Şimdi Ara

ZTE, 2011'in ilk yarısında 35 milyon cep telefonu satışı gerçekleştirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  
    Çin'in en büyük cep telefonu üreticileri arasında yer alan ve IDC (Uluslararası Veri Merkezi) gibi araştırma firmalarına sık sık konu olan ZTE, kısa bir süre önce 2011 yılının ilk yarısı boyunca dünya çapında 35 milyon cep telefonu satışı gerçekleştirdiklerini duyurdu. Geçen yılın aynı dönemine göre satışların %30 seviyesinde artış gösterdiği; bu yükselişin ZTE'yi küresel pazarda beşinci sıraya kadar taşıdığı bildiriliyor. ZTE'nin en çok başarı sergilediği pazarlardan birisi ise Amerika. GSM operatörlerinin yardımıyla Amerika'da büyüme %300'ün üzerinde seyretmiş.




    ZTE, 50 farklı ülkede 80 farklı servis sağlayıcı tarafından satılmakta olan ve 600 MHz saat hızında çalışan Qualcomm MSM7227 işlemci, 512 MB RAM, Android işletim sistemini bütünleştiren Blade modelinin temmuz ayında 2 milyon satış barajını aştığını internette açıklamıştı. Satışlar bugün itibarıyla 2.5 milyona ulaşmış durumda. ZTE, yıl sonuna kadar dünya çapında 5 milyon Blade satışı; toplamda ise 12 milyon akıllı telefon satışı tahmini yürütüyor.





    ZTE Blade








  • satışlar güzel , cihazlarda iyi ama HUWAİ iyi geliyor peşinden. VF 945 için halen ( 600mhz/512ram olmasına rağmen ) FROYO 2.2 ROM unu sürmedi ve cihaz için KULLANICI GERİ DÖNÜŞ hatalrını düzelten bir GÜNCELLEME çıkarmadı. topu Vodafone opr. üne atıyor.
  • bu markayı ilk kez duyuyorum, resimde ki telefonda gayet şık duruyor. Daha önce ülkemize gelmişmi acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moondalina

    bu markayı ilk kez duyuyorum, resimde ki telefonda gayet şık duruyor. Daha önce ülkemize gelmişmi acaba


    vdf 945 = zte joe olarak 8 ay önce falan geldi , hatta y dışında ZTE BLADE ( şuanda resimdeki ) ürün çok meşhur. genelde ZTE / HUWAİE TR da trkcell / vodafone ile CEP TLF larını kontratlı satıyor hatta VINN / aveajet/vodem bile bu ÜRETİCİLERE ait.
  • bızım turklerın alman beynı ancak çakma ayfon getırır ne var böle telefonlar getısenız
  • Bu markayı ilk defa duyuyorum yalnız 35M biraz az gibi geldi dünya sıralamasında 5.imiş. Birde Çinin nüfus yoğunluğunu düşünürsek.
  • "CEP TELEFONU SESLİ İLETİŞİM İÇİN, BİLGİSAYAR VE KONSOLLAR OYUNLAR İÇİN, DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNELERİ FOTOĞRAF ÇEKMEK İÇİN" bunlardan tek tek alacağım zevki 3,8 veya en büyüğü 5 inç ekrana sahip hiçbir cihaz bana tattıramaz. Bu yüzden bu tarzdaki ürünleri alanlara tabi ki sonuna kadar saygım var ama ben bu pazarın bir parçası olmayacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okanner48

    CEP TELEFONU SESLİ İLETİŞİM İÇİN, BİLGİSAYAR VE KONSOLLAR OYUNLAR İÇİN, DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNELERİ FOTOĞRAF ÇEKMEK İÇİN bunlardan tek tek alacağım zevki 3,8 veya en büyüğü 5 inç ekrana sahip hiçbir cihaz bana tattıramaz. Bu yüzden bu tarzdaki ürünleri alanlara tabi ki sonuna kadar saygım var ama ben bu pazarın bir parçası olmayacağım.


    hepsinin kendine has ayri yerleri var. bir dslr makinanin performasini hic bir sey vermez. ama bunlarin hepsini her elinizin altinda hazir bulundurmakda cok baska bir imkan. her gun servisde iki saat yol giderken bilgisayar yada oyun konsollarinin cok bir faydasi olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.