Şimdi Ara

Konu Dışı Zombi Günlükleri(BÖLÜM 66) GÜNCEL!! 28.04.2012 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
932
Cevap
56
Favori
31.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BÖLÜM 50
    Odayı iyice yoktum kimse olmadığına emindim sadece kıyafetler vardı. Hemen koridordan diğerlerinin yanına doğru koştum orda herşey yolunda gibiydi. Hemen Elifi uyandırdım;
    -"Başımız dertte olabilir insan şekline girmiş bir yaratık çıktı karşıma sabah."
    -"Nasıl yani!"
    -"Basbaya sabah uyandığımda bi kişi uyanıktı beni albayın yanına götüreceğini söyledi bir odaya girdi çıktığında başka bir yaratık olarak üzerime atıldı istersen cesedi göstereyim gel benimle"
    Koşarak olay bölgesine geldi cesedi görünce baya bir irkilmişti
    -"Hemen albaya haber verelim" dedi. Koşarak onu olduğu odaya gittik.İçeri girip albayı uyandırdık olanları anlattık. Bizimle birlikte cesedin başına geldi.;
    -"Durum ciddi peki insanken farklı birşey gördünmü onda?" diye sordu.
    -"Hayır farketmedim dedim başta ama yaratığın kolunda değişik bir işaret var. evet ya ondada dikkatimi çekmişti Bu belki yardımcı olur bize." İşaret 6 gen içinde garip şekillerden oluşuyordu.
    -"Herkesi toplayalım sen kontrolleri yap birazdan anons geçicem."
    Odasına gittti bi kaç dakika sonra anons geçilmişti herkes ne olduğunu bilmeden geniş yerde toplandı. Herkes sıraya geçmişti Eli silahlı adamlar güvenliği sağlıyordu. Albay bana döndü ve işareti verdi
    Herkesi tek tek kontrol etmeye başladım sonuç temizdi. Askerleride tek tek kontrol ettim hatta albay bile emin olmam için kendi kolunu gösterdi."
    Daha sonra diğerlerine durumu anlattık.. Albaya dönüp;
    -"Yola çıkma zamanım gedi"dedim
    -"Pekala o halde hazırlan yanına 2 tane silahlı adam ve bi tane sağlam araba veriyorum" dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPHOS -- 19 Ağustos 2011; 0:31:26 >

• Yer altında ne bu bolluk anlamadım kaçırdığım bölümmü oldu acaba.
  • bolluk yokki medeniyete ilişkin sadece silahlardan bahsediyo. gerisi üstü başı pasaklı insanlar magara tarzı yerlerde yaşam savaşı veren suratlarında siyah siyah kirler olan insancıklar gözümün önüne geldi benim... yemekten bahsetti ama oda bulamaç tarzı yemegimsi bişey yanınada kuru ekmek parçaları canlandırdı gözümde :)

şahane gidiyosun dostum şahaneee :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: S A H

Yer altında ne bu bolluk anlamadım kaçırdığım bölümmü oldu acaba.

İnsan bakımından söylemiş arkadaş sanırım. Evet sanırım
  • yanına neden silahlı adam veriyorki eleştirme anlamında söylemiyorum gayet güzel hikaye ama madem
    karakterimiz diğer zmleri kağıt gibi kesecek bir durumda neden mağaranın güvenliğini sağlayacak adamları yanında götüyor
    kendi başına gitsin hikaye daha heyacanlı ve mantıklı olur
  • lan bu yatarık ne böyle bea
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

quote:

Bu adamlar ne yiyor ne içiyor mühimmatın kaynağı ne albay kimdir nedir neden albay olmuş bi hikayesi falan olmalı diye düşünüyorum haksızmıyım roman yazabilecek kalitede birisin böyle detayları atlama bence hem kafamızda daha iyi canlanır sen bize hayal kurdurabilirsen hikayenle ilgili o hikayeyi severiz ama düz gidersen basitleşir bence anlatabildim umarım.
    Bunlar içinde biraz ilahi bakış açısı kullanmak gerekecek ama sen bilirsin tabi kendini geliştirmen açısından yaptım eleştirimi senin iyiliğine dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmirli Muhasebeci -- 19 Ağustos 2011; 0:47:11 >

