Şimdi Ara

Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!) (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.814
Cevap
151
Favori
1.029.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ordekmurat O kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun iade hakkınız var elbet.

    Zeminde de zaten A sınıfı. Normal başlık ile max güçte süpürmek çok zor.

    turbo ile max ile çok kolay.

    Valla dediğim gibi eşim çok memnun .Sizde memnun kalırsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mebeedirne

    Sağlık olsun iade hakkınız var elbet.

    Zeminde de zaten A sınıfı. Normal başlık ile max güçte süpürmek çok zor.

    turbo ile max ile çok kolay.

    Valla dediğim gibi eşim çok memnun .Sizde memnun kalırsınız.

    alınacak ürün bu mudur yani? sonuç?

    Arnica Terra Premium Toz Torbalı Hepa Filtreli 1600W Elektrikli Süpürge
  • evet green modeli 700 watt motor gücü 250 waat emis gücüne sahipmis olsakib müşteri hizmetleri ayni demişti guvenmedigime premium aldim.cok iyi suan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Fantomun 50p veya 100p modelini almayi dusunuyorum oncelik kriterim sessiz ve ekonomik bir model olmasi yonunde bekar icin bu urunler hakkinda bilgisi olan var mi acaba onerirmisiniz ? yorumlarinizi paylasirsaniz sevinirim.

    http://www.hepsiburada.com/fantom-promini-50-p-toz-torbali-profesyonel-elektrikli-supurge-p-HRFANPROMINI50
  • philips 9923 almayı düşünüyorum ancak halı toz alma sınıfının C olması beni endişelendiriyor. Küçük çocuk var o yüzden toz kısmına dikkat ediyorum.

    onun yerine halıdan toz toplama performansı yüksek bir makine önerir misiniz?
  • mersahin kullanıcısına yanıt
    hocam philips fc9923 kullanıyorum tavsiye ederim çok iyi toz çekiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri441907 -- 13 Haziran 2016; 21:36:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Anneme süpürge bakıyoruz. Acaba nasıl bir süpürge almalı. Torbalı torbasız yani farkları avantajları nedir? 500 tl'ye kadar tavsiyeleriniz bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • Biraz araştırdım da gönlüm torbalılara kaydı biraz. Torbasızların göründüğü kadar avantajlı olmadığını çıkardım okuduklarımdan. Veya biraz pahalılarından almak lazım herhalde. Bir de yıkanabilir filtreler varmış. Belki o da kurtarır. Ankara'da kampanyada olan bir yer varsa tavsiye edebilirsiniz. İnternetten alma durumumuz yok şu an için. Bosch, rowenta, fakir vs. olabilir. Sinbo, goldmaster felan düşümüyorum. Arnica ile ilgili tam bir fikir sahibi olamadım henüz. Vaktim biraz dar tam araştıramıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • toz torbasız bir süpürge bakıyorum.

    bugün şu süpürge dikkatimi çekti. ARNICA TESLA PREMİUM CYCLON SÜPÜRGE.

    Halıdaki toz toplama performansı B ile marathon 9923-9924 den bile daha üstün görünüyor. fiyat olarak da 550 liraya kadar alınabiliyor.

    bu ürünü incelemiş olan ya da kullanan var mı acaba?

    @candogan62 @Healer
  • Bende en başta torbasız modellere bakarken hatta samsungun bir modelini tam sipariş edicekken şikayetvar.com daki yorumları okuyup bir anda makineden soğudum. Öncelikli şikayet emiş gücünün düşmesi ve toz kaçması sonucu motor yanması ve dayanıksız süpürge başlıkları - hortumları . daha bir kaç aylık ürünlerde çıkan bu sorunları görünce hiç içime sinmedi ve forumdada tavsiye edilen Arnica Terra Premium modelini satın aldım. Bana nasıl yardım ettilerse sanada yardım etmek boynumun borcu gibi hissettim

    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/et14200-arnica-terra-premium-elektrikli-supurge-223267722

    Ürünü buradan o günki yüzde 5 indirimle 370 TL ye satın aldım , yanında 4 adet de kaliteli toz torbası geldi hatta bugün geldi ürün. Şuanlık sadece makinanın çalışmasını kontrol edip kutusuna geri kaldırdım. Bu özelliklerde bir makinayı toz torbasız olarak bu fiyata bulman imkansız. 450w lık emiş gücü gayet tatmin edici yanında turbo başlıkta var , toplamda 3 başlık ve birkaçtane daha aksesuarla geldi koltuktu perdeydi falan. Tutma kolundaki kumanda için pilde çıktı . Özelliklerini tek tek saymaya gerek yok verdiğim linkten detaylı şekilde inceleyebilirsin. Yanlız ne yap et alabiliyosan internetten al , mağazaya telefon aç havale geç falan çünkü bu ürün mm de büyük indirim adı altında 499TL , Teknosa da ise 549 TL.




