradgimasını esas alıyor. 




    Görüntüden anlaşıldığı üzere altıgen formda ön ızgaraya yer verilen yeni nesil i30'un tasarımı Rüsselsheim, Almanya'da bulunan Hyundai Motor Europe Teknik Merkezi'nde gerçekleştirildi. Avrupa'daki en büyük otomobil segmenti için Volkswagen Golf, Opel Astra ve Ford Focus gibi güçlü modellere rakip olarak geliştirilen otomobilinde Hyundai, Alman/Avrupa tasarımı DNA'sına vurgu yapmaya devam edecek gibi görünüyor.







  • Kasa guzel gorunuyor ama icinide gormek lazim ...
  • Tasarımındaki agresif çizgiler hoşuma gitti.
  • yeni opel astraya benzemiyor mu?
  • kasa çok güzel görünüyor birde kaliteli az yakıt tüketen teknolojik bir motor koymayı başarırsa Hyundai ozaman baya satış yakalar hem avrupada hemde türkiyede benzin ve mazot pahalı
  • Astraya çok benzemiş ...
  • Astra ya bayağı bayağı benzemiş. Arka tasarımını ellemeden sadece ön tarafı değiştirmeleri yeterli gelecekti. Bir de tasarruflu motor seçeneğini ve imkanlarını artırdımı, hayallerimizi süsler.
    Alamıyorum, bari hayalini kurayım :)
  • bunlar nezaman opeli taklit etmekten vazgeçecekler :) çin çakması OPEL ASTRA 2012 gibi olmuş aynı, beğenmedim.
  • Hundaiin yeni tasarimlari oldukca basarili, bu arabada tasarim olarak astradan geri kalir yani yok.ama icini hala duzgun yapmayi beceremiyorlar.
  • hyundai yapması gereken tek şey ön konsol ve döşemelerde kaliteli malzeme kullanmak eski serilerde butonlar oyuncak gibi basit vede kalitesiz işçilik tasarımdan sonra ilk göze çarpan ön konsol ve iç aydınlatmalar bunlarıda hyundai bu zamana kadar yapamadı yaparsa tutar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasinonline

    hyundai yapması gereken tek şey ön konsol ve döşemelerde kaliteli malzeme kullanmak eski serilerde butonlar oyuncak gibi basit vede kalitesiz işçilik tasarımdan sonra ilk göze çarpan ön konsol ve iç aydınlatmalar bunlarıda hyundai bu zamana kadar yapamadı yaparsa tutar...


    Sizin bu dediklerinizi yaparsa Fiyat anlamında rekabete girmesi çok zor. İç malzeme kalitesi olarak toyotaya çok yakın olur yada biraz daha ileri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carpediem023

    yeni opel astraya benzemiyor mu?


    Aynı fikirdeyi. Ön ızgarayı kapatsan Astra sanırdım.
  • Guzelmis begendim tasarımını

    SAYGILARLA
  • Hyundai ne zaman kendi özgün tasarımlarını kullanıcak çok merak ediyorum.Bugün bir mercedes bmw opel mazda toyota fiat bile kendine özgü tasarımları kullanıyor ve hiçbirinin modellerini birbirine benzetemiyoruz.Fakat iş hyundaiye gelince her modeli farklı bir markanın kopyasi geliyor.Eski kasa i30'un da stopları mercedes b serisi marşpiyel üstü çizgiler ise bmw 1 serisinden alınmış gibiydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djkubi

    quote:

    Orijinalden alıntı: yasinonlinehyundai yapması gereken tek şey ön konsol ve döşemelerde kaliteli malzeme kullanmak eski serilerde butonlar oyuncak gibi basit vede kalitesiz işçilik tasarımdan sonra ilk göze çarpan ön konsol ve iç aydınlatmalar bunlarıda hyundai bu zamana kadar yapamadı yaparsa tutar...
    Sizin bu dediklerinizi yaparsa Fiyat anlamında rekabete girmesi çok zor. İç malzeme kalitesi olarak toyotaya çok yakın olur yada biraz daha ileri.


    Bence de kaliteyi yükseltmeli. Zaten i serisinde gayet yüksek fiyat talep ediyor.
  • opel astra, ford focus ve sımdıde hyundaı eklendı bu uc arac cok benzıyor bırbırıne + megane II de anımsatıyor... ama cok guzel gunumuzde hb araclara ılgı artması ve tasarımsal olarak yenılenmesi... sürüş keyfi ve kalıte olmalı :)) ınsallah herkeze allah bır tane nasıp eder :)) bızım emektar megane II yerınede bunlardan alırız :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

    opel astra, ford focus ve sımdıde hyundaı eklendı bu uc arac cok benzıyor bırbırıne + megane II de anımsatıyor... ama cok guzel gunumuzde hb araclara ılgı artması ve tasarımsal olarak yenılenmesi... sürüş keyfi ve kalıte olmalı :)) ınsallah herkeze allah bır tane nasıp eder :)) bızım emektar megane II yerınede bunlardan alırız :))


    megane 2 sınıfının en güzel aracıdır ve hala piyasası aynı çıktığı gibidir o yüzden megane kullanan birisi yine megane kullanır ben renault fabrikasında çalışmaktayım i30 alacağıan megane 3 al uzun yıllar arkana bakma =)
  • Yeni i30, Elantra HB gibi olmuş. Yine de C sınıfında çok iyi bir alternatif olacak. Fiyat politikası da düzgün çalışırsa selefine oranla çok daha başarılı olur. AYRICA İÇ MEKANI DA GÜNCEL ELANTRA İLE NEREDEYSE AYNI. TEST ESNASINDA ÇEKİLEN İÇ MEKAN GÖRÜNTÜLERİ İÇİN LİNK VERİYORUM.
    http://www.turkeycarblog.com/2011/08/2012-hyundai-i30-ilk-resmi-render-goruntusu-yayilandi/
    http://www.turkeycarblog.com/2011/08/2012-hyundai-i30-ilk-resmi-render-goruntusu-yayilandi/




  • İ30 kullanmış biri olarak yol tutuş konusunda kendi sekmentinde ki diğer marka araçlara nazaran daha iyi olduğuna eminim.Güvenlik sistemide oldukça gelişmiştir hs eksisi yok değil ama fiyat performans olarak iyi alınası bir araç.

    Edit: 17 yıldır mu sektörde bu markada çalışan peder bunu ve elantrayı seviyorsa vardır bir bildiği :)
  • i30'un tasarımı eskimişti yeni nesil güzel olur , elantra hb gibi olmuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.