Şimdi Ara

Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!) (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.814
Cevap
151
Favori
1.029.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Oldukça küçük, sanırım 2 litre falan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aydar345

    100 yil makinasi evet cok guzel . Yeni alacak olsam siemens in toz torbasiz ust.modeli var uzay mekigi gibi duruyor onu alicam insallah

    ben marathon 9919 modelini tavsiye ve internet yorumlarına göre satın almıştım..dediğim gibi siemens 100.yıl modelinden aslında çok memnundum..ev taşınmaları yüzünden borusu bükülmüş ve zemine değen aparatı işlevsiz hale gelmişti..Müşteri hizmetleri bir türlü yedek parça için dönüş yapmayınca geçici olarak pazardan temin ettiğim sapı kullanıyordum.. o da beni çok rahatsız etmişti, böylec yeni süpürge almaya karar vermiştim. Açıkçası 2 süpürgeyi kıyasladığımda philipste ciddi bir ergonomik hata var diye düşünüyorum..makine her yöne 360 derece dönemiyor..bu fiyatlara satılan bir makine için ciddi bir eksiklik..eşyaların yoğun olduğu alanlarda ev süpürmek tam bir işkence..emiş gücüne falan lafım yok ama bu özelliğini bileydim bu makineyi kesinlikle almazdım..Philips düşünenlere bu ayrıntıyı atlamamalarını öneririm..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mebeedirne

    hocam makineyi övdük övdük bugün eve geldiğim de esim makinenin acayip sesler çıkardığını soyledi getir dedim getirdi makinenin bastim düğmesine oyle supurur gibi yaptim 4 5 dk bi baktik koku gelmeye basladi sonra kapattik sonra bir daha çalışmadı. Sanirsam motoru yandi onceki arceligi yerden yere atiyorduk birsey olmuyordu bu 1 haftada elimizde kaldı. Allah için cekimi iyiydi ancak sana tavsiyem baska makine bak derim icimizde kalan arzum silent i degerlendirebilirsin hem daha ucuz biz bunun koldan kontrolune kablo uzunluğuna markasina aldandik bikere dedigim gibi lafimin arkasindayim aksesuarlari dandik otesi.

    Hocam son durum nedir? Sorun çözüme kavuştu mu?
  • enarr kullanıcısına yanıt
    Eşim biraz rahatsızlandı , eski evimizde su şebekesinde sorun çıktı aksilikler üst üste gelince tabii servis çağırmaya fırsat kalmadı.

    Bugün iş arasında aradım servisi bana en yakın servis noktalarını saymaya başlayınca tahmin ettiğim gibi makine küçük ev aleti sayıldığı için kendim götürmem gerekiyormuş.

    Bende yeni makine alıyoruz bozuk çıkıyor üstüne birde servise kendimiz götürüyoruz bu hizmetinizden dolayı teşekkür ederim deyip kapattım artık bugün yarın götüreceğim .

    Zaten direk değişim talebi açtırıcam . Gelişmeleri tekrar yazarım iyi günler hocam .
  • Çok geçmiş olsun. Küçük eşya olunca almıyorlar götürmek gerekli. Başka alternatif bulamadığım için bu süpürgeyi alacağım, son durumu merak etmiştim. Arçelik-Beko ile performans bakımından kapışabilecek Arnica terra premium var 391 liraya alabiliyorum ama bozulan süpürge de Arnica olunca pek yanaşmak istemiyorum. Hayırlısı artık, birkaç güne almayı düşünüyorum. Size de iyi günler hocam.
  • enarr kullanıcısına yanıt
    Nihai karar tabi ki sizin ancak biz memnun kalmadık hatta bu modeli görsek düşünebilirdik . Kısmet tabii bu işler .Umarım siz memnun kalırsınız.
  • Fazla düşünmeden Electrolux Ultra Silencer Origin ZUSORIGDB+ modelini aldım. Gerçekten çok sessiz ve emişi mükemmel. Genel hatları ile malzeme kalitesi çok iyi. Toz torbası değişimi çok basit ve hijyenik. 2 Adet yer süpürme başlığı ile geldi... Linki veriyorum merak edenler inceleyebilir.