  • Annem için 800 tl ye kadar toz torbalı süpürge bakıyorum ,, emiş gücü iyi bi süpürge önerir misiniz
  • maTeryaL. M kullanıcısına yanıt
    Tavsiyenizi değerlendireceğim. Ancak internetten almam zor biraz. Bilgiler için çok teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Bir süredir toz torbasız süpürge araştırıyorum. 500-600 TL civarında olmalı. Ama okuduğum yorumlarda toz torbasız süpürgelerin ilk başta iyi performans vermesine karşın kullanımda ilrleyen zamanlarda çıkış ve motor filtrelerine toz kaçması ve ciddi performans kayıpları yaşandığını öğrendim.

    özellikle uzun süre kullanan birisinden tavsiye istiyorum. bu konular markaya göre mi fark ediyor yoksa genelde bu şekilde bir durum mu var?

    sonuçta süpürgeyi yıllarca kullanmak üzere alıyoruz. philips veya elektrolüks düşünüyorum. ne dersiniz?
    toz torbalı mı yoksa torbasız mı? tabi hangi marka?
  • Arnica Terra Premium kullanan arkadaşlar herhangi bir sıkıntı ya da olumsuz bir yönü var mı? Yarın almayı düşünüyorum. Bir de 77db çok mu sesli? Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • daha yeni olması sebebi ile son 10 15 sayfayı okudum

    7 8 yıldır toz torbasız kullandığımız için yine torbasız hazneli bi makine düşünüyorum

    torbasızlarda da rowenta electrolüx ve philips inceledim

    galiba philips ultra marathon 9923 almaya karar verdim gibi

    daha iyi tavsiyesi olan varmı?
  • SuCh S kullanıcısına yanıt
    makine tas hocam.sesi zaten 77 db max seviyede iken ki halida supurme guc oldugundan orta seviyede daha az cikiyor neredeyse hic rahatsız etmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlilik seneye olduğundan sadece bi çalıştırıp kutusuna geri koydum . Hoşuma gitmeyen bi yönü yoktu gayet başarılı Bu arada aldığım bütün ürünlerin garantisinin ilk yılı boşa geçiyo arkadaş
  • Teşekkür ederim hocam. O zaman ben şu n11 çeki ile alayım 355tl ye denk geliyor. 50tl de kart puanı var 305tl ye alayım o zaman.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rachy R kullanıcısına yanıt
    Bende uzun süre kararsızlık içinde kaldıktan sonra bu sayfada gördüğüm arnica tesla premium toz torbasız modelini gördüm özelliklerine baktım philips marathondan daha iyi geldi. Fiyat olarak internette 550 600 civarında bende 580tl ye aldım. Çok tereddütlüydüm. Eski makinemiz hiç çekmiyodu. Bugün geldi kargo ve ilk dememizi yaptık. Süpürge max. çalışırken dahi inanın hiç ses yok. Hanım ilk çalıştığında çekmediğini sandı ama haznede tozlar uçuşmaya dolmaya başlayınca şok oldu. Çıkan toza inanamadı biz hiç süpürmüyomuşuz evi dedi. Başlıklardaki hava çekim sesi motor sesinden çok geliyo halıdan çekince. İlk kullanım sonunda tek sorunlu olarak gördüğüm yer hazne üst kapağı kilitli olmasına rağmen kolay çıkıyo tersten açarsan. Birde tutma sapındaki kumanda düğmelerine alışkın olmadığımızdan muhtemelen habire ya kapattık ya da kıstık çekim gücünü. Şu an için philipse 800 900tl vermediğim için kendimi şanslı hissediyorum. Çünkü bu performanstan fazlasını vereceğini düşünmüyorum. Çünkü iyi ki bu süpürgeyi görmüşüm ve almışım umarım sorunsuz kullanırız. Kablosu fişe taktık ve tüm evi süpürdük her yere yetişti. 8mt gayet yeterli bir uzunluk. 800 900 verecekseniz bence bu süpürgeyi de ihmal etmeyin derim. 200 300 tl cebinizde kalmış olur. Haznesini boşaltmadım yarın görselini atarım. Hazneyi görünce toz içinde yaşıyormuşuz da haberimiz yok dedim hanıma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • konuya Electrolux UltraCaptic Animal+ almaya karar verdim demek için gelmiştim ama bide nur topu gibi arnicamız olmuş birazda onu inceleyeyim =)

    ama aklıma yatmazsa Electrolux UltraCaptic Animal+ kesin gibi
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.