Şimdi Ara

Huawei yeni telefonu Vision için tanıtım videosu yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
11.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •  

    Akıllı telefon üreticisi Huawei, resmi tanıtımını birkaç gün önce gerçekleştirdiği Vision isimli telefonu için tanıtım videosu yayınladı. 3.7-inç boyutunda kapasitif dokunmatik ekrana ve 1GHz hızında Snapdragon işlemciye sahip olan Android 2.3'lü telefon, yekpare alüminyum gövdesi ve 9.9mm kalınlığındaki tasarımı ile Huawei'nin güncel ürün gamında tasarımıyla en fazla dikkat çeken model olacak gibi görünüyor.




    Qualcomm'un 1GHz hızında çalışan tek çekirdekli Snapdragon MSM8255 işlecisinden güç alan ve 512MB RAM ile gelen telefonda ayrıca depolama için 2GB ROM'a yer veriliyor. Üzerinde yer alan 5 Megapiksel çözünürlüğündeki otomatik odaklamalı ve LED Flash destekli kamerası ile 720p video kaydı yapabilen Huawei Vision'a 1400mAh kapasiteli pil eşlik ediyor.




    SPB Shell 3D uygulaması entegre olarak gelen ve bu sayede üç boyutlu kullanıcı arayüzü sunan Huawei Vision'ın önümüzedki ay içerisinde satışa sunulması beklenirken, fiyatı ise açıklanmadı. 

















  • catir catir telefon yapmis adamlar. tas gibi.
    nokia hala symbian s40'a 1ghz islemci koymayla ugrasa dursun. ust segmenti kaybedeli seneler oldu boyle modeller ciktikca alt segmentlerdede tutunamiyacaklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 9 Ağustos 2011; 1:02:29 >
  • harika gözüküyor. huaweii tam zamanında girdi bu pazara. biraz daha erken çıkarsa bu telefonları veya biraz daha geç bu kadar cesur olamazlardı bence. ama artık türkiyede bile birçok fanı var (ben dahil) firma olarak seviyorum. rekabet her zaman güzeldir böyle güzel özellikleri ucuza sunmaya çalışan bi firma her tüketici için yararlıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 9 Ağustos 2011; 1:21:17 >
  • allah razı olsun huaweii firmasından, çok ucuza alabileceğiz bu telefonu öyle tahmin ediyorum helal olsun bu firmaya helal.
  • Ocak ayında TTnet kampanyasından Huawei U8230 almıştım , ekranı harikaydı internet , GPS , Wi-Fi
    v.s. Batarya ömrü filan çok çok iyiydi bazı eksikleri vardı ama genelde çok memnundum ve satarken
    heralde bundan iyisi çıkmaz veya bunlardan başka pek model gelmez derken şu an bu modellere bakıyorum
    bence mükemmel.....

    Çok güzel atılım yaptılar şu model tip olarak kasa olarak harika ve cihazların donanımları da oldukça iyi
    oldukça da güçlü, bu hızla devam ederse birçok markaya kafa tutar Huawei, bir daha Huawei almam heralde
    diyordum fakat gelirse bu model kesinlikle düşüneceğim , ya da Turkcell T20 filan alacağım.....
  • huawei çok geç kaldı bu telefonun tek çekirdek olduğunu düşünürsek çok çabuk fiyatı ucuzlayacak avantajı piyasadaki rakipleri galaxy s vs. ikinci el konumuna düşerken bu tel 0 olarak satışta olacak dezavantajları ise ramının 512 mb olması biraz daha yüksek tutulabilirdi 768 mb veya 1 gb olabilirdi işlemcisi tek çekirdek bu demek oluyorki muhtemel android 4.0 sürümünü alamayabilir ki bu da elde patlamasına sebep demektir üzerindeki chipsete bakarak gpusunun adreno205 olduğunu anlıyorum şimdilik idare eder ama adreno220 veya adreno300 serilerine göre sönük kısacası android güncellemesi istemeyen kısa süreli elimde kalsın diyen tercih edebilir.
    NOT : huaweide standart olan gorilla glass ekran ve NFS özelliklerine değinmedim bunları zaten teli bilen herkes bilir ki bunlarda süper artıları
  • bravo helal olsun diyorum nokia n 8 miş c 7 miş hepsine taş çıkartır cinsten 512 mb orta seviye ama bence yeterli nokia hala eski işlemcilerini makyajlayıp sürsün piyasaya bakim eğer çıkıcak olan n9 ile başarımı yakalayamazlar ise nokia artık tarihin tozlu sayfalarına karışır huawei veya başka firmaların bu kadar kaliteli hızzlı telefon çıkarmaları karışısında...
  • Orta seviye için gayet iyi. Yekpare alüminyum ayrı bi kalite katmıştır telefona, çok alınası bir telefon şuan benim açımdan. İstediğim telefonu yapmış Huawei. Fiyatı ne aceba ?
  • Şu telefonun kenarında samsung falan yazsaydı satış rekorları kırardı. Tasarım on numara.
  • bu firmayı htc ye benzetiyorum. o da bir zamanlar (ki hala bu zaman sürüyor) farklı donanım özellikleriyle ve fiyatıyla piyasayı alt üst ediyordu ve tam bir fiyat/performans cihazı çıkarıyorlardı. şimdi huawei bu stratejiyi 2 kademe daha üste çekti. bu da biz kullanıcılar için yararlı olacaktır fiyatlar açısından.
  • adamlar 10 numara reklam yapmış bize bakmak düşü keşke odtü itü gibi büyük üniverstelerde okuyan biz öğrencileride değerlendirseler de diplomalı tamirci olmaktan veya diplomalı site tasarımcısı olmaktan kurtulsa millet...
  • telefondan çok SPB Shell 3D tanıtımı gibi olmuş ama olsun
  • Türkiyeye gelirse alırım
  • İyiymiş..
  • Güzel cihaz.Huawei cebit bilişimdede sponsorluk almış,hızla ilerliyo,takdirle izliyoruz ( :
  • sony ericcson neodan vazcayabilirim bunun fiyatı iyiyse iyimser davranarak 750 800 tl fiyattan gelirse peynir etmek gibi satar valla alanlardan bitaneside ben olurum o fiyattan gelirse radyoda var oh mis :)
  • donanım haber öyle merak ettiğim bi haberdiki izlemem çok iyi oldu.

    Telefonu almamın tek sebebi f/p ürünü olması ideos x5 bile bence çok güzel bi alet o paraya bulunabilecek en iyi telefon.

    Ben de visionı bekliyorum belki alırım.650-700 tl gibi bir fiyatı olursa alırım.
  • Tasarım htc'ye benziyo,qualcomm kullanıyo ve arayüzdede sense'i çağrıştıran bazı ögeler var,arkasında htc olabilirmi diye düşündüm bi an.hani uygun alternatif olarak falan.
  • nokia yı akıllı telefonlarda geçer bu maraka :D
  • 1400 mah bataryası kanımca biraz sıkıntı olsa da, x5 tecrübesinden sonra sempatimi kazanmış firma huawei, ilgiyle izliyoruz sahiden de.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.