Şimdi Ara

Windows Phone 7 destekli Samsung GT-i8350, Bluetooth SIG tarafından onaylandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  
    Akıllı telefonlarında Google'ın mobil işletim sistemi Android'e ağırlık veren Samsung firması, Microsoft'un Windows Phone 7'sini de göz ardı etmemeye çalışıyor.
     
    Temmuz ayının ortalarına doğru Samsung'un, Windows Phone 7 işletim sistemini kullanan GT-i8350 modeli üzerinde çalıştığı konuşulmaktaydı. Hakkında oldukça kısıtlı detay bulunan akıllı telefonun 480 x 800 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana, HSPA+ alt yapısı desteğine sahip olacağının altı çiziliyordu.
     
    Bluetooth SIG, kısa bir süre önce resmi internet sitesinde GT-i8350'ye yer vererek akıllı telefonun varlığını onaylamış oldu. Sitede verilen tek bilgi telefonun Bluetooth 2.1 + EDR desteği sunduğu.
     
    Samsung GT-i8350'nin Omnia 7'nin devamı niteliğinde olacağı iddialar arasında yer alıyor.







  • Wp7 kendine pazar bulmaya çalışıyor ama çok zor işi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows phone 7 de özellik dikatimi çeken bir unsur ekranda ağırlıklı olarak siyaha hakim bir yapı ortaya çıkıyor. Win 8 phonelar nasıl çıkacak bilinmez ancak win7 phone alırken ekranın süperamoledinin olup olmamasına dikkat etmeniz icap edicektir. çünkü siyah rengi en iyi gösteren ekran tipi süperamoled yani. bi başkasına bakmayın kesinlikle derim.
  • nokia nın her yönden önünü kesmeye çalışıyorlar
  • Samsung senin satış politikana tüküreyim ben. Elinde misler gibi Bada var. Android ile zaten piyasayı darmadağın ettin. Bada ile de alternatif işletim sistemin var. Bu ikisine odaklan işte. %50 %50 olmasa bile %70 %30 dengele şunu. Bit pazarına döndü ürün gamın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.