Şimdi Ara

Nokia Symbian Anna işletim sistemli N8, E7, C7 ve C6-01 için reklamlar yayınlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
21.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  •  
    Dünya yazılım devlerinden Microsoft ile işbirliğine giden Nokia'nın, Windows Phone Mango işletim sistemini kullanan akıllı telefonlarını Nokia World 2011 etkinliğinde tanıtması büyük bir merakla beklenirken, Finlandiyalı üretici bir diğer yandan Symbianlı telefonlarını desteklemeyi sürdürüyor.
     
    Symbian Anna güncellemesi (bir sonraki güncelleme: Belle) alması beklenen N8, E7, C7 ve C6-01'in yeni reklamları Youtube'da paylaşıldı. Yayınlanan dört farklı reklamda Symbian Anna konusunda bilgi vermekten ziyade telefonlara odaklanıldığını söylememiz mümkün.
     
    İşte o reklamlar;
     













  • Hâlâ mı Symbian Nokia yaa. Taktın haa.
  • n8 aslinda guzel telefon. 1 sene once ciktiginda 1ghz ismlemci 512mb ram ve tabiyki meego (o tarihte meego hazir degilse maemo) ile gelmis olsaydi su an nokia cok farkli bir konumdaydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    Hâlâ mı Symbian Nokia yaa. Taktın haa.


    Telefonlar çıkalı 1 seneyi geçiyor. Neye göre bu yorumu yaptınız?
  • Şimdi Symbianı Kötüleyenler

    Nokiada Symbian Desteğini Çekerse Symbian Kullanan Cihaz Kalmıycak Ve Biz Symbian Fanları Telefon Almakta Güçlük Çekicez Ben Win 7 Videolarını İzledim İyi Bir İşletim Sistemi Ama Rekabet İyidir Belki Biri Win 7 Yi Beğenmeyip Gene Symbian Arıycak, Nokia Çok İyi Yapıyor Çook Güzel Yapıyor Bence İyi Destekle Nokia Hellal Olsun
  • Hala mı Symbian, yine mi Symbian, yeter artık Nokia gibi... Konu içeriğinden alakasız, yazılanları okumadan klişe ve kalıp halinde post yazan arkadaşlara; Bir huzur verin. Şurda iki haber okuyamıyoruz. Hemen konunun altında alakasız parazit yorumlar. Özellikle Nokia konularında gittikçe çoğalan bu kalitesizleşmenin önüne geçilmesini rica ediyorum.

    Diğer yandan konuya geri dönersek, reklamını yapana kadar çıkarsan da kullansak diyorum, Nokia. "Connecting People" dan ziyade "Waiting People" olduk sayende.
  • Anna güncellemesi çıktı mı ya da tarihi belli mi_?
  • Nokıa tüm bu kötü gidişattan hala ders çıkaramamış anlaşılan böyle giderse diğer firmalar nokıanın 'ANNA' sını 'BELLE' yecekler....
  • smbyana destek vermesinin tek nedeni windows phone 7 nin henüz yaygın olmayısı.. Ayrıca neden sınırlı sayıda ulkeye getiriyorlar wp7 anlamıyorum tümk ülkelere dağıtsalar daha cok yaygınlasmaz mı.. mesela TR dse megoo yok n9 gelir ama umarım
  • reklama bile tahammül edemiyorlar nedir bu alıp veremedikleri nokia ile
    ille android çıkar diye ısrar
    1ghz li saniyede 30 kare hd vido çeken androidli 8 mp otofokus kameralı bir cihaz yapsa nokia kesin bir şey bulurlar gene olmamış derler o zamandan millet 1.2 ghz işlemci kullanıyor derler
    toplasan 20 kişilik bir grup var elindeki android yada ios cihaz 1 ghz olsun gerisini boşver düşüncesinde bilmiyorlar ki bundan 7-8 yıl önceki symbian çok daha az donanımla şu an ki güncel işletim sistemlerinin hala yapamadıklarını yapıyordu ve hala yapıyor
    1600 tl lik samsung s 2 2500 tl lik iphone kullanıyorlar 1000 tl lik n8 i pahalı donanımını az işletim sistemini kötü buluyorlar bluetoothla dosya göndermek için garantisinden feda edip crack yapmak zorunda kalıyorlar
    cihaz ı sadece oyun oynamak ve internet e girmek için kullanıyor çünkü telefonla sadece bunları yapabiliyorlar bu yüzdende işletim sistemlerinin basitliğinde kolaylığından bahsediyorlar gerçektende basit aynı anda sadece tek program çalıştırmak ne kadar zor ki general mobile ve trident bile yapıyor
    ne zaman nokia symbian ve meego haberi çıksa beğenmedim yada olmamış demek için hazırda bekliyor
    symbian çıkacak olan güncellemeleriyle eski günlerine dönecek
    en azından symbianı eskiden beri kullananları tatmin edecek seviyeye gelecektir




  • Nokia'nın MeeGo'ya vediği önemi daha da artırmasını diliyorum. Zira yaklaşık 4 yıl aradan sonra ilk kez N9 ile Nokia alacağım. Son Nokia cihazım yanlış hatırlamıyorsam E60 di.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78

    Nokia'nın MeeGo'ya vediği önemi daha da artırmasını diliyorum. Zira yaklaşık 4 yıl aradan sonra ilk kez N9 ile Nokia alacağım. Son Nokia cihazım yanlış hatırlamıyorsam E60 di.


