Şimdi Ara

ANTALYA 3 .Piyade Eğitim Tugay Komutanlıgı ANTALYA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
6
Favori
105.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Acemilik antalya, sonrasinda burdur olan varmi bende baska :) birde sulus kagidini alabilen var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khanja kullanıcısına yanıt
    ACEMİLİK ANTALYA 3.PİYADE TUGAYI
    USTALIK BURDUR 58. ALAY 3.PİYADE TUGAYI
    SENİNDE AYNI YERMİ KARDEŞ..
  • aynen arkadaşlar
    acemilik antalya 3. piyade eğitim komutanlığı
    usta birliği burdur 3. piyade eğitim tugayı 58. piyade eğitim komutanlığı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: datcakormen1985

    ACEMİLİK ANTALYA 3.PİYADE TUGAYI
    USTALIK BURDUR 58. ALAY 3.PİYADE TUGAYI
    SENİNDE AYNI YERMİ KARDEŞ..

    Aynen burdur esae birlik bnmde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatıyoruz ama, bu tugay hakkında tecrübeli arkadaşlar bilgilendirme yapabilir mi? Sadece acemiliği burada olanlar için nasıl bir dönem bizi bekliyor?
  • bende buradayim..antalya ile ilgili bolca konu var )) hepsi toplansa hatta kimler orada olacaksa 357.donem antalya baslihinda toplansak daha iyi olur
    antalya nin havasi bir gariptir yalniz onu diyeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar merhabalar öncelikle gecensene bugun sevk yerimi ögrendiğimde sizin gibi bende aynı duyguları yasadım fakat antalya anlatılmaz yasanır...Orası benim için ***** yıldızlı otel seviyesinde 23/25 gün civarında eğitim sürecimi orada gecirdim...Cok rahattım 4.bölükteydim hersey güzeldi kötü bişey hafızamda kalma
  • Ben de 4.bolukteyim..ciddi misin gercekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Kardesim benimde acemi antalya bisey sorucam bu Antalya 3NCÜ P.EGT.TUG. dan sonra bide 4NCÜ P.EGT.TB yaziyo bu dorduncu bölüğe gidicegimiz anlamina mi geliyor eskiden sanirim teslim oldugunda belli oluyomus kafam karisti bu konuda bilgisi olan varmi bizimki 4.bölükmü yoksa ordami belli olucak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmiyorum ama orada yazndir yani..mantiken oyle olmali
  • Benimle birlikte 357/2 olarak yaklaşık 22 gün sonra askere gidecek olan yakın arkadaşımın, kardeşimin acemi birliğide Antalya 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUGAY.K.TLIĞI. Bu yer hakında bana bilgi verir misiniz mümkünse?
  • Beyler 360. Dönem 4.bölük çıktı. Şartları biraz okudum. bu durum hala devam ediyor mu? Usta birliği Diyarbakır 7. kolordu kh
  • Arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun...
    Ben 357.KYD olarak 2014 aralık 2015 ocak ayları arasında Antalya 3.piyade eğitim tugayında askerliğimi yaptım.

    Öncelikle acemi birliği buraya çıkan arkadaşlar çok şanslı olduklarını bilsinler.

    Eğitim vb. konularda neredeyse hiç sıkmıyorlar. Komutanlar özellikle kısa dönemler konusunda oldukça hassas ve anlayışlı.

    Banyolar haftada 2 kere oluyor, onun dışında her sabah ihtiyaç banyosu herkese açık oluyor.(erken kalkar giderim derseniz sorun yok) sağlıkla ilgili bir sorununuz varsa ve her gün duşa girmeniz gerekiyorsa yine komutanlar yardımcı oluyor ve akşamları girebiliyorsunuz merak etmeyin.

    Tuvaletler konusunda; yatakhane binasında var ancak okadar insana pek yetmiyor. lavabo ve tuvalet sırası biraz var. Ancak tuvaletlerin durumu okadarda kötü değil. Ben askerliğimi bitirirken heryer yenileniyordu şimdi çok ii durumdadır eminim. Ayrıca her bölüğün eğitim yaptığı alanda da tuvaletler bulunmakta pek iyi olmasa da var... Koğuşlarda klima var o konuda sorununuz olmasın. Ama bizde sürekli bahane bulup açmamışlardı soğuktan donmuştuk. Malum en sert kış oldu o yıl hastalıktan kırıldık.
    Hastalık konusuna gelince Tugaydaki Dr. parol yazmaktan başka bir şey bilmiyor. o yüzden yanınıza ilaç alın derim. En azından suda eritme yada boğaz pastili vb.(kışın gidecekler için). İlaçlarınızı verin diyeceklerdir saklayın göstermeyin kimse bir şey yapmaz :)

    Ayrıca askerler için geniş bir kafeteryası bulunmakta. Sinevizyon salonuda var ve hemen her akşam film izleniyor. Ayrıca maçlarda burada izlenebiliyor bilginize...
    Ben denetim zamanına denk gelmeme rağmen yinede usta birliğine kıyasla mükemmel bir zaman geçirdim diyebilirim.(Acemide böle demiyordum usta birliğine gidince anladım Antalya'nın kıymetini) Bu arada Usta birliğine de İstanbul\Sarıgazi'de yaptım.

    Eğitim alanında plaj kumu var o konuda baya rahat edeceksiniz, tozu kötü oluyor sadece.

    Alıma gelenler bunlar. Biz 1000(bin)kişi aynı yerde acemiliğimizi yaptık hiç uzun dönem yoktu, o yüzden hırsızlık vb. birşeyle karşılaşmadık.

    Koğuşlara sabah çıktıktan sonra bir daha girilmiyor, dolaplar kilitenmiyor, onun yerine herkes koğuştan çıkınca koğuş kapıları kilitleniyor.

    Aklıma gelenler bunlar. ben çok söve söve yaptım askerliği şimdi bakıyorum nasıl bitmiş diye şaşıyorum. Merak etmein gelip geçiyor, sadece iyi arkadaşlıklar kurup o günü geçirmeye bakın. Hayırlı teskereler.




  • Klavyene sağlık dostum
  • 361 kd 2. Dönem olarak söyleyeceğim, Türkiyenin en guzel yemeklerinin yapıldığı askeri birlik, tuvaletleri de çok güzel yeni yapıldığı için,

    Özetle diyeceğim Tr nin en güzel acemi birliğidir niyazi çelik kışlası...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece 6 gün sonra acemi birliğine katılacağım tugay komutanlığı:)Allah hakkımızda hayırlısını versın.güzel şeyler yazılmış ınsallah güzel geçer
  • 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 4 ÜNCÜ P.EĞT.TB. / ANTALYA MERKEZ / ANTALYA Şubatta bizde aynı yerdeyiz yazdıklarınızdan anlaşıldığı gibi çok güzel bir yer galiba klavyelerine sağlık kardeşlerim. Çağrı senin ile aynı dönemdeyiz galiba.
  • acemiliği yaptıgım yemekleri güzel olan tuvaletleri yeni yapılmış tatil ayarıda biryer teksıkıntı cok erken kaldırıyorlardı 5te falan bazen dört bucuk :D
  • 2021 için güncelleyelim. Haziran bedelli.

  • +1 Antalya Haziran 😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.