Şimdi Ara

Citröen C5 1.6 e-HDi 112HP Dynamique MCP aldık ama gıcır gıcır ses geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
17.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, yakıt ve fiyatları açısından C5 tercih ettik fakat arabanın cam veya kapılarından gıcırtı sesi geliyor. 3 günlük ararç. Servise götürdüm, ayar çekilecek 4-5 saatlik işi var dediler. Almadan öncede araştırdım. Bu sorun forumdaki bir arkadaşın başınada gelmiş ama çözüme ulaştımı yazmamış. Haftaya servise girecek. Sizce bu iyimi kötümü, neye dikkat etmeliyim. Yapsalar dahi tekrarı olurmu acaba.

• 3 günlük aracın serviste 4-5 saatlik işi olması düşündürücü
  • brnimde başıma geldi tabi alınca değil ama daha sonradan servis çözemedi bu sesleri bende aracı sattım bir daha citroen mi töbe
  • C5 ten bu tıkırtı gıcırtı konusunda çok fazla şikayet var görmemiş olmanız büyük şanssızlık. Yinede morelinizi bozmayın çok keyifli ve konforlu bir otomobile sahipsiniz. Umarım servis sorunları halleder, ve size araç servisteyken başında durmanızı öneririm.

İyi akşamlar.
  • ben bir yıldan fazla c5 kullandım. bahsettiğiniz gıcırtılar çogu c5 te var özellikle aşırı soğuk ve aşırı sıcak havalarda çoğalarak gelen bir ses ama servis bu sesleri hallediyor onun için telaşlanmaya gerek yok siz arabanızın keyfini çıkarmaya bakın c5 iyidir gerçekten hele tasarım süper tabi bana göre.
  • c5 çok güzel duruyor ama çok da sorunlu hele ki şikayetvar.com u incelerseniz ne kadar sorunlu olduğu anlaşılabiliyor....kapı içleri ve direksiyonda soyulmalar, erkenden debriyaj yeme olayları, kapı gıcırtıları, arka koltuk bağlantı noktalarındaki gıcırtılar, emniyet kemeri birleşimlerindeki tıkırtılar, sadece bir kaçı...hani diyeceğim hor kullanıldığı için böyle ama değil bizzat sıfır aracı kullandım hava değişimleri bile aracı etkiliyor....bu kadar yumuşak süspansiyonlu bir aracın bu kadar şikayet alması düşündürücü bence....belki 508 de çözmüşlerdir bu sorunları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestekar87 -- 10 Ağustos 2011; 13:50:53 >
  • bu problemi bende forumda farklı kişilerden duymuştum. umarım servis sorunu çözer. ama çözemezlerse bence hakkınızı arayın. 0 km araba alıp içinize sinmeden binmek insanı üzer..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlı başına iade sebebi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Başlı başına iade sebebi.

valla gaza getirmek gibi olmasın ama bencede... o araca ne kadar para saydınız?
  • makyajlı kasada olması kötü çünkü bu araçlar bazı sorunlar giderilmiş araçlar olmalı
  • 1 senede soyulacak olan direksiyona hazırlıklı olun.Birçok sorun daha var bu araçla ilgili.Genelde sorunlu bir araç.

Hayırlı olsun herşeye rağmen.
  • gıcır gıcır sıfır araba işte ne güzel
  • Servise bu sorunu yaşamış arkadaşların yorumlarına göre çözülemiyormuş dedim servis yetkilisi de bu sorunun çıktığını ve kendilerininde kapı ve cam fitili gibi ayarlamalarla bunu çözdüklerini söylüyor. Normal bir durum diyorlar. Sıkıntı edilecek bir durum değil diyorlar. İnşallah öyledir. Yoksa dediğiniz gibi 66.000 TL verildi araca ve iki adet alındı, hakkımı sonuna kadar arayacağım. Şirket aracı olarak alındı, birisinde böyle sorun çıktı işte. Sabırsızlıkla salı gününü bekliyorum. Bakalım ne olacak.
  • Benim iki yaşındaki araçta da geçtiğimiz aylarda kapılardan gıcırtı sesi gelmeye başlamıştı, özellikle çukurlardan geçerken. Servise gittik, teşhisleri hemencecik fitiller yağlanmalı biçiminde oldu. Silikonla(!) yğlandığını söylediler. fitilleri elimle yokladığımda üzerinde yağ diyemeyeceğimi bir tabaka varde ve lastiğin içine işlemiş gibiydi. O gün bugündür ses yok.
  • Evet, salı geldiiii
    Bir haftalık Araba servise sabah 10:00 da verildi 17:00 de alındı.
    Ertesi sabah yine aynı sesler gelmeye başladı. Tekrar gitti. Bir kaç işlemden sonra ses kesildi.
    Aldık geldik Ertesi gün yine aynı ve bu gün itibari ile götürüp bıraktım. İstediğiniz kadar kalsın.
    Aracımdan memnunum, ufak tefek seslere eyvallah ama bu olmaz. Servisteki teknik arkadaş bile bu araçta ses sıkıntısı var diyor.
    Ben bu araç yapılmadığı sürece binemem diyip Çıktım geldim. Ne olacak bilemiyorum. İnşallah yapılır.

Sıkıntılı bir müşteri olmak değil amaçım, sorunu çözsünler yeter.

C5 alacaklara duyurulur !
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgeyazilim

Evet, salı geldiiii
    Bir haftalık Araba servise sabah 10:00 da verildi 17:00 de alındı.
    Ertesi sabah yine aynı sesler gelmeye başladı. Tekrar gitti. Bir kaç işlemden sonra ses kesildi.
    Aldık geldik Ertesi gün yine aynı ve bu gün itibari ile götürüp bıraktım. İstediğiniz kadar kalsın.
    Aracımdan memnunum, ufak tefek seslere eyvallah ama bu olmaz. Servisteki teknik arkadaş bile bu araçta ses sıkıntısı var diyor.
    Ben bu araç yapılmadığı sürece binemem diyip Çıktım geldim. Ne olacak bilemiyorum. İnşallah yapılır.

Sıkıntılı bir müşteri olmak değil amaçım, sorunu çözsünler yeter.

C5 alacaklara duyurulur !

Aklımda tam başlıktaki araç vardı. Uuuu

• İşte bu çok kötü olmuş
  • Serviste ayarla cozulebielcek bir sorun degil ki madem oyle neden satmadan once yapmamislar ayari.

Cozulmus gibi gorunse de bir sure sonra yine baslayacaktir yapacak birsey yok bu araba boyledir.
  • dış ve iç tasarım oolarak en çok sevdiğim araçlardan bi tanesi ama ilk günden böyle sıkıntı yapacaksa verilen paralara yazıktır.. 4 yıldır aynı aracı kullanıyorum gitmediğim yol kalmadı tarlalara yaylalara çıktım tık ses yok.. böyle araçların bu problemlerini duymak malesef üzücü..
  • Geri verme şansım varmı ne dersiniz. Tecrübesi olan oldu mu?

Veya ne yapmalıyım?

Tabi hallolmaz ise.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.