• cüce desene hocam güze loluyo mistik havası oluyo
  • quote:

quote:

quote:

Bu adamlar ne yiyor ne içiyor mühimmatın kaynağı ne albay kimdir nedir neden albay olmuş bi hikayesi falan olmalı diye düşünüyorum haksızmıyım roman yazabilecek kalitede birisin böyle detayları atlama bence hem kafamızda daha iyi canlanır sen bize hayal kurdurabilirsen hikayenle ilgili o hikayeyi severiz ama düz gidersen basitleşir bence anlatabildim umarım.
    Bunlar içinde biraz ilahi bakış açısı kullanmak gerekecek ama sen bilirsin tabi kendini geliştirmen açısından yaptım eleştirimi senin iyiliğine dostum.

Öncelikle teşekkür ederim fazla detay bu tarz yazılarda okuyucuyu sıkar ama roman olsaydı tabi detay yazılırdı mutlaka çünkü her olayda sorgulama sistemini kullanmalısın. Kendi kendine soruları sorup cevaplamalı ve harmanlayıp romana serpiştirirsin bunu sık sık tekrarlarsın. ama dediğim gibi bu yazılarda sıkabilir :)
    Mesela biraz kafa yordukmu yiyeceklerin dışardan sağlandığını anlayabiliriz silah kaynağı zaten belli burda askerler var :) Onun dışında albayın üzerinde fazla durmadım ama istesen önümüzdeki bölümde tanıtabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPHOS -- 19 Ağustos 2011; 0:52:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle teşekkür ederim fazla detay bu tarz yazılarda okuyucuyu sıkar ama roman olsaydı tabi detay yazılırdı mutlaka çünkü her olayda sorgulama sistemini kullanmalısın. Kendi kendine soruları sorup cevaplamalı ve harmanlayıp romana serpiştirirsin bunu sık sık tekrarlarsın. ama dediğim gibi bu yazılarda sıkabilir :)
    Mesela biraz kafa yordukmu yiyeceklerin dışardan sağlandığını anlayabiliriz silah kaynağı zaten belli burda askerler var :) Onun dışında albayın üzerinde fazla durmadım ama istesen önümüzdeki bölümde tanıtabilirim

Bilirsin okuyucuya karekter sevdirmek veya bi karekterden okuyucuyu nefret ettirmekte önemlidir yazılanı hoş kılar heyecan katar veya hayel kırıklığı sağlayabilir bu tür duygular okuma isteğini arttırır en azından bende böyle çok roman okurum yazar okuyucuya farklı duyguları tattırabiliyorsa o yazar işini çok güzel yapıyor demektir başarısıda mutlaktır. Başarılar dilerim kendini geliştirip büyük adımlar atıcağına inanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilirsin okuyucuya karekter sevdirmek veya bi karekterden okuyucuyu nefret ettirmekte önemlidir yazılanı hoş kılar heyecan katar veya hayel kırıklığı sağlayabilir bu tür duygular okuma isteğini arttırır en azından bende böyle çok roman okurum yazar okuyucuya farklı duyguları tattırabiliyorsa o yazar işini çok güzel yapıyor demektir başarısıda mutlaktır. Başarılar dilerim kendini geliştirip büyük adımlar atıcağına inanıyorum.

Evet aslında Sezer karakterinde olduğu gibi sanırım albayı tanıtıcam :)

• hocam süper gidiyosun hiç bozma devam
  • Kardeşim Hakan a rpg gelmedi mi nasıl hala sağlam. Ha ayrıca o dediğin savaş konusu olmaz burada. çok kişili yaparsan bozarlar
  • Yeni bölümü bekliyoruz.
  • Beklemedeyiz .. :d
  •  Konu Dışı Zombi Günlükleri(BÖLÜM 66) GÜNCEL!! 28.04.2012

yaratık bana bunu anımsattı fakat pençe yerine elleri olan bir versiyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2010.

Kardeşim Hakan a rpg gelmedi mi nasıl hala sağlam. Ha ayrıca o dediğin savaş konusu olmaz burada. çok kişili yaparsan bozarlar

rpg?
    yok iyice tanıcam onları
  • O altıgeni piramit yaparsan iyi olur. İlluminaticiler ortaya çıksın Güzel hikaye birader bu arada
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.