    Oruç dokundu herhalde Şaka şaka...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78

    Nokia'nın MeeGo'ya vediği önemi daha da artırmasını diliyorum. Zira yaklaşık 4 yıl aradan sonra ilk kez N9 ile Nokia alacağım. Son Nokia cihazım yanlış hatırlamıyorsam E60 di.

    Başımıza taş yağacak.

    Şakası bir yana bu cihaz seni iOS'tan vazgeçirecek kadar ilgini çekmiş anlaşılan. Ilgini çekti ama ilgini çeken tarafı ne? App Store gibi zengin bir mağazası yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanki telefonlar yakın zamanda kullanıcıya sunulacakmış gibi reklamlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci


    quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78

    Nokia'nın MeeGo'ya vediği önemi daha da artırmasını diliyorum. Zira yaklaşık 4 yıl aradan sonra ilk kez N9 ile Nokia alacağım. Son Nokia cihazım yanlış hatırlamıyorsam E60 di.

    Başımıza taş yağacak.

    Şakası bir yana bu cihaz seni iOS'tan vazgeçirecek kadar ilgini çekmiş anlaşılan. Ilgini çekti ama ilgini çeken tarafı ne? App Store gibi zengin bir mağazası yok.


    iOS'dan vazgeçmem söz konusu değil.
    Sadece meraktan alıp deneyeceğim N9'u...
    Beğenirsem tutarım, beğenmezsem satarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 10 Ağustos 2011; 18:49:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: johnm

    Şimdi Symbianı Kötüleyenler Nokiada Symbian Desteğini Çekerse Symbian Kullanan Cihaz Kalmıycak Ve Biz Symbian Fanları Telefon Almakta Güçlük Çekicez Ben Win 7 Videolarını İzledim İyi Bir İşletim Sistemi Ama Rekabet İyidir Belki Biri Win 7 Yi Beğenmeyip Gene Symbian Arıycak, Nokia Çok İyi Yapıyor Çook Güzel Yapıyor Bence İyi Destekle Nokia Hellal Olsun


    Bu nasıl bir yazım şeklidir dikkat edin biraz.

    Ayrıca symbianı kötülüyenler android yada meego diye bir sistemden haberleri var bilmem senin varmı.Symbian'ı kötülemeye zorladılar bizi çok bozdular symbianı. Çoğu kişi ilk smartphone deneyimini symbianla yaşamıştır şuan bu piyasanın gelişmesindeki önemli adımlardan biridir ama artık değişen bişeyler var bazı şeyleri körü körüne desteklemeyi bırakın.




  • Duydum ki Nokia i7 işlemcili 2gb ekran kartlı 50gb dahili hafızalı telefon üreticekmiş.Kamerasıda 25mp olucakmış.Ama yok iPhone varken Nokia gene tutmaz.Tamam Nokia son zamanlarda biraz geri kaldı ama bu kadar da acımasız olmayın.
  • Merhaba arkadaşlar, Nokıa C6-01 marka cep telefonun işletim sisteminin ne olduğuna dair bir bilgi sahibi olan varmı, ve bu işletim sistemini destekleyen tavla oyunu ve Angry Birds oyunu varmı, bu konularda yardımcı olursanız sevinirim,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eP_362


    quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    Hâlâ mı Symbian Nokia yaa. Taktın haa.


    Telefonlar çıkalı 1 seneyi geçiyor. Neye göre bu yorumu yaptınız?


    Doğrudur bu telefonlar çıkalı baya oldu. Fakat konu başlığı "Nokia Symbian Anna işletim sistemli xx telefonlar için reklam yayınlıyor."
    Yani Nokia bu telefonları çıkartalı baya oldu. Fakat Symbian Anna için şimdi reklamını tekrar yapıyor.
    Kısacası Symbian için hep bir çaba sarfediyor. Artık kafasını çalıştırsın da şu Meego muydu neydi ona ağırlık versin. Ben Android olsun demiyorum.
    Ama Symbian artık bana çok itici geliyor. Nokia'nın batmasını falan da istemiyorum. Aklını başına toplasın yeter. Çok kararsız. Ne yapacağını, hangisine gideceğini bilemiyor.
    Nokia'yı seviyorum. Bugüne kadar hep Nokia kullandım. Şimdi Samsung telefon kullanıyorum çift hatlı ama yine de şu çift hatlı ve çok ses çıkartan ve pili çok uzun giden X1-01 den istiyorum. Ama onda da kamera yok ve bunun kamerasını arada da olsa kullandığım için biraz para biriktirip bunu satmadan ek olarak almak istiyorum.

    Yine de Nokia'ya kızıyorum. 1.2Ghz çift çekirdekli 1Gb Ramli cihazların cirit attığı devirde 600Mhz tek çekirdekli ve 256Mb Ramli cihazlar yapıyor hâlen.
    Haksız mıyım?




  • Her nokia konusuna android yorumu yapılıyor. Ya arkadaşlar alan memnun satan memnun, her konuya girip yok şöyle yok böyle demekten sıkılmadınız mı ? Millet sizden bıktı hala bir şeyler anlatma derdindesiniz. Tamam gidin android konusuna yazın. "İyi ki almışım" "Allahım iyi ki androidli telefonum var" gibi... Ne mutlu sizlereee.

    Neyse, kesin tarih belli değil sanırım arkadaşlar, keşke onuda söyleselermiş yahu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağrışş -- 10 Ağustos 2011; 22:42:17 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.