    Sessizlik konusunda hassas olanlar mutlaka mağazalarda bir test sürüşü yapsınlar... Gerçekten çok sessiz.

    http://www.electrolux.com.tr/%C3%9Cr%C3%BCnler/S%C3%BCp%C3%BCrme/Elektrikli_s%C3%BCp%C3%BCrgeler/UltraSilencer/ZUSORIGDB-/




  • Electrolux UltraCaptic serisi hakkında yorumu olan var mıdır acaba? Toz boşaltma sistemi oldukça pratik gözüküyor. Anneme iyi bir süpürge almak istiyorum ancak Dyson, Electrolux ve Philips arasında kaldım.

    Toz torbasız olması, emiş gücünü kaybetmemesi ve 5 yıl garanti önemli özellikler benim için. Pratik olmalı, kolay hareket edebilmeli, ağır olmamalı vs... Emiş gücü değerlerinin en üst sınırlarda olması benim için önemli değil. Halıyı kaldırması iyi bir özellik değil. Kullanmayacağım bir güç seviyesine ihtiyacım yok. Telefon alırken 128 GB disk alanına sahip olması gibi görüyorum. Gerek yok bu kadar atraksiyona bence. İyi süpürsün yeter.

    Bu ürünle ilgili fikri olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 3 Mayıs 2016; 10:01:52 >




  • Talvehtia kullanıcısına yanıt
    Zaten yeni nesil Enerji ve performans sınıflandırmasına buna göre veriliyor sınıf değeri . Ancak bence çekim gücü bu yüzden 430 waat beko aldım ama bozuk çıktı
  • Dediğiniz gibi kısmet. 1,5 yıl sonra yine süpürge arayışına girdim. Kısa süre sonra bir daha süpürge almayı istemiyorum, piyasadaki cihazları çok inceledim test ettim. Artık Arçelik'i alıp geçeceğim. Yeni bir model çıkarmışlar. 600w %25 tasarruflu diyor ama emiş gücü yazmıyor.

    http://www.arcelik.com.tr/elektrik-supurgeler-toz-torbali-s-4935-a-supurge.html
  • En sonunda ARZUM un bu makinesine ilgi duydum; herkes çok memnun olduğunu yazmış en ufak bir kötü yorum görmedim...
    Detaylı bilen biri varsa yazsın lütfen "ARZUM AR 476 CLEANART MANO ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE" normal fiyatı hepsiburada da 479 TL diyor.
    Teknosa da indirime girmiş 247 TL olmuş almayı düşünüyorum. Fiyat performans süper görünüyor.

    Fakat bir de toz torbalı istemediğimden şu modele baktım "471-ARZUM GALAXİ 2500 CYCLONE FİLTRELİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE" pek piyasa da yok fiyatı da çok uygun değil yorumu olan var mı acaba

    İkisinin de turbo fırçaları var, kablo uzunlukları iyi, ses seviyeleri normal değerlerde siz ne dersiniz acaba
  • Philips in bu ergo grip tutma kolları çok sıkıntılı.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozer112 -- 4 Mayıs 2016; 22:41:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: g_unit_nihat

    kardeşim philipse hiç bulaşma derim. Benim kullandığım model FC9912 kumandalı olan, FC9924 de aynısı. Zayıf malzemeden dolayı ayrılan parçayı garanti kapsamına almıyorlar ve Philips Türkiye müşteri hizmetlerinin tavrını da hiç beğenmedim. Süpürgenin çekişi güzel ama bu fiyatın karşılığını bulamıyorsunuz malzeme kalitesi olarak. Pil haznesi için yaptıkları yer ikiye ayrılıyor çok kısa zamanda. Oraya metal parça veya daha kaliteli plastik kullanmaları gerekir.


    Aynı sorun bendede oldu. Hatalı olduğundan tüketici hakem heyetine başvurdum.




  • Selamın aleykum Hayırlı cumalar.

    konuyu sanş eseri buldum bayağı okudum, temmuz da düğünüm var nasipse evimizze süpürge almak istiyorm bayağı mağaza gezdik dolaştık.

    mediamarkt daki bayan rowenta personeli olduğu için kendi cihazını övdü, teknosa ve vatandaki çalışanlar dyson dc33 diye bi cihazı önerdi ömürlük diyip diyip duruyorlar elektronik olduğu için fazla güvenemiyorum. dyson olmazsa philips in 9919 yada 9924 ünü alın diyolar.

    dyson dc33 1500 tl
    philips 9919 750 tl
    philips 9924 1000 tl ne yapsak karar veremiyorum. philips in 9919 modeli fiyat olarak güzel aslında ama işte sıkıntı yaşar mıyım.

    dyson dc33 ömür boyu çekim garantisi 10 yıl parça garantisi veriyor vatandaki kız yerden yere attı süpürgeyi hiç bişey olmadı ağzım açık izledim hortumunu 3 kat büktü ama fiyatı da güzel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smtcglr -- 6 Mayıs 2016; 12:11:22 >




  • smtcglr kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam...

    Eğer sen dyson süpürgeyi yerden yere atmayacaksan veya canın sıkıldıkça ara sıra hortumunu 3 kat bükmeyeceksen gerçekten o fiyat fazla...

    Ömür boyu olayına dikkat etmek lazım. Dyson'da nasıl bilmiyorum ama bu tür ev aletlerinde ömür boyu dedikleri süre, cihazın sanayi bakanlığı tarafından onaylanmış ve fabrikanın belirlemiş olduğu cihazın kullanım süresi oluyor... Genelde bu tür cihazlarda 7 yıldır cihaz ömrü... Hiç bir motorda ömür boyu aynı performansı vermez... Ama dyson'da gerçekten farklı bir durum varsa o fiyata değer... Garanti süresi bitince yedek parça fiyatlarınıda dikkat etmek lazım...
  • janjarre kullanıcısına yanıt
    Valla ömür boyu çekiş olayına inanmıyorum o yüzden o kadar para vermek içimden gelmiyor.

    philips in fc9919 modelini alacağım sanırım. dyson fiyatına bu cihazdan 2 tane alıyorum :D dediğin gibi yerden yere vurmayacağız işini yapsın yeter fazlasını kimse istemiyor.

    teşekkürler yorumun için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Talvehtia

    Electrolux UltraCaptic serisi hakkında yorumu olan var mıdır acaba? Toz boşaltma sistemi oldukça pratik gözüküyor. Anneme iyi bir süpürge almak istiyorum ancak Dyson, Electrolux ve Philips arasında kaldım.

    Toz torbasız olması, emiş gücünü kaybetmemesi ve 5 yıl garanti önemli özellikler benim için. Pratik olmalı, kolay hareket edebilmeli, ağır olmamalı vs... Emiş gücü değerlerinin en üst sınırlarda olması benim için önemli değil. Halıyı kaldırması iyi bir özellik değil. Kullanmayacağım bir güç seviyesine ihtiyacım yok. Telefon alırken 128 GB disk alanına sahip olması gibi görüyorum. Gerek yok bu kadar atraksiyona bence. İyi süpürsün yeter.

    Bu ürünle ilgili fikri olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim

    zucanimal olanı yani turbo başlıklı sarı renkte olanı 2 senedir kullanıyorum kesinlikle sorunsuz bir ürün.toz başaltma gerçekten pratik.2 senedir emiş gücünde bir düşüş görmedim.Turbo başlık kesinlikle tavsiye ederim.turbo başlıkla halıyı kaldırmıyor.diger başlık halıyı kaldırıyor.bizde parkelerde kullanıyoruz.süpürdükten sonra parkeleri sildigimizde inanın su çok az kirleniyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: elsalvador

    quote:

    Orijinalden alıntı: Talvehtia

    Electrolux UltraCaptic serisi hakkında yorumu olan var mıdır acaba? Toz boşaltma sistemi oldukça pratik gözüküyor. Anneme iyi bir süpürge almak istiyorum ancak Dyson, Electrolux ve Philips arasında kaldım.

    Toz torbasız olması, emiş gücünü kaybetmemesi ve 5 yıl garanti önemli özellikler benim için. Pratik olmalı, kolay hareket edebilmeli, ağır olmamalı vs... Emiş gücü değerlerinin en üst sınırlarda olması benim için önemli değil. Halıyı kaldırması iyi bir özellik değil. Kullanmayacağım bir güç seviyesine ihtiyacım yok. Telefon alırken 128 GB disk alanına sahip olması gibi görüyorum. Gerek yok bu kadar atraksiyona bence. İyi süpürsün yeter.

    Bu ürünle ilgili fikri olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim

    zucanimal olanı yani turbo başlıklı sarı renkte olanı 2 senedir kullanıyorum kesinlikle sorunsuz bir ürün.toz başaltma gerçekten pratik.2 senedir emiş gücünde bir düşüş görmedim.Turbo başlık kesinlikle tavsiye ederim.turbo başlıkla halıyı kaldırmıyor.diger başlık halıyı kaldırıyor.bizde parkelerde kullanıyoruz.süpürdükten sonra parkeleri sildigimizde inanın su çok az kirleniyor.

    Alıntıları Göster

    zucanimal olanı yani turbo başlıklı sarı renkte olanı 2 senedir kullanıyorum kesinlikle sorunsuz bir ürün.toz başaltma gerçekten pratik.2 senedir emiş gücünde bir düşüş görmedim.Turbo başlık kesinlikle tavsiye ederim.turbo başlıkla halıyı kaldırmıyor.diger başlık halıyı kaldırıyor.bizde parkelerde kullanıyoruz.süpürdükten sonra parkeleri sildigimizde inanın su çok az kirleniyor.

    ZUANİMAL Beyaz olanını gördüm doğubankta 525 mi ne dedi. fiyat iyi ,

    turbo başlıkla halıyı kaldırmaması iyi ama kullanımı rahat mı acaba bayanlar çok şikayetçi oluyo çekim gücü yüksek olunca kol ağrısından, userorigindb yi bu yüzden beğenmediler ama turbo başlık yok onda




  • Ben gittim o kadar araştırdım ettim sonunda önüme ilk çıkan ürünü aldım. "Fakir Garcia 2400 W Hepa Filtreli Toz Torbalı Elektrikli Süpürge" teknosa da 207 TL ye aldım...

    Eve geldik inanılmaz güçlü çekiş gücü, toz torbalı yarı güçte çalıştırıyoruz. (2400 W, 500 emiş gücü)
    Hafif sayılabilir ergonomik 4 tekerlek var devrilmiyor her tarafa iyi dönüyor.
    Turbo başlık yok, sesi az değil ama eski süpürgeme göre daha az olduğu için rahatsız etmedi.
    2 adet torba çıktı içinden şimdilik memnunum bu paraya fazla bile... (torba fiyatlarına baktım 24 lü paket 30 TL falan)

    Oh be aldım rahatladım konuyu da kapadım...




  • afe000 A kullanıcısına yanıt
    hocam turbo başlıkta yapışma olmuyor güzelliği o zaten.turbo başlıksız olanı alsan dısardan turbo başlık alsan daha pahalıya geliyor zaten.turbo başlık denilen olay içinde bi fırca var hem halıyı dövüyor hem de yapışma